Atomium kortingscodes BelgiΓ«

atomium.be

Korting bij Atomium online & solden - september 2023

Atomium kortingscode: 5% op tickets

Gebruik kortingscode M05 Populair 1

Vanaf € 15 skip-the-line tickets voor het Atomium

Toon aanbieding

Bezoek het Atomium: dagtickets reeds vanaf €8,5

Toon aanbieding

Korting Atomium: 10% vermindering op Atomium + Train World

Toon aanbieding

Atomium actie: tickets nu inclusief toegang tot Design Museum Brussels

Toon aanbieding

Atomium actie: Gratis toegang tot permanente en tijdelijke tentoonstellingen op beide locaties

Toon aanbieding

Goedkope tickets

Wil jij goedkoop het Atomium bezoeken? Op Solden.be zorgen wij ervoor dat jij altijd voor de de beste prijs een bezoek kunt brengen. Houd deze pagina dus goed in de gaten voor de beste deals en exclusieve promoties.

Veilige betaling

Alle betalingen zijn beveiligd en worden verwerkt door een van de veiligste betalingsorganisaties ter wereld. Adyen B.V. Tiqets heeft geen toegang tot uw bank- en persoonlijke gegevens.

Applicatie

Tiqets is beschikbaar via de app. Je kunt dus je tickets reserveren via de app. De app is beschikbaar op GooglePlay en de Apple Store.

Klantenservice

Heeft u een vraag? Informatie nodig? Neem dan contact op met de klantenservice van Tiqets. Adviseurs staan ​​het hele jaar door 24/7 voor u klaar.

Sociale netwerken

Vind Tiqets op sociale netwerken. Tiqets is aanwezig op Facebook, Instagram en Twitter. Word lid van de community, deel uw mening, uw tips en vind alle antwoorden op uw vragen.

Klantenaccount

Maak je eigen klantaccount aan en houd je reserveringen in de gaten. Vind al uw tickets klaar om af te drukken. Met uw klantaccount kunt u sneller kopen en geen informatie verliezen.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

€2 Atomium korting: betaal €2 minder op tickets 01-02-2023
-18% 18% korting op Atomium tickets voor kinderen 08-12-2019
-10% 10% korting op je entreetickets voor Atomium 08-12-2019
-18% Entreeticket kinderen: 18% korting bij Atomium 30-11-2019
-18% Entree kids ticket: Tot 18% korting bij Atomium 10-11-2019

Veelgestelde vragen

We bieden 6 kortingen aan op solden.be.
Wij houden je op de hoogte van al de nieuwste kortingen en kortingscodes. Zo bespaar jij op al je aankopen.
Je kan bellen naar: +32 (0)2 475 47 75 of mailen naar: info@atomium.be.
Openingsuren zijn tussen 10u en 18u.
Herbert

Herbert

Editor

4.7 ster / 75 stemmen

Atomium Brussel

Het Atomium is een van Belgisch bekendste bouwwerken en staat in onze hoofdstad Brussel. Het futuristische gebouw werd in 1958 gebouwd voor de beroemde Expo 58 en is sindsdien een iconisch monument. Atomium werd neergezet met het plan om het slechts 6 maanden te laten staan, maar ondertussen is het al meer dan een halve eeuw het hoogtepunt van onze hoofdstad.

Het Atomium bezoeken

Het is zeer de moeite waard om het Atomium Brussel te bezoeken. De stalen constructie torent met haar 102 meter ver boven het Heizelpark uit. Het Heizelpark ligt een stukje buiten de stad, naast het Koning Boudewijnstadion. Hierdoor is het gemakkelijk met de auto te bezoeken, maar ook de metro stopt dichtbij.

De vorm van het gebouw stelt het element ijzer voor. In de jaren 50 was de blik naar de toekomst zeer positief en ijzer was een materiaal wat in opkomst was rond deze periode. De architect van het gebouw, ingenieur AndrΓ© Waterkeyn, besloot daarom het gebouw te ontwerpen met ijzer als inspiratie.

Exposities

Het gebouw is niet alleen spectaculair om te zien, maar huisvest ook diverse exposities. Er zijn enkele vaste exposities met daarnaast wisselende tentoonstellingen. De vaste tentoonstellingen zijn 'Van symbool naar icoon' en een virtuele Expo 58. Bij de eerste expositie wordt het verhaal van meer dan een halve eeuw Atomium Brussel verteld. Het begint met de opening van het gebouw in 1958, het verval in de jaren 90, de renovatie die in 2004 begon en het tweede leven waar het Atomium in 2006 aan begonnen is.

In de virtuele Expo 58 reis je terug in de tijd. Je krijgt een overzicht van de Wereldtentoonstelling in 1958 die Brussel in dat jaar volledig overnam. De Wereldtentoonstelling bestond uit meer dan 200 hectare grond en telde vele gebouwen. Een groot aantal van deze gebouwen bestaat helaas op dit moment niet meer, maar met deze expositie kun je ze allemaal weer bewonderen alsof je er zelf bij was.

Naast de vaste exposities heeft het Atomium Brussel ook diverse tijdelijke exposities. Het is dus goed om op de website van het Atomium in de gaten te houden welke expositie er momenteel te bezichtigen valt. De tijdelijke exposities blijven meestal voor een langere tijd te zien, dus je kunt altijd een moment plannen welke voor jou goed uitkomt.

Het monument geeft je naast de geweldige exposities nog veel meer om te zien. Vanuit de bovenste bol van het gebouw heb je een prachtig uitzicht over de stad. Je krijgt een overweldigend panorama waar vanuit je alle andere highlights van onze hoofdstad kunt zien. In deze bol zit Het Restaurant Atomium. Dit restaurant is geopend voor zowel de lunch als diner en heeft heerlijke unieke maaltijden. De keuken bestaat uit echte Belgische specialiteiten en wordt aangepast aan het seizoen. Onderaan het monument bevindt zich een terras waar je een lekker biertje of wijntje kunt drinken.

Meer webshops