Disneyland Paris aanbiedingen en kortingen

Korting bij Disneyland Paris België in april 2020

Zomeraanbieding Disneyland Paris: tot 35% korting op je verblijf

Toon aanbieding

Een dagje Disneyland Paris met voordelige tickets in april

Toon aanbieding

Tot 35% vroegboekkorting bij Disneyland Paris

Toon aanbieding

Voor maar € 219 kun je 300 dagen per jaar naar Disneyland Paris

Toon aanbieding

Promoties

Door gebruik te maken van de Disneyland Paris promoties wordt de uitstap naar deze sprookjesachtige wereld nog voordeliger. Bij Solden is er altijd wel een leuke promotie te vinden voor Disneyland Paris. Zo posten wij altijd de meest recente vroegboek aanbiedingen. Ook als er een interessante promo is, bijvoorbeeld 1 nacht gratis als je een verblijf van 3 nachten boekt, plaatsen wij altijd online. Hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws. In de winter (in januari bijvoorbeeld) is er altijd wel een goede Disneyland korting te vinden.

Tickets

Op de website van Disneyland Paris zijn er veel verschillende soorten tickets en combinaties te bestellen. Je kan ook tickets op voorhand kopen voor alle huidige shows, zoals Buffalo Bill's Wild West Dinner Show. Toegangstickets voor het Disneyland Park EN het Walt Disney Studios Park online kopen spaar je veel tijd en geld uit. Disneyland Paris rekent geen reserveringskosten aan, het boekingsproces is volledig gratis. De verschillende prijzen van de tickets zijn te vinden op de website. De prijzen zijn verschillend voor inclusieve tickets of bijvoorbeeld tickets met hotel.

Bereikbaarheid

Vanaf de binnenstad van Parijs ben je snel in het Walt Disney park. Je kan zelf je vervoermiddel kiezen en het park met de trein, de bus of met de auto bereiken. De shuttle bus is erg goed betaalbaar en makkelijk te regelen. Ook vanaf de luchthaven kun je een shuttle bus nemen.

Black Friday

Ben jij al klaar voor Black Friday 2019? Dit jaar valt het op vrijdag 29 november en de kortingen zullen weer reuze zijn. Ook Disneyland Paris zal jou flink verwennen gedurende deze periode. Houd deze pagina dus goed in de gaten en mis de kortingen en promoties niet. Wie weet sta jij dit jaar wel met Simba en Nala op de foto.

Beste Disneyland Paris kortingscodes en promoties

Disneyland Paris kortingen Korting Geldig tot
Zomeraanbieding Disneyland Paris: tot 35% korting op je verblijf 35% korting 22/04/2020
Een dagje Disneyland Paris met voordelige tickets in april Voordelige tickets 01/06/2020
Tot 35% vroegboekkorting bij Disneyland Paris -35% 01/06/2020
Voor maar € 219 kun je 300 dagen per jaar naar Disneyland Paris € 219 01/06/2020
Disneyland: volwassene ticket voor kinderprijs Kinderprijs verlopen

Disneyland: volwassene ticket voor kinderprijs

Periode: winter en voorjaar 2020
Aanbod: bespaar €36 per ticket
Extra: ook geldig in de schoolvakantie

Sluiten

Toon aanbieding

43% korting op je entreetickets en vervoer naar Disneyland Paris

Wil jij binnenkort het magische Disneyland Paris bezoeken? Koop jouw entreetickets dan nu extra voordelig online met maar liefst 43% korting. Daarnaast krijg je er ook nog eens vervoer bij in een luxe touringcar. Sla je slag!

Sluiten

Toon aanbieding

Tot 35% korting op jouw verblijf in Disneyland Paris + kinderen t/m 11 jaar gratis

Disneyland Paris is gegarandeerd plezier voor het gehele gezin. Boek nu jouw magische winterverblijf met tot wel 35% korting en daarnaast krijg je het verblijf voor kinderen t/m 11 jaar cadeau!
Aankomst 6 januari 2019 t/m 4 april 2020

Sluiten

Toon aanbieding

Tot 35% korting op verblijf bij Disneyland Paris + kinderen t/m 11 jaar gratis

Een trip naar Disneyland Paris is leuk voor het hele gezin. Je boekt nu je verblijf voor dit najaar met korting tot 35% + kinderen t/m 11 jaar zijn helemaal gratis!
Aankomst 6 januari 2020 t/m 1 april 2020

Sluiten

Toon aanbieding

Tot 25% korting op je verblijf bij Disneyland Paris + gratis halfpension

Wil je deze zomer goed afsluiten met een bezoekje aan Disneyland Paris? Of wil je de herfst goed beginnen? Je profiteert momenteel van korting tot wel 25% op je verblijf bij Disneyland Paris en daarnaast van gratis halfpension in de counterservice restaurants van de Disney-parken, zoals Hotel Sequoi Lodge en Davy Crockett Ranch.
Aankomst 12 juli t/m 30 september 2019

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops