Kinepolis kortingscode en kortingen

Korting & Solden bij Kinepolis België in mei 2021

Voordelig naar de film bij Kinepolis

Toon aanbieding

Een avondje uit tijdens Ladies Night bij Kinepolis

Toon aanbieding

Beste prijs bij Kinepolis: 2 toegangstickets voor slechts €21,60

Toon aanbieding

Koop online je Kinepolis tickets vanaf €10,37

Toon aanbieding
Gratis naar de film op je verjaardag

Als je bij Kinepolis een profiel aanmaakt en daarin alle gegevens naar waarheid en volledig invult krijg je vlak voor je verjaardag een berichtje met daarin het adres van een speciale webpagina met barcode. Deze pagina kun je afdrukken via je My Kinepolis profiel. Deze barcode kun je omruilen voor een gratis ticket op je verjaardag of de dag erna.

Kinepolis Family Card

Met de Kinepolis Family Card kan de hele familie genieten van familiefilms voor het kindertarief. Zo kunnen opa, oma, mam en pap samen met de kleintjes genieten van een mooie middag in de bioscoop. Bovendien krijg je met de Family Card ook nog eens 10% korting op eten en drinken in de Kinepolis shop.

Extra veel korting voor studenten

Ben je student? Dan kun je elk voordeeltje vast goed gebruiken. Gelukkig is er de Student Card van Kinepolis. Met deze kaart krijg je namelijk 25% korting op je filmticket. Daarnaast koop je je popcorn ook voor een lagere prijs want je krijgt ook nog een 25% korting op eten en drinken in de Kinepolis shop. Ook krijg je extra voordeel op het bezoeken van evenementen.

De nieuwste technieken

Bij Kinepolis proberen ze je de best mogelijke filmervaring te bieden. Daarom wordt er continu geïnvesteerd in revolutionaire technologieën. Zo zijn er 3D films te bekijken, geniet je van een extra groot scherm als je een IMAX film bekijkt en worden in bepaalde bioscopen zelfs al je zintuigen geprikkeld met 4DX waarbij een spectaculaire mix van realistische en synchrone bewegingseffecten en weersimulaties (zoals water-, wind-, licht- en misteffecten) je een onvergetelijk bioscoopervaring geeft.

Beste Kinepolis promotiecodes en promoties

Kinepolis kortingen Korting Geldig tot
Voordelig naar de film bij Kinepolis Voordelig 01/06/2021
Een avondje uit tijdens Ladies Night bij Kinepolis Voordelig 01/06/2021
Beste prijs bij Kinepolis: 2 toegangstickets voor slechts €21,60 slechts €21,60 01/06/2021
Koop online je Kinepolis tickets vanaf €10,37 €10,37 01/06/2021
Prijzen Kinepolis toegangstickets vanaf € 10,40 € 10,40 verlopen

Hoe gebruik ik een Kinepolis kortingscode?

1. Een film pakken in de bioscoop is een echt uitje. Maar als je de popcorn, frisdrank en het entreeticket bij elkaar optelt, kan de prijs van het kijken van een film in de bios wel eens slikken zijn. Gelukkig kun jij bij Kinepolis terecht met een kortingscode. Zo wordt een bioscoopbezoek weer leuk!

2. Kies op de website van kinepolis de film die je wilt gaan bekijken. Voer de datum in waarop je de film wilt zien en in welke versie en formaat je de film wilt gaan bekijken. Klik vervolgens op het tijdstip dat je in het oranje te zien krijgt. Een nieuwe pagina opent op je scherm.

 

hoe gebruik ik een Kinepolis kortingscode.jpg

 

3. Je bent aangekomen op de ticket selection pagina van Kinepolis. Direct bovenin kun je jouw kortingscode invullen. Daaronder kun je aangeven welke tickets je wilt hebben en het aantal tickets aangeven. Klik nadat je alles hebt gecontroleerd op de knop ‘verder’ om te betalen. Volg alle instructies op, de korting van je kortingscode wordt dan automatisch in je prijs verwerkt.

Prijzen Kinepolis toegangstickets vanaf € 10,40

Heb jij een aantal films in gedachten die je deze maand nog wil kijken in de bioscoop? Neem dan gauw een kijkje online, want je koopt je toegangsticket al vanaf € 10,40 per stuk!
2 Kinepolis toegangstickets € 20,80 (€ 10,40 per stuk)
4 Kinepolis toegangstickets € 41,60
2 tickets + 1 food & 1 drink € 26,80
4 tickets + 2 food & drink € 50,64

Sluiten

Toon aanbieding

2 Kinepolis toegangstickets voor maar € 20,80

Wil je binnenkort naar de bioscoop gaan bij Kinepolis? Neem dan gauw een kijkje online, want daar koop je nu twee Kinepolis toegangstickets voor maar € 20,80!

Sluiten

Toon aanbieding

Tickets voor Captain Marvel met 29% korting bij Groupon

Captain Marvel is een van de eerste vrouwelijke superhelden films en de bezoekcijfers stijgen nu al door het dak. Bij Groupon kun je nu met 29% korting bioscoopkaartjes bij UGC bioscopen bestellen. Ga ook jij Captain Marvel bekijken in de cinema?

Sluiten

Toon aanbieding

29% korting op je bioscoopticket bij UGC-bioscopen

Ben jij ook verzot op films en ga je graag naar de bioscoop? Dan is deze aanbieding perfect voor jou. Je krijgt nu namelijk wel 29% korting op een bioscoopticket van UGC bioscopen. Zo kun je de nieuwste films voor een lage prijs bestellen.

Sluiten

Toon aanbieding

Bezoek de film A Star is Born met 29% korting bij een UGC bioscoop

Je kunt de bekende Bradley Cooper en Lady Gaga nu bewonderen in de film A Star is Born. Tijdens deze promotie kun je UGC tickets met 29% korting scoren bij Groupon. Zo kun je de nieuwste films zoals A Star is Born bekijken voor een lage prijs.

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops