Plopsaland tickets - kortingscode en kortingen

Korting bij Plopsaland België in juli 2020

Kortingscode Plopsaland: reserveer nu je ticket met €5 korting

Klik hier voor de kortingscode ALS Populair 1

Korting Plopsaland: 1 jaar onbeperkt Plopsa-plezier voor maar €79,99

Klik hier voor de kortingscode ALS

Kortingscode Plopsaland: bespaar €20 op je Plopsa FunCard

Klik hier voor de kortingscode ALS

Plopsaland tickets: reserveer nu online je dagtickets vanaf €36

Toon aanbieding

Plopsaland korting: bespaar 10% in restaurant Prinsessia

Toon aanbieding

Dagje plezier in Plopsaland voor €38,50

Toon aanbieding

Korting Plopsaland: bespaar €2 op je online ticket

Toon aanbieding
Groepen

Plopsaparken zijn de ideale locatie voor een groepsuitstapje. Je kan speciale arrangementen maken als je met een groep op avontuur in een Plopsapark wilt. Je krijgt bijvoorbeeld speciale groepstarieven met kortingen, en je kan groepscatering regelen met een restaurant in het park. Ook voor vervoer kan je voordelig uitkomen door middel van een ticket combinatie met de trein te kopen. Voor meer informatie kies je een specifiek park uit en kijk je op de website voor meer informatie.

Plopsa Fun Card

Met de Plopsa Fun Card krijg je 1 jaar lang onbeperkte toegang tot Plopsaland De Panne, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden, Holiday Park & 40% korting bij het gloednieuw waterpark Plopsaqua. Je zal voorlopig wel een aantal weekeinden de kinderen kunnen vermaken. Daarnaast krijg je tot 50% korting bij meer dan 50 andere pret- en dierenparken, 10% korting in de Plopsa Winkels, en nog veel méér! Gebruik de kortingscode in de webwinkel.

Openingsuren

De tijden dat je de Plopsa parken kan bezoeken hangen af van locatie tot locatie. De Plopsaland De Panne openingsuren zijn erg ruim. Tijdens de zomer vakantie kan je vrijwel elke dag het park bezoeken van 10 tot 19 uur en op zaterdag kan je zelfs blijven tot en met 22.30 uur 's avonds! Plopsa Coo sluit ietsje vroeger, om 18 uur, maar blijft op woensdag dan weer open tot 22 uur.

Promoties

Je Plopsaland tickets online bestellen geeft je vaak tal van voordelen. Zo hebben wij van Solden.be vaak exclusieve codes om je ticket tot wel € 6 goedkoper te maken. Wanneer je over een Plopsaland promotiecode beschikt kun je deze meteen in mindering brengen bij het aankopen van een toegangskaart. Er is ook een hotel of camping, dus als je niet meer terug naar huis wilt aan het einde van de avond, is het mogelijk om daar te blijven overnachten.

Black Friday

Black Friday 2019 staat weer bijna voor de deur. Dit jaar vindt dit grootse kortingenspektakel plaats op 29 november. Speciaal daarvoor kun je bij Plopsa profiteren van hoge kortingen op de toegangskaarten van hun verschillende parken. Zo kun je heel voordelig naar Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Coevorden, Plopsaqua, Mayaland en meer!

Beste Plopsaland kortingscodes en promoties

Plopsaland kortingen Korting Geldig tot
Kortingscode Plopsaland: reserveer nu je ticket met €5 korting €5 31/08/2020
Korting Plopsaland: 1 jaar onbeperkt Plopsa-plezier voor maar €79,99 €79,99 03/01/2021
Kortingscode Plopsaland: bespaar €20 op je Plopsa FunCard €20 01/08/2020
Plopsaland tickets: reserveer nu online je dagtickets vanaf €36 €36 31/08/2020
Plopsaland korting: bespaar 10% in restaurant Prinsessia 10% 01/08/2020

Hoe gebruik ik een Plopsa kortingscode?

1. Wil je een entreeticket aanschaffen voor Plopsa? Kijk dan eerst even hierboven of je een promotie of kortingscode kunt vinden. Maak op de website een keuze in welk entreeticket je wilt aanschaffen en voeg deze vervolgens toe aan je winkelmandje.

2. Na het klikken op de logo van het mandje, kom je automatisch in je bestellingsoverzicht terecht. Vul vervolgens je kortingscode in, in het vakje "Kortingscode ingeven", zoals hieronder is weergegeven.  

hoe gebruik ik een Plopsa kortingscode.jpg

3. Na het invoeren van je kortingscode, klik je op "Doorgaan" en kun je je registreren als gast, nieuwe klant of inloggen met jouw bestaande account. 

4. Na het inloggen of invullen van je persoonlijke informatie en adresgegevens, kun je je bestelling bevestigen en afrekenen. 

5. Vergeet niet je e-mailadres te controleren, want je bevestigingsmail wordt direct na de betaling naar het e-mailadres verzonden die je in stap 5 hebt ingevuld. Neem voor je volgende bezoek je tickets mee door ze van te voren uit te printen.  

Plopsaland: €20 kortingscode voor jaarabonnement

Geldigheid: FunCard is 1 jaar geldig
Parken: in België en Nederland
Promoprijs: €79,99 ipv €99,99

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Valentijnsactie: 40% korting op tickets >1m bij Plopsa

Geldig tot 15 februari
Tickets geldig tot en met 3 mei

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

€7 korting op tickets ≥1m voor Plopsaland De Panne

Tickets geldig tot en met 30 juni 2020
Actie enkel online
Actie eindigt op maandag 30 maart

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Bij aankoop van 3 Plopsa-FunCards krijg je 1 volledig gratis

Geldig tot 3 april
1 gratis Plopsa-FunCard t.w.v. €99,99
1 jaar geldig vanaf je eerste bezoek

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

€ 7 kortingscode op tickets naar Plopsaland

Ben je ooit met je kinderen of vrienden naar Plopsaland geweest? Nee, ga dan snel naar de website want je kan nu gebruik maken van deze € 7 kortingscode op je entreeticket. Wees er snel bij want deze entreetickets zijn erg gewild!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Meer webshops