Mini-Europe kortingscodes België

minieurope.com

Goedkope Mini Europe tickets met korting

Dagkaart voor Mini-Europe voor €17

Toon aanbieding

Kids mogen voor € 12,10 naar Mini-Europe

Toon aanbieding

Combikaart voor Mini-Europe en het Atomium voor € 27,60

Toon aanbieding

Mini-Europe korting: kinderen onder 4 jaar Gratis inkom

Toon aanbieding

Korting Mini-Europe: je betaalt nu geen transactiekosten

Toon aanbieding

Bestel nu je dagtickets voor Mini-Europe voor slechts €12

Tarief: kinderen van 4 tot 11 jaar
Tarief volwassene: €16,50
Opgelet: Mini-Europe sluit definitief op 31 december 2020
Toon aanbieding

Tot 31% korting op je tickets voor Mini-Europe

Koop jouw tickets voor Mini-Europe nu met veel voordeel online. Je ontvangt namelijk tot maar liefst 31% korting. En hoe meer tickets jij koopt, hoe meer korting je krijgt!
Toon aanbieding

Entreeticket kinderen: 27% korting bij Mini-Europe

Zin om wat actiefs te gaan doen met je kinderen? Of een wandeling te maken vol cultuur? Je profiteert vandaag al op 27% korting op je entreeticket voor je kinderen. Geniet dus van een dag in een park met 350 maquettes.
Toon aanbieding

Entreeticket: 30% korting bij Mini-Europe

Zin om Europa te verkennen, maar je hebt maar een dag om het te doen? Wat dacht je van een dag in Mini-Europa Brussel. Je profiteert nu op 30% korting op je entreeticket. Wees er dus snel bij en maak een wandeling langs het culturele erfgoed van Europa.
Toon aanbieding

2 volwassen Entreetickets: 31% korting bij Mini-Europe

Ontdek samen met je kinderen dit weekend Europa! Zie de 350 fascinerende maquettes tijdens je wandeling in Mini-Europa. Je profiteert nu op 31% korting op 2 volwassenen entreetickets, dus genoeg reden om even een kijkje te nemen op hun website.
Toon aanbieding

Veelgestelde vragen

We bieden 5 kortingen aan op solden.be.
Je vindt kortingen op de website, via de nieuwsbrief. Of neem een kijkje op solden.be waar alle kortingen te vinden zijn.
Bel het nummer: +32 (0)2/478.05.50 of mail naar: info@minieurope.eu.
4.7 ster / 30 stemmen

Mini-Europe

Dit is je kans om in een korte tijd heel Europa te zien. Bij Mini-Europe vind je namelijk alle hoogtepunten van Europa in één park! Mini-Europe ligt aan de voet van het Atomium in Brussel. Zo kun je deze twee bezienswaardigheden makkelijk combineren.

Heel Europa in één dag

Door een bezoek aan Mini-Europe krijg je zeker zin om te gaan reizen. Je ziet zo vele bekende bezienswaardigheden zoals de Big Ben, de Grote Markt van Brussel, de Acropolis, de Vesuvius en de Eiffeltoren. Alle gebouwen zijn op 1/25ste maat nagemaakt. Zo is de Eiffeltoren dus nog steeds 13 meter hoog.

In Mini-Europe zul je je zeker niet vervelen. Vele talrijke animaties scheppen namelijk een levendige sfeer. Zo kun je de Vesuvius zien uitbarsten, de Berlijnse muur zien afbreken en een raket opstijgen. Ook ontvang je een catalogus met vele interessante en vermakelijke quotes en anekdotes.

Evenementen bij Mini-Europe

Ook worden er regelmatig evenementen georganiseerd in Mini-Europe. Zo heb je de mogelijkheid om soms Mini-Europe in de avond te bezoeken. Ook worden er regelmatig nieuwe gebouwen geopend. Zo is nu ook het Brusselse bloementapijt te bewonderen in Mini-Europe.

Combitickets

Aangezien Mini-Europe zo dicht bij andere bezienswaardigheden ligt, worden er vaak combinatietickets aangeboden. Zo kun je tickets voor Mini-Europe én het Atomium boeken.

Openingsuren en prijzen

De openingsuren van Mini-Europe verschillen per hoog- of laagseizoen. Zo kan het variëren van 9:30 uur - 20:00 uur tot 10:00 - 18:00 uur. Bij Dagtickets kun je een ticket kopen voor € 15,80.

Solden en Mini-Europe

Je kunt regelmatig van aanbiedingen en kortingscodes profiteren bij Mini-Europe. Houd deze pagina goed in de gaten om voordelige tickets voor Mini-Europe te kopen.

Meer webshops