Atomium kortingscode en kortingen

atomium.be
4.7 ster / 74 stemmen

Korting & Solden bij Atomium België in september 2021

Vanaf € 15 skip-the-line tickets voor het Atomium

Toon aanbieding

Bezoek het Atomium: dagtickets reeds vanaf €8,5

Toon aanbieding

Atomium korting: betaal €2 minder op tickets

Toon aanbieding

Beste Atomium kortingscodes en promoties

Atomium kortingen Korting Geldig tot
Vanaf € 15 skip-the-line tickets voor het Atomium € 15 01/11/2021
Bezoek het Atomium: dagtickets reeds vanaf €8,5 €8,5 01/11/2021
Atomium korting: betaal €2 minder op tickets €2 01/11/2021
18% korting op Atomium tickets voor kinderen -18% verlopen
10% korting op je entreetickets voor Atomium -10% verlopen

Goedkope tickets

Wil jij goedkoop het Atomium bezoeken? Op Solden.be zorgen wij ervoor dat jij altijd voor de de beste prijs een bezoek kunt brengen. Houd deze pagina dus goed in de gaten voor de beste deals en exclusieve promoties.

18% korting op Atomium tickets voor kinderen

Ga jij met je gezin naar Atomium? Dan koop je de entreetickets voor jouw kinderen met nóg meer korting. Zelf ontvang jij 10% korting op je tickets en voor je kinderen is dit maar liefst 18% korting!

Sluiten

Toon aanbieding

10% korting op je entreetickets voor Atomium

Bezoek Atomium nu extra voordelig want je koopt jouw entreetickets nu online met maar liefst 10% korting. Dat betekent dat je slechts € 13,50 betaalt voor jouw dagje vol plezier!

Sluiten

Toon aanbieding

Entreeticket kinderen: 18% korting bij Atomium

Heb je al plannen dit weekend om wat te gaan doen met je kinderen? Wat dacht je van een dagje Atomium? Je profiteert op 18% korting op je entreeticket voor je kinderen. Je geniet van een avontuurlijke dagje kunst en een 360 panorama uitzicht van Brussel. Je kunt ook de dag beëindigen door op de top in het restaurant te eten. Genoeg reden om dus even een kijkje te nemen!

Sluiten

Toon aanbieding

Entree kids ticket: Tot 18% korting bij Atomium

Heb je lekker zin in een surrealistische wandeltocht door bollen en buizen? Dan bedoel je vast het Atomium! Shop nu je entreetickets voor je kind t/m 17 jaar online met 18% korting. Geniet dus van je dagje Atomium en het design museum ADAM in Brussel.

Sluiten

Toon aanbieding

Tot 10% korting op je entreeticket naar Atomium

Wil jij binnenkort graag Atomium bezoeken? Shop dan nu jouw entreetickets online met tot wel 10% korting. Het zijn ook nog eens combinatietickets met het design museum ADAM zodat jij gegarandeerd een geslaagde dag hebt in Brussel.

Sluiten

Toon aanbieding

Veelgestelde vragen

Heel het jaar door kan je genieten van kortingen. Maar hou ook zeker momenten als de solden en Black Friday in het oog om nog van meer kortingen te genieten.
Wij houden je op de hoogte van al de nieuwste kortingen en kortingscodes. Zo bespaar jij op al je aankopen.
Je kan bellen naar: +32 (0)2 475 47 75 of mailen naar: info@atomium.be.
Openingsuren zijn tussen 10u en 18u.

Atomium Brussel

Het Atomium is een van Belgisch bekendste bouwwerken en staat in onze hoofdstad Brussel. Het futuristische Atomium werd in 1958 gebouwd voor de beroemde Expo 58 en is sindsdien een iconisch monument. Atomium werd neergezet met het plan om het slechts 6 maanden te laten staan, maar ondertussen is het al meer dan een halve eeuw het hoogtepunt van onze hoofdstad.

Het Atomium bezoeken

Het is zeer de moeite waard om het Atomium Brussel te bezoeken. De stalen constructie torent met haar 102 meter ver boven het Heizelpark uit. Het Heizelpark ligt een stukje buiten de stad, naast het Koning Boudewijnstadion. Hierdoor is het gemakkelijk met de auto te bezoeken, maar ook de metro stopt dichtbij.

De vorm van het gebouw stelt het element ijzer voor. In de jaren 50 was de blik naar de toekomst zeer positief en ijzer was een materiaal wat in opkomst was rond deze periode. De architect van het gebouw, ingenieur André Waterkeyn, besloot daarom het gebouw te ontwerpen met ijzer als inspiratie.

Exposities

Het gebouw is niet alleen spectaculair om te zien, maar huisvest ook diverse exposities. Er zijn enkele vaste exposities met daarnaast wisselende tentoonstellingen. De vaste tentoonstellingen zijn 'Van symbool naar icoon' en een virtuele Expo 58. Bij de eerste expositie wordt het verhaal van meer dan een halve eeuw Atomium Brussel verteld. Het begint met de opening van het gebouw in 1958, het verval in de jaren 90, de renovatie die in 2004 begon en het tweede leven waar het Atomium in 2006 aan begonnen is.

In de virtuele Expo 58 reis je terug in de tijd. Je krijgt een overzicht van de Wereldtentoonstelling in 1958 die Brussel in dat jaar volledig overnam. De Wereldtentoonstelling bestond uit meer dan 200 hectare grond en telde vele gebouwen. Een groot aantal van deze gebouwen bestaat helaas op dit moment niet meer, maar met deze expositie kun je ze allemaal weer bewonderen alsof je er zelf bij was.

Naast de vaste exposities heeft het Atomium Brussel ook diverse tijdelijke exposities. Het is dus goed om op de website van het Atomium in de gaten te houden welke expositie er momenteel te bezichtigen valt. De tijdelijke exposities blijven meestal voor een langere tijd te zien, dus je kunt altijd een moment plannen welke voor jou goed uitkomt.

Het Atomium geeft je naast de geweldige exposities nog veel meer om te zien. Vanuit de bovenste bol van het gebouw heb je een prachtig uitzicht over de stad. Je krijgt een overweldigend panorama waar vanuit je alle andere highlights van onze hoofdstad kunt zien. In deze bol zit Het Restaurant Atomium. Dit restaurant is geopend voor zowel de lunch als diner en heeft heerlijke unieke maaltijden. De keuken bestaat uit echte Belgische specialiteiten en wordt aangepast aan het seizoen. Onderaan het Atomium bevindt zich een terras waar je een lekker biertje of wijntje kunt drinken.

Meer webshops