Mini-Europe kortingscodes België

minieurope.com

Ontdek Mini-Europa, een geweldige attractie in Brussel waar je alle beroemde Europese monumenten in miniatuur kunt bewonderen. Een leuke en educatieve ervaring voor het hele gezin.

Goedkope Mini Europe tickets met korting

Mini-Europe kortingscode: Tot 80% korting op Europese miniatuur replica's.

Gebruik kortingscode ken Populair 1

Dagkaart voor Mini-Europe voor €17

Toon aanbieding

Kids mogen voor € 12,10 naar Mini-Europe

Toon aanbieding

Combikaart voor Mini-Europe en het Atomium voor € 27,60

Toon aanbieding

Mini-Europe korting: kinderen onder 4 jaar Gratis inkom

Toon aanbieding

Korting Mini-Europe: je betaalt nu geen transactiekosten

Toon aanbieding

Mini-Europe tickets korting: bespaar 13% op tickets

Toon aanbieding

Mini-Europe tickets: koop een Bongobon voor €49,90 en ga met het hele gezin

Toon aanbieding

Europa in Miniatuur

Mini-Europe biedt bezoekers de unieke mogelijkheid om Europa in miniatuur te verkennen. Het park presenteert gedetailleerde replica's van iconische Europese monumenten, gebouwen en landschappen op schaal 1:25, waardoor bezoekers een boeiende en educatieve reis door heel Europa kunnen maken.

Interactieve Beleving

Mini-Europe biedt een interactieve en meeslepende ervaring voor bezoekers van alle leeftijden. Naast het bewonderen van de miniatuursteden en -scènes, kunnen bezoekers ook genieten van interactieve elementen zoals geluidseffecten, verlichting en bewegende delen, waardoor de miniaturen tot leven komen.

Educatief en Leerzaam

Mini-Europe is niet alleen vermakelijk, maar ook educatief. Bezoekers kunnen meer te weten komen over de geschiedenis, cultuur en architectuur van Europa door middel van informatiepanelen, multimediale presentaties en educatieve activiteiten die in het park worden aangeboden.

Fotomomenten en Souvenirs

Mini-Europe biedt talloze fotogenieke momenten voor bezoekers om vast te leggen en te delen op sociale media. Daarnaast kunnen bezoekers unieke souvenirs en geschenken kopen in de cadeauwinkel van het park, waaronder miniaturen van hun favoriete Europese bezienswaardigheden.

Centrale Locatie en Toegankelijkheid

Mini-Europe is gunstig gelegen nabij het Atomium in Brussel en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Dit maakt het een populaire bestemming voor zowel toeristen als lokale bewoners die op zoek zijn naar een leuke en boeiende daguitstap.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Mini-Europe kortingscode: Tot 40% korting op Moederdagcadeaus Korting al afgetrokken
€12,10 Mini-Europe Singles day: koop tickets voor slechts €12,10 KORTING AL VERREKEND 2024

Veelgestelde vragen

Je vindt kortingen op de website, via de nieuwsbrief. Of neem een kijkje op solden.be waar alle kortingen te vinden zijn.
Bel het nummer: +32 (0)2/478.05.50 of mail naar: info@minieurope.eu.
Irene

Hallo! Irene hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.7 ster / 30 stemmen

Mini-Europe

Dit is je kans om in een korte tijd heel Europa te zien. Bij Mini-Europe vind je namelijk alle hoogtepunten van Europa in één park! Mini-Europe ligt aan de voet van het Atomium in Brussel. Zo kun je deze twee bezienswaardigheden makkelijk combineren.

Heel Europa in één dag

Door een bezoek aan Mini-Europe krijg je zeker zin om te gaan reizen. Je ziet zo vele bekende bezienswaardigheden zoals de Big Ben, de Grote Markt van Brussel, de Acropolis, de Vesuvius en de Eiffeltoren. Alle gebouwen zijn op 1/25ste maat nagemaakt. Zo is de Eiffeltoren dus nog steeds 13 meter hoog.

In Mini-Europe zul je je zeker niet vervelen. Vele talrijke animaties scheppen namelijk een levendige sfeer. Zo kun je de Vesuvius zien uitbarsten, de Berlijnse muur zien afbreken en een raket opstijgen. Ook ontvang je een catalogus met vele interessante en vermakelijke quotes en anekdotes.

Evenementen bij Mini-Europe

Ook worden er regelmatig evenementen georganiseerd in Mini-Europe. Zo heb je de mogelijkheid om soms Mini-Europe in de avond te bezoeken. Ook worden er regelmatig nieuwe gebouwen geopend. Zo is nu ook het Brusselse bloementapijt te bewonderen in Mini-Europe.

Combitickets

Aangezien Mini-Europe zo dicht bij andere bezienswaardigheden ligt, worden er vaak combinatietickets aangeboden. Zo kun je tickets voor Mini-Europe én het Atomium boeken.

Openingsuren en prijzen

De openingsuren van Mini-Europe verschillen per hoog- of laagseizoen. Zo kan het variëren van 9:30 uur - 20:00 uur tot 10:00 - 18:00 uur. Bij Dagtickets kun je een ticket kopen voor € 15,80.

Solden en Mini-Europe

Je kunt regelmatig van aanbiedingen en kortingscodes profiteren bij Mini-Europe. Houd deze pagina goed in de gaten om voordelige tickets voor Mini-Europe te kopen.

Meer webshops