Van Gogh Museum kortingscodes BelgiΓ«

vangoghmuseum.nl

Goedkope Van Gogh Museum tickets met korting

Voordelige tickets voor het Van Gogh Museum in september vanaf €21

Toon aanbieding

Skip the line tickets: €21 bij Van Gogh Museum

Toon aanbieding

Kinderen onder 18 nu Gratis naar Van Gogh Museum

Toon aanbieding

Van Gogh Museum korting: €3 vermindering bij combinatie museum en audio guide

Toon aanbieding

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

€21 Van Gogh Museum promo: tickets voor €21 tijdens Black Friday 30-11-2021
-€10 Van Gogh Museum korting: -€10 voor studenten 31-03-2021
5% korting 5% korting op tickets voor het Van Gogh Museum 29-02-2020
-10% 10% exclusieve kortingscode bij het Van Gogh Museum 22-09-2019
-5% 5% exclusieve kortingscode bij het Van Gogh Museum 18-09-2019

Veelgestelde vragen

Momenteel zijn er 4 kortingen op solden.be.
Hier houden we je op de hoogte van de laatste kortingen. Er worden regelmatig nieuwe kortingen en kortingscodes online gezet. Zo bespaar je op je volgende aankoop.
Voor meer info kan je mailen naar: info@vangoghmuseum.nl of bellen naar: (020) 570 52 00.
Je kan heel eenvoudig online je tickets bestellen. Telefonisch is dit niet mogelijk.
Herbert

Herbert

Editor

4.0 ster / 72 stemmen

Van Gogh Museum

Het Van Gogh Museum heeft een grote collectie aan werken van Vincent van Gogh. Het museum is inspirerend en is toegankelijk voor veel mensen van verschillende leeftijden.

Pronkstukken

In het Van Gogh Museum vind 's wereld grootste collectie vind je ruim 200 schilderijen, tekeningen en brieven van Vincent van Gogh. Het Van Gogh Museum is de op één na populairste attractie in Amsterdam. In dit museum ontdek je de permanente Collectie van Vincent van Gogh, maar verder zijn er ook verschillende exposities te vinden in het museum.

Groepen en kinderen

Het van Gogh Museum is perfect als uitje voor groepen of als schoolreisje. Het is interessant en er zijn super toffe rondleidingen voor het basisonderwijs, het voorgezet onderwijs en speciaal onderwijs. Ter voorbereiding op het bezoek biedt dit museum lesmateriaal om in de klas te gebruiken. Daarnaast worden er veel workshops gehouden in het Museum waar je de mogelijkheid krijgt om zelf te ervaren hoe het is om je te voelen als een echte schilder.

Tickets

Toegangskaarten online kopen is niet alleen voordeliger maar ook nog eens sneller. Wanneer je de tickets besteld hoe je bijvoorbeeld niet in de rij te staan, maar kan je gewoon een tijdsslot kiezen wanneer je het museum wilt bezoeken. Verder hoef je ook niet in de rij te staan wanneer je de tickets online koopt. Je kunt ervoor kiezen om de tickets uit te printen, maar ook Smartphone tickets worden geaccepteerd. Dit betekent dat je de tickets via je Smartphone kunt bestellen en met deze tickets toegang krijgt doordat deze gewoon gescand worden vanaf jouw telefoon. De tickets hebben verschillende prijzen.

  • Tickets voor volwassenen zijn € 17
  • Tickets voor kinderen (onder 18 jaar) zijn gratis
  • Personen met een museumkaart mogen gratis naar binnen
  • Tickets voor met een CJP pas zijn € 14

Cadeaushop

Het Van Gogh Museum heeft een cadeaushop waar je opzoek kan naar originele cadeautjes. Er zijn geschenken beschikbaar voor verschillende budgetten, zodat er voor iedereen een passend cadeautje of souvenirtje te vinden is.

Promoties

Houd de website van Solden.be goed in de gaten voor de beste kortingscodes en promoties. Zo kan je goedkoper tickets kopen voor dit museum. Je vindt op de website geregeld leuke aanbiedingen waarmee je veel geld kunt besparen.

Meer webshops