MENU

Plopsa Promotiecode en kortingen

Korting bij Plopsa in juni 2017 voor België

NU € 5 exclusieve kortingscode op alle parken van Plopsa!

Gebruik kortingscode

Je ontvangt nu € 10 korting op een Plopsa-Funcard met deze kortingscode

Gebruik kortingscode

€ 7 kortingscode bij Plopsa

Gebruik kortingscode

Profiteer van € 1,50 korting op Plopsa tickets

Toon aanbieding

Plopsaland

Een waterval van avontuur! Plopsa.be is de website van de bekende Plopsa parken. Je vindt op de website van Plopsaland een overzicht van de verschillende parken waarna je meteen kunt ontdekken wat het park in kwestie allemaal te bieden heeft. Zo heb je een indoor en ook plopsaland. Een park in De Panne of Hasselt. De website van Plopsaland biedt daarnaast de mogelijkheid om jouw bezoek aan één van de parken grondig voor te bereiden waardoor je in het park zelf geen tijd meer verliest. En het allerbelangrijkste: je kunt op Plopsa.be online Plopsa tickets kopen. ​Ook kun je op de website abonnementen afsluiten en alles voor groepen regelen.

Promoties

Je Plopsaland tickets online bestellen geeft je vaak tal van voordelen. Zo hebben wij van Solden.be vaak exclusieve codes om je ticket tot wel € 6 goedkoper te maken. Wanneer je over een Plopsaland promotiecode beschikt kun je deze meteen in mindering brengen bij het aankopen van een toegangskaart. Er is ook een hotel of camping, dus als je niet meer terug naar huis wilt aan het einde van de avond, is het mogelijk om daar te blijven overnachten.

Groepen

Plopsaparken zijn de ideale lokatie voor een groepsuitstap. Je kan speciale arrangementen maken als je met een groep op avontuur in een Plopsapark wilt. Je krijgt bijvoorbeeld speciale groepstarieven met kortingen, en je kan groepscatering regelen met een restaurant in het park. Ook voor vervoer kan je voordelig uitkomen door middel van een ticket combinatie met de trein te kopen. Voor meer informatie kies een specifiek park uit en kijk op de website voor meer informatie.

Plopsa Parken

Plopsaland heeft een uitgebreide keuze aan parken, allemaal met verschillende thema's. De Plopsa parken bestaan uit:

  • Plopsaland De Panne

  • Plopsa Indoor Hasselt

  • Plopsa Coo

  • Plopsa Indoor Coevorden

  • Holiday Park Pfalz

  • Plopsaqua

  • Mayaland

  • Plopsa Theater

Zin in een spetterende zomer? Dan is het Plopsaqua park leuk voor jou! Hét waterpretpark van België. Een ruim aanbod van leuke glijbanen, binnen- en buitenbaden, en zelfs een discobad. Meer geinteresseerd in evenementen en muziek? Dan heeft Plopsa Theater leuke shows voor jou. Concerten met Vlaamse topartiesten, televisiesterren zijn er te zien, of grote shows als de Samson & Gert show. Zoek je meer een attractiepark belevenis, dan moet je een keer naar Plopsaland de Panne, het meest bezochte pretpark in België. Hier wordt de magie van Studio 100 gecombineerd met het plezier van meer dan 50 attracties voor jong en oud. Geniet van de spannende achtbanen, of ontmoet Amika, het paard van Merel uit de gelijknamige serie die in Plopsaland De Panne woont.

Plopsa Fun Card

Met de Plopsa Fun Card krijg je 1 jaar lang onbeperkte toegang tot Plopsaland De Panne, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden, Holiday Park & 40% korting bij het gloednieuw waterpark Plopsaqua. Je zal voorlopig wel een aantal weekeinden de kinderen kunnen vermaken. Daarnaast krijg je tot 50% korting bij meer dan 50 andere pret- en dierenparken, 10% korting in de Plopsa Winkels, en nog veel méér! Gebruik de kortingscode in de webwinkel.

Plopsaland openingsuren

De tijden dat je de Plopsa parken kan bezoeken hangen af van locatie tot locatie. De Plopsaland De Panne openingsuren zijn erg ruim. Tijdens de zomer vakantie kan je vrijwel elke dag het park bezoeken van 10 tot 19 uur en op zaterdag kan je zelfs blijven tot en met 22.30 uur 's avonds! Plopsa Coo sluit ietsje vroeger, om 18 uur, maar blijft op woensdag dan weer open tot 22 uur.

Vaders gratis toegang in Plopsa parken

Toon aanbieding

€ 7,50 korting per ticket bij Plopsa Coo en Plopsaland de Panne

Gebruik kortingscode

Bestel nu online tickets voor het Plopsa theater en ontdek de acties

Toon aanbieding

Zotte vrijdag! 25% kortingscode op jouw Plopsaticket

Gebruik kortingscode

NU € 6 exclusieve kortingscode op alle parken van Plopsa!

Gebruik kortingscode