Grotten van Han kortingscodes België

grotte-de-han.be

Korting bij Grotten van Han online & solden - december 2022

€2 korting op de PassHan voor volwassenen voor de Grotten van Han

Toon aanbieding

€2 korting op de PassHan voor kids bij de Grotten van Han

Toon aanbieding

Kinderen tot 4 jaar gratis bij de Grotten van Han

Toon aanbieding

Tot 29% korting op tickets voor de Grotten van Han

Toon aanbieding

Bestel nu je tickets voor de Grotten van Han aan €22,50 i.p.v. €31,90

Toon aanbieding

Korting Grotten van Han enkel voor leerkrachten

Toon aanbieding

Grotten van Han actie: boek tegen extra voordelige prijzen

Aanbod: Zolang tickets beschikbaar zijn
Minimum aankoop: Geen
Kortingscode: Niet van toepassing
Toon aanbieding

Grotten van Han korting: bespaar €8,25

Korting: Op tickets volwassenen en kinderen
Prijzen: Vanaf €18
Verloopt: 10 oktober
Toon aanbieding

28% korting op een PassHan voor kinderen voor de Grotten van Han

Zijn jouw kinderen tussen de 4 en 11 jaar oud? Dan ontvang je maar liefst 28% korting op het entreeticket die geldig is voor het gehele domein van de Grotten va nHan. Hieronder vallen de Grotten van Han, het Wildpark, PrehistoHan en het museum van Han van Weleer.
Toon aanbieding

36% korting op de Grotten van Han

Heb je al de geheimen van de onderwereld in de Grotten van Han ontdekt? Of de Europese "big five" gespot? Nee, ga dan snel naar de website en reis naar het adembenemende domein van 250 hectare, Grotten van Han en wildpark. Je profiteert nu 36% korting dus wees er snel bij en geniet van je dagje uit in de Belgische Ardennen.
Toon aanbieding

€ 9 korting op je tickets naar Grotten van Han

Wil je naar de beste Wildlife Dierentuin in België? Nog niet een bruine beer, wolf, bizon, lynx of veelvraat gezien? Neem dan gauw een kijkje online bij Groupon, want daar profiteer je van € 9 korting op je ticket voor de Grotten van Han. Spot ze dit weekend nog!
Toon aanbieding

Veelgestelde vragen

Er zijn nu 6 kortingen online.
Doorheen het jaar worden verschillende kortingen aangeboden. Maar ook tijdens momenten als de solden, Black Friday en feestdagen kan je genieten van hoge kortingen.
Hier houden we je op de hoogte van de laatste kortingen. Er worden regelmatig nieuwe kortingen en kortingscodes online gezet. Zo bespaar je op je volgende aankoop.
Neem contact op via het nummer: +32 (0)84 37 72 13 of stuur een mail naar: info@grotte-de-han.be.
Neem een kijkje op de website of ga naar de sociale media platformen: facebook, instagram en youtube.
3.9 ster / 56 stemmen

Grotten van Han

Wil jij een dagje uit en van prachtige natuur kunnen genieten? Dan zijn de Grotten van Han een geweldig idee! De Grotten van Han zijn ontstaan doordat meer dan 500.000 jaar geleden de rivier de Lesse door het kalkmassief "Massif de Boine" haar weg vond. Dit liet een prachtig netwerk van onderaardse grotten achter. De Grotten van Han worden inmiddels al meer dan 250 jaar bezocht en is uitgebreid tot een mooi park met een wildpark en nu ook Parcours Speleo.

Domein van de Grotten van Han

Het Domaine des grottes de Han bestaat inmiddels uit verschillende onderdelen. Zo kun je de Grotten van Han zelf bezoeken, kun je naar het Wildpark, de tentoonstelling PrehistoHan, het museum Han van weleer en nu ook Parcours Speleo. Dat belooft een leuk dagje weg in de Ardennen te worden.

Wildpark

Het Wildpark van de Grotten van Han werd al uitgeroepen tot het Beste Wildlife Dierenpark in België. Zij maken deze titel ook zeker waar. Je kunt te voet of met een safari-auto op avontuur in het wildpark. Het wildpark heeft dieren die in de regio leven, zodat ze in hun natuurlijk leefomgeving zijn. Wolven, herten, bruine beren, de lynx, Europese bizon en de veelvraat zijn enkele dieren die je hier kunt spotten.

Parcours Speleo

Houd jij van avontuur? Dan is Parcours Speleo zeker iets voor jou. Dit is de alternatieve route door de Grotten van Han waarbij je je weg maakt door de modder van de rivier in de grotten. Kinderen vanaf 6 jaar mogen mee doen met Parcours Speleo. Maak je klaar om vies te worden!

PassHan

Met de PassHan kun je toegang krijgen tot:

  • De Grotten van Han

  • Wildpark

  • PrehistoHan

  • Han 1900

Je mag deze onderdelen op verschillende dagen bezoeken. Zo kun je een seizoen lang van het domein van de Grotten van Han genieten.

De Grotten van Han en Solden.be

Je kunt nu je tickets online bestellen voor het domein van de Grotten van Han. Bestel een PassHan of tickets voor een van de onderdelen en geniet van je dagje uit. Bij Solden houden we alle aanbiedingen bij over de Grotten van Han.

Meer webshops

Last Update: 09.12.2022