Plopsaland tickets - kortingscode en solden kortingen

Korting bij Plopsaland België in januari 2020

€ 7 kortingscode op tickets naar Plopsaland

Klik hier voor de kortingscode ALS Populair 1

Groepen

Plopsaparken zijn de ideale locatie voor een groepsuitstapje. Je kan speciale arrangementen maken als je met een groep op avontuur in een Plopsapark wilt. Je krijgt bijvoorbeeld speciale groepstarieven met kortingen, en je kan groepscatering regelen met een restaurant in het park. Ook voor vervoer kan je voordelig uitkomen door middel van een ticket combinatie met de trein te kopen. Voor meer informatie kies je een specifiek park uit en kijk je op de website voor meer informatie.

Plopsa Fun Card

Met de Plopsa Fun Card krijg je 1 jaar lang onbeperkte toegang tot Plopsaland De Panne, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden, Holiday Park & 40% korting bij het gloednieuw waterpark Plopsaqua. Je zal voorlopig wel een aantal weekeinden de kinderen kunnen vermaken. Daarnaast krijg je tot 50% korting bij meer dan 50 andere pret- en dierenparken, 10% korting in de Plopsa Winkels, en nog veel méér! Gebruik de kortingscode in de webwinkel.

Openingsuren

De tijden dat je de Plopsa parken kan bezoeken hangen af van locatie tot locatie. De Plopsaland De Panne openingsuren zijn erg ruim. Tijdens de zomer vakantie kan je vrijwel elke dag het park bezoeken van 10 tot 19 uur en op zaterdag kan je zelfs blijven tot en met 22.30 uur 's avonds! Plopsa Coo sluit ietsje vroeger, om 18 uur, maar blijft op woensdag dan weer open tot 22 uur.

Promoties

Je Plopsaland tickets online bestellen geeft je vaak tal van voordelen. Zo hebben wij van Solden.be vaak exclusieve codes om je ticket tot wel € 6 goedkoper te maken. Wanneer je over een Plopsaland promotiecode beschikt kun je deze meteen in mindering brengen bij het aankopen van een toegangskaart. Er is ook een hotel of camping, dus als je niet meer terug naar huis wilt aan het einde van de avond, is het mogelijk om daar te blijven overnachten.

Black Friday

Black Friday 2019 staat weer bijna voor de deur. Dit jaar vindt dit grootse kortingenspektakel plaats op 29 november. Speciaal daarvoor kun je bij Plopsa profiteren van hoge kortingen op de toegangskaarten van hun verschillende parken. Zo kun je heel voordelig naar Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Coevorden, Plopsaqua, Mayaland en meer!

Beste Plopsaland kortingscodes en promoties

Plopsaland kortingen Korting Geldig tot
€ 7 kortingscode op tickets naar Plopsaland -€ 7 30/01/2020
Happy New Year: 50% kortingscode voor Plopsaland -50% verlopen
40% kortingscode bij Plopsa -40% verlopen
Black Friday: 40% kortingscode bij Plopsaland -40% verlopen
Zwembad: 50% kortingscode bij Plopsaland -50% verlopen

Hoe gebruik ik een Plopsa kortingscode?

1. Wil je een entreeticket aanschaffen voor Plopsa? Kijk dan eerst even hierboven of je een promotie of kortingscode kunt vinden. Maak op de website een keuze in welk entreeticket je wilt aanschaffen en voeg deze vervolgens toe aan je winkelmandje.

2. Na het klikken op de logo van het mandje, kom je automatisch in je bestellingsoverzicht terecht. Vul vervolgens je kortingscode in, in het vakje "Kortingscode ingeven", zoals hieronder is weergegeven.  

Untitled design (69).jpg

3. Na het invoeren van je kortingscode, klik je op "Doorgaan" en kun je je registreren als gast, nieuwe klant of inloggen met jouw bestaande account. 

4. Na het inloggen of invullen van je persoonlijke informatie en adresgegevens, kun je je bestelling bevestigen en afrekenen. 

5. Vergeet niet je e-mailadres te controleren, want je bevestigingsmail wordt direct na de betaling naar het e-mailadres verzonden die je in stap 5 hebt ingevuld. Neem voor je volgende bezoek je tickets mee door ze van te voren uit te printen.  

Happy New Year: 50% kortingscode voor Plopsaland

Lees meer

Plopsaland wenst jou graag een gelukkig nieuwjaar. Vandaag koop je jouw entreetickets voor een van de pretparken met maar liefst 50% korting met gebruik van deze kortingscode. Wees er snel bij want de kortingscode is slechts vandaag geldig!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

40% kortingscode bij Plopsa

Lees meer

Ben je van plan om deze kerst lekker naar Plopsa Indoor Hasselt te gaan. Dan zit je vandaag op het juiste adres, want tijdens de feestdagen opent Plopsa zijn deuren en geniet je ook nog van deze 40% kortingscode. Wees er dus snel bij en nodig al je vrienden en vriendinnen uit!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Black Friday: 40% kortingscode bij Plopsaland

Lees meer

Heb je ook zin om naar de bekende Plopsa parken? Denk aan een waterval van avontuur! Je geniet vandaag ook op hun Black Friday 40% kortingscode. Denk bijvoorbeeld aan Plopsaland De Panne, Plopsa indoor Hasselt, Plopsa Coo, Plopsa indoor Coevorden, Holiday Park Pfalz, Plopsaqua, Mayaland, Plopsa Theather. Genoeg reden om even naar de website te gaan en een kijkje te nemen!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Zwembad: 50% kortingscode bij Plopsaland

Lees meer

We gaan vandaag in de zwembaddagen, heb je ook zin om te zwemmen? Je profiteert nu op een 50% kortingscode op je entreeticket voor Plopsaqua De Panne. Dus wees er snel bij en nodig je vrienden uit naar het warme zwembad park!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Winter Magic Entreeticket: € 10 kortingscode bij Plopsaland

Lees meer

Ooit winter gevierd in Plopsaland De Panne? Je profiteert nu op deze € 10 kortingscode op je entreeticket. Ontdek de winter magie en pak je voordeel vandaag nog!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Meer webshops