Goedkope meubels én 4 goedkope meubelwinkels

Geplaatst 11-01-2023
Geschreven door Dennis

Kan jouw interieur wel een frisse impuls gebruiken, maar weet je niet goed waar te beginnen? Of ga je misschien voor het eerst je eigen plek inrichten en wil je daar met goedkope meubels toch echt jouw draai aan geven?

Dan zit je goed in dit artikel. Als de koopjesjagers die we bij Solden zijn, verzamelden we namelijk voor jou de beste tips om goedkoop aan je meubels te komen. Ook hebben we een aantal goedkope meubelwinkels op een rijtje gezet, zodat jij weet waar je écht voordelig je nieuwe interieur bij elkaar kunt shoppen.

Lees dus snel verder en laat je inspireren. Zó scoor jij voortaan online goedkope meubels!

 In dit artikel:

Vier tips voor goedkope meubels:

  1. Solden.be browser extensie
  2. Shop buiten het seizoen
  3. Actieperiodes
  4. Tweedehands

Vier goedkope meubelwinkels:

  1. VidaXL
  2. Matrassenkoning
  3. Kees Smit tuinmeubelen
  4. Home24

Vier tips voor goedkope meubels

We beginnen met vier algemene tips om goedkoop aan meubels te komen. In het tweede deel van dit artikel vind je vervolgens vier goedkope meubelwinkels , waar je eigenlijk altijd wel terecht kunt voor een mooie deal.

 

1. Gebruik de Solden.be browser extensie

Het wemelt online van de kortingscodes om goedkoop meubels te kopen bij tientallen online aanbieders. Daardoor weet je nooit zeker of je misschien korting laat liggen wanneer je bij een online meubelwinkel je nieuwe interieur afrekent.

Voortaan weet je dat dus wél zeker. Wanneer je de Solden.be browser extensie gebruikt, tenminste.

De extensie zoekt naar beschikbare codes voor de winkel waar je bestelt en past deze automatisch toe . Zo weet je zeker dat je nooit meer kortingen laat liggen en wordt het kopen van goedkope meubels dus een fluitje van een cent.

Download voor Google Chrome

Download voor Firefox

 

2. Shop buiten het seizoen

Sommige meubelen zijn seizoensgebonden; die zijn goedkoper buiten het bedoelde seizoen. Met wat geduld kun je dus een hoop geld besparen.

Een nieuwe tuinset koop je bijvoorbeeld beter niet aan het begin van de lente , maar juist zodra de zomer overgaat in de herfst. Die elektrische sfeerhaard voor gezellige winterwarmte is dan juist weer het goedkoopst in de zomer, wanneer iedereen thuis onder de ventilator ligt om af te koelen.

Het voelt een beetje gek om tuinmeubelen te kopen wanneer de blaadjes weer van de bomen vallen, maar je bent er een stuk voordeliger mee uit. Vergelijk het met solden bij kledingwinkels, die buiten het seizoen ook hun oude collectie willen slijten.

 

3. Benut actieperiodes zoals Black Friday

Over meubels in de solden kopen gesproken: wat dacht je van een nieuw meubilair met tientallen procenten korting? Er is natuurlijk de jaarlijkse winter- en zomersolden . Maar sinds een aantal jaar is ook het fenomeen Black Friday - overgewaaid vanuit Amerika - bij ons steeds populairder geworden.

Veel meubelwinkels gebruiken Black Friday om tegen het einde van het jaar de voorraad op te ruimen, of om de omzet nog een stevige oppepper te geven voordat het boekjaar wordt afgesloten. Hoe dan betekent het voor jou een uitgelezen kans om goedkope meubels te kopen.

Black Friday is traditioneel de vrijdag na Thanksgiving, maar tegenwoordig stunten veel winkels de hele week lang met hoge kortingen.

 

4. Goedkope meubels tweedehands scoren

Last, maar zeker niet least: je kunt natuurlijk ook tweedehands prima aan goedkope meubels komen. Er zijn natuurlijk de oude vertrouwde tweedehands winkels, maar ook online zijn talloze plekken waar je goedkoop tweedehands meubels kunt scoren.

Zo hebben de meeste steden lokale groepen op Facebook waar inwoners hun tweedehands meubels kunnen aanbieden. Daarnaast kan het de moeite lonen om eens te neuzen op websites als:

Op die manier vind je al snel een groot aanbod van voordelige meubels, in allerlei verschillende stijlen. Wat ons brengt bij het volgende gedeelte van dit artikel: vier andere goedkope meubelwinkels online.

 

Vier goedkope meubelwinkels

Goedkope meubels scoren kan natuurlijk niet alleen met de tips hierboven. Wanneer je shopt bij goedkope meubelwinkels, heb je geen trucs nodig om voordelig aan een nieuw interieur te komen.

Daarom zetten we ook een aantal van die goedkope meubelwinkels voor je op een rijtje. Ideaal wanneer je geen tijd (of zin) hebt om te wachten op de volgende solden.

 

1. VidaXL

Het motto van deze online woonwinkel is niet voor niets “Groots leven voor weinig”. VidaXL is een groots online warenhuis met alles voor in en rond het huis , van meubels tot sportartikelen en dierbenodigdheden.

Doordat ze zo’n omvangrijk aanbod hebben, vind je hier altijd wel iets dat bij jouw smaak past. En voor ieder budget. Dus of je nu op zoek bent naar goedkope design meubels of goedkope meubels in landelijke stijl : bij VidaXL zit je goed.

Tip! Ben je op zoek naar extra voordeel? Neem dan eens een kijkje bij de extra scherpe VidaXL aanbiedingen.

 

2. Matrassenkoning

Wie het heeft over goedkope meubelwinkels, mag natuurlijk ook de belangrijkste kamer van het huis niet vergeten: de slaapkamer. Op een goed bed met de juiste matras slaap je beter en wordt je energieker wakker.

Omdat bedden en matrassen behoorlijk duur kunnen zijn, mag de Matrassenkoning zeker niet in dit overzicht ontbreken. Hier vind je voordelig een nieuwe bedbodem, matras of boxspring.

Ook de Matrassenkoning heeft een pagina met speciale aanbiedingen.

 

3. Kees Smit tuinmeubelen

Wie niet het geduld heeft om - volgens tips nummer 2 uit dit artikel - te wachten tot de herfst om goedkope tuinmeubelen te kopen, zit goed bij Kees Smit tuinmeubelen. Daar vind je namelijk het hele jaar door het grootste assortiment voordelige tuinmeubelen.

Voor wie de nieuwe tuinset toch een keer wil proberen voor hij wordt besteld, zijn er ook Kees Smit experience stores. Het gemakkelijkste shop je echter vanuit je luie stoel, want Kees Smit tuinmeubelen heeft online een gigantisch aanbod voor ieder budget.

 

4. Home24

Home24 heeft voor iedere stijl interieur de perfecte aanwinst, van landelijk tot modern en van retro tot minimalistisch . Meubels die écht bij jouw stijl passen vind je in deze online megastore.

Regelmatig zijn er speciale acties, waardoor je ook de meubels van Home24 goedkoop kunt bestellen. Het loont dus zeker de moeite om deze webshop geregeld een bezoekje te brengen, wanneer je op zoek bent naar een nieuwe aanwinst voor je interieur.

Reactie(s)

Je hebt nog geen reactie gegeven.

Plaats een reactie

Posting comments after three months has been disabled.