Bobbejaanland kortingscode & promotiecode

bobbejaanland.be

Goedkope tickets Bobbejaanland & korting

Bobbejaanland actie: geniet nu van extra voordelige ticket prijzen

Gebruik kortingscode DIG Populair 1

Bobbejaanland korting: bespaar nu 22% op tickets

Toon aanbieding

Tickets vanaf €21,90 in september voor Bobbejaanland

Toon aanbieding

Abonnement voor Bobbejaanland vanaf €52,90

Toon aanbieding

Maar liefst €12,6 korting op je online ticket bij Bobbejaanland

Toon aanbieding

Bobbejaanland prijzen vanaf €21,90

Toon aanbieding

Goedkope tickets Bobbejaanland: biedt mee vanaf €1

Toon aanbieding

Bobbejaanland korting van 12% op alle tickets

Toon aanbieding

Gezinsbond Bobbejaanland korting: geniet van €3 vermindering

Toon aanbieding

Goedkope tickets Bobbejaanland: korting voor leerkrachten

Toon aanbieding

Tickets Bobbejaanland korting: bespaar nu wel 29%

Toon aanbieding

Tickets Bobbejaanland korting: bespaar 45%

Toon aanbieding

Bobbejaanland korting van 29% op tickets voor kinderen

Toon aanbieding

Hoe gebruik ik een Bobbejaanland kortingscode?

1. Even lekker eropuit in 't plezantste land? Bobbejaanland heeft maar liefst 40 attracties waardoor er voor iedereen wel wat te beleven is. Oefen je ooh's en aah's maar vast! Met een kortingscode kun je toegangstickets voor Bobbejaanland nu lekker goedkoop online bestellen!

2. Ga naar de website van bobbejaanland en kies voor ‘tickets kopen’. Op de pagina die nu opent, kun je het aantal tickets aangeven en kiezen op welke datum je het park wilt bezoeken. Als je dit hebt ingevuld, scroll je helemaal naar beneden.

 

hoe gebruik ik een Bobbejaanland kortingscode.jpg

 

3. Onderaan de pagina vind je een wit vak waar je je kortingscode in kunt vullen. Als je na het invullen van jouw code klikt op de knop ‘verzilveren’, wordt je korting automatisch verwerkt.

Bobbejaanland tickets en abonnementen

Voor Bobbejaanland kun je online het voordeligst je tickets kopen. Je kunt deze gebonden aan een datum kopen of een vrij kaartje. Daarnaast kun je ook een abonnement kopen op Bobbejaanland. Zo kun je de hele zomer genieten van dit spectaculaire pretpark. Hierbij heb je keuze uit de abonnementen Bronze, Silver en Gold.

Openingstijden

De openingstijden van Bobbejaanland verschillen per seizoen, kijk dus even op de website voor de toepasselijke tijden. Op de website kun je ook gemakkelijk de route plannen naar Bobbejaanland.

Goedkoopste tickets

Bobbejaanland tickets vind je het goedkoopste hier bij Solden.be. Hier vind je alle kortingscodes and aanbiedingen van Bobbejaanland.be op een rijtje. Kies de korting die het beste werkt voor jou!

Halloween

Bobbejaanland heeft ook verschillende shows die je kunt bezoeken. Bijvoorbeeld het Halloween spektakel, Met Halloween lopen gruwelijke monsters en mutanten door het park. Heb je altijd al een apocalypse mee willen maken? Bezoek dan in oktober en november het park.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

22% Bobbejaanland korting tot 22% tijdens de solden 31-07-2023
29% Bobbejaanland korting tot 29% tijdens de solden 31-07-2023
29% Bobbejaanland korting: bespaar in juni 29% 30-06-2023
gratis Bobbejaanland tickets: 2de ticket gratis 31-10-2021
korting tot €15 Bobbejaanland korting tot €15 op tickets 07-11-2021

Veelgestelde vragen

We bieden 13 kortingen aan op solden.be voor jouw gebruik.
De kortingen en kortingscodes kan je vinden op de website of via de nieuwsbrief. Ook op Solden.be worden deze aangeboden.
Noteer voor elke voucher de voorwaarden die we beschrijven onder de aanbiedingen om de korting te kunnen ontvangen.
Bobbejaanland tickets voor kinderen of volwassenen zijn met korting te koop vanaf € 21,90. Op je verjaardag, of voor kinderen kleiner dan 1 meter is de entree gratis.
Er wordt bij Bobbejaanland streng gecontroleerd op de lengtes van bezoekers, om te garanderen dat iedereen een veilige ervaring in het park heeft. Hoe lang je moet zijn verschilt van attractie tot attractie. Zo moeten mensen voor de Fury minstens 1.30meter lang zijn, maar voor de Typhoon minstens 1.40meter. Mits vergezeld door een volwassene, kunnen deze lengtematen ook wat naar beneden aangepast worden.
Het Bobbejaanland bevat in totaal 50 attracties die verdeeld zijn over een oppervlakte van 30 hectare, oftewel zo'n 60 voetbalvelden.
De ambitieuze dromen van de artiest Bobbejaan Schoepen voor een show-gericht park gevuld met attracties en Wild West-treinen werden verwezenlijkt bij de opening van Bobbejaanland op 31 december 1961.
Bobbejaanland is niet alleen een pretpark waar de kinderen gillend van de pret hun pleziertjes kunnen hebben, met de aangeboden attracties kunnen ook volwassenen hun lol op, en mogelijk zich weer even kind voelen.
De uitrijmunten bij Bobbejaanland zijn 8 euro per auto en kunnen bij de kassa en in de General Store gekocht worden.
Herbert

Herbert

Editor

4.7 ster / 93 stemmen

Bobbejaanland, Pret voor het hele gezin

Bobbejaanland is ongetwijfeld één van de bekendste, zo niet "het" bekendste pretpark van België. Bobbejaanland staat er om bekend een pretpark te zijn die niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen heel wat te bieden heeft. Op Bobbejaanland.be vind je een gedetailleerde beschrijving van alle attracties, zodat je op de dag zelf al precies weet welke attractie je niet mag missen.

Spectaculaire Bobbejaanland attracties

Houd je van snelle achtbanen, hoge zweefmolens of een mooie bootvaart? Bij Bobbejaanland vind je voor ieder wat wils. De populairste attracties zijn:

Typhoon

De Typhoon is een intense achtbaan voor de echte adrenaline junkies. Vol met loopings, dubbele schroeven en de allerscherpste afdaling is dit een achtbaan die je niet mag missen.

Revolution

Deze achtbaan zit vol spectaculaire effecten. De lichteffecten, hoogteverschillen en hoge snelheid zorgen voor een ongelooflijke rit.

Wildwaterbaan

Bij Bobbejaanland hebben ze de enige echte wildwaterbaan. Ga lekker in een boomstam zitten en laat je door het wilde water varen. Wat zorgt er nu voor betere afkoeling op een warme dag?

Bobbejaanland Halloween

Tijdens Halloween kun je in Bobbejaanland de meest enge spookhuizen bezoeken, door de scarezones lopen en van sensationele shows genieten. Dit is zeker niet voor mensen die snel schrik hebben! Heb jij ook altijd al Bobbejaanland een keer in de avond willen betreden? Dan is dit je kans! Zorg ervoor dat je niet wordt meegenomen door de zombies en weerwolven bij Bobbejaanland Halloween.

Meer webshops