Plopsaland tickets - kortingscode en kortingen

Korting bij Plopsaland België in november 2019 & Black Friday

Winter Magic Entreeticket: € 10 kortingscode bij Plopsaland

Klik hier voor de kortingscode TER Populair 1

Zwembad: 50% kortingscode bij Plopsaland

Klik hier voor de kortingscode GEN

€ 10 Kortingscode op de Plopsaland-Funcard

Klik hier voor de kortingscode ALS

Plopsaland abonnement: € 15 kortingscode op de Plopsa-FunCard

Klik hier voor de kortingscode ALS

€ 15 kortingscode op aankoop van een Plopsa-FunCard bij Plopsaland

Klik hier voor de kortingscode ALS

€ 5 Kortingscode op Plopsaland tickets

Klik hier voor de kortingscode ALS

Plopsaland funcard: 3 + 1 gratis met deze kortingscode

Klik hier voor de kortingscode ARD

Groepen

Plopsaparken zijn de ideale locatie voor een groepsuitstapje. Je kan speciale arrangementen maken als je met een groep op avontuur in een Plopsapark wilt. Je krijgt bijvoorbeeld speciale groepstarieven met kortingen, en je kan groepscatering regelen met een restaurant in het park. Ook voor vervoer kan je voordelig uitkomen door middel van een ticket combinatie met de trein te kopen. Voor meer informatie kies je een specifiek park uit en kijk je op de website voor meer informatie.

Plopsa Fun Card

Met de Plopsa Fun Card krijg je 1 jaar lang onbeperkte toegang tot Plopsaland De Panne, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden, Holiday Park & 40% korting bij het gloednieuw waterpark Plopsaqua. Je zal voorlopig wel een aantal weekeinden de kinderen kunnen vermaken. Daarnaast krijg je tot 50% korting bij meer dan 50 andere pret- en dierenparken, 10% korting in de Plopsa Winkels, en nog veel méér! Gebruik de kortingscode in de webwinkel.

Openingsuren

De tijden dat je de Plopsa parken kan bezoeken hangen af van locatie tot locatie. De Plopsaland De Panne openingsuren zijn erg ruim. Tijdens de zomer vakantie kan je vrijwel elke dag het park bezoeken van 10 tot 19 uur en op zaterdag kan je zelfs blijven tot en met 22.30 uur 's avonds! Plopsa Coo sluit ietsje vroeger, om 18 uur, maar blijft op woensdag dan weer open tot 22 uur.

Promoties

Je Plopsaland tickets online bestellen geeft je vaak tal van voordelen. Zo hebben wij van Solden.be vaak exclusieve codes om je ticket tot wel € 6 goedkoper te maken. Wanneer je over een Plopsaland promotiecode beschikt kun je deze meteen in mindering brengen bij het aankopen van een toegangskaart. Er is ook een hotel of camping, dus als je niet meer terug naar huis wilt aan het einde van de avond, is het mogelijk om daar te blijven overnachten.

Black Friday

Black Friday 2019 staat weer bijna voor de deur. Dit jaar vindt dit grootse kortingenspektakel plaats op 29 november. Speciaal daarvoor kun je bij Plopsa profiteren van hoge kortingen op de toegangskaarten van hun verschillende parken. Zo kun je heel voordelig naar Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Coevorden, Plopsaqua, Mayaland en meer!

Beste Plopsaland kortingscodes en promoties

Plopsaland kortingen Korting Geldig tot
Winter Magic Entreeticket: € 10 kortingscode bij Plopsaland -€ 10 05/01/2020
Zwembad: 50% kortingscode bij Plopsaland -50% 22/11/2019
€ 10 Kortingscode op de Plopsaland-Funcard -€ 10 06/01/2020
Plopsaland abonnement: € 15 kortingscode op de Plopsa-FunCard -€ 15 05/01/2020
€ 15 kortingscode op aankoop van een Plopsa-FunCard bij Plopsaland -€ 15 05/01/2020

Hoe gebruik ik een Plopsa kortingscode?

1. Wil je een entreeticket aanschaffen voor Plopsa? Kijk dan eerst even hierboven of je een promotie of kortingscode kunt vinden. Maak op de website een keuze in welk entreeticket je wilt aanschaffen en voeg deze vervolgens toe aan je winkelmandje.

2. Na het klikken op de logo van het mandje, kom je automatisch in je bestellingsoverzicht terecht. Vul vervolgens je kortingscode in, in het vakje "Kortingscode ingeven", zoals hieronder is weergegeven.  

Untitled design (69).jpg

3. Na het invoeren van je kortingscode, klik je op "Doorgaan" en kun je je registreren als gast, nieuwe klant of inloggen met jouw bestaande account. 

4. Na het inloggen of invullen van je persoonlijke informatie en adresgegevens, kun je je bestelling bevestigen en afrekenen. 

5. Vergeet niet je e-mailadres te controleren, want je bevestigingsmail wordt direct na de betaling naar het e-mailadres verzonden die je in stap 5 hebt ingevuld. Neem voor je volgende bezoek je tickets mee door ze van te voren uit te printen.  

Singles' Day: voor slechts € 12,50 naar Plopsaland De Panne

Lees meer

Plopsaland De Panne viert graag Singles' Day samen met jou. Je kunt nu namelijk als volwassene voor het kindertarief naar het pretpark. Dat is slechts € 12,50!
Geldig Plopsaland De Panne

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

35% kortingscode in diverse Plopsaland parken

Lees meer

Bezoek de Plopsaland parken nu extra voordelig met deze kortingscode voor maar liefst 35% korting. De kortingscode is geldig op diverse parken tijdens Halloween of de Herfstvakantie. Profiteer van de korting!
Plopsaland De Panne Halloween: 26/10 - 02/11
Plopsa Coo Dinoween: 26/10 - 03/11
Plopsa Indoor Hasselt Herfstvakantie: 26/10 - 03/11
Plopsaland De Panne Halloween Scare Nights: 26/10 en 02/11

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

50% kortingscode voor Halloween Scare Nights bij Plopsaland De Panne

Lees meer

Wil jij graag naar Halloween Scare Nights bij Plopsaland de Panne? Koop dan snel je kaartje met maar liefst 50% korting met gebruik van deze kortingscode en laat je verrassen door de griezelige avond!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Plopsa Coo: 40% korting op jouw entreeticket

Lees meer

Zin om lekker op avontuur te gaan? Ja, bij Plopsa Coo geniet je nu van attracties voor jong en oud en profiteer je op 40% korting op je entreeticket. Ga nu met de hele familie en ontdek de nieuwe rides en water attracties, dus wees er snel bij en verras je kinderen!

Sluiten

Toon aanbieding

35% korting op entreeticket Plopsaland de Panne

Lees meer

Wil je een onvergetelijke dag beleven? Wat dacht je van een dag in Plopsaland De Panne? Hier vind je er meer dan 50 attracties voor jong en oud. Verras je kinderen, want nu profiteer je van kortingen tot wel 35% op je entreeticket. Wees er dus snel bij en geniet ook van dagelijkse liveshows en Meet en Greets met hen favoriete televisiehelden!

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops