Grotten van Han kortingscodes België

grotte-de-han.be

Ontdek de prachtige Grotten van Han in België. Verken het ondergrondse labyrint, bewonder de stalagmieten en stalactieten en ontmoet wilde dieren in het Wildpark. Een uniek avontuur voor jong en oud!

Korting bij Grotten van Han online & solden - juli 2024

Grotten van Han kortingscode: Bespaar tot 80% op zomersolden.

Gebruik kortingscode ken Populair 1

Kinderen tot 4 jaar gratis bij de Grotten van Han

Toon aanbieding

Tot 29% korting op tickets voor de Grotten van Han

Toon aanbieding

Bestel nu je tickets voor de Grotten van Han aan €27,50 i.p.v. €41,50

Toon aanbieding

Korting Grotten van Han enkel voor leerkrachten

Toon aanbieding

Grotten van Han korting tot 34% op tickets

Toon aanbieding

Grotten van Han korting van 13% op Familieuitstap naar het Wildpark en de grotten via Bongo

Toon aanbieding

Grotten van Han korting van 34% op tickets via Tripper

Toon aanbieding

Natuurlijke Wonderen

De Grotten van Han bieden een spectaculaire ondergrondse ervaring met prachtige stalactieten, stalagmieten en andere kalksteenvormen die zich over miljoenen jaren hebben gevormd. Bezoekers kunnen genieten van adembenemende natuurlijke schoonheid terwijl ze door de grotten wandelen en de wonderen van de ondergrondse wereld ontdekken.

Authentieke Beleving

De Grotten van Han bieden een authentieke en ongerepte grottenervaring, met een minimale menselijke ingreep om de natuurlijke schoonheid van de grotten te behouden. Bezoekers kunnen de grotten verkennen zoals ze duizenden jaren geleden werden ontdekt, waardoor ze een gevoel van avontuur en ontdekking ervaren.

Combinatie van Natuur en Avontuur

Naast de grotten zelf biedt het Han-sur-Lesse Domein ook een verscheidenheid aan outdoor-activiteiten, zoals de Wildpark van Han en het Parcours Speleo. Hierdoor kunnen bezoekers een volledige dag vol avontuur beleven, waarbij ze zowel de natuurlijke schoonheid van de grotten als de spannende activiteiten in de buitenlucht kunnen ervaren.

Educatieve Waarde

De Grotten van Han bieden ook een educatieve ervaring, waarbij bezoekers meer te weten komen over de geologie, flora en fauna van de grotten en de omliggende regio. Er zijn informatieve displays en rondleidingen beschikbaar om bezoekers te helpen de fascinerende geschiedenis en ecologie van de grotten te begrijpen.

Toegankelijkheid en Faciliteiten

De Grotten van Han zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer en bieden uitgebreide faciliteiten voor bezoekers, waaronder parkeergelegenheid, restaurants, souvenirwinkels en sanitaire voorzieningen. Het domein is ook toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit, waardoor het een geschikte bestemming is voor gezinnen en groepen.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

29% Grotten van Han korting van 29% tijdens Singles day KORTING AL VERREKEND 2024

Veelgestelde vragen

Hier houden we je op de hoogte van de laatste kortingen. Er worden regelmatig nieuwe kortingen en kortingscodes online gezet. Zo bespaar je op je volgende aankoop.
Neem contact op via het nummer: +32 (0)84 37 72 13 of stuur een mail naar: info@grotte-de-han.be.
Neem een kijkje op de website of ga naar de sociale media platformen: facebook, instagram en youtube.
Jeriah

Hallo! Jeriah hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

3.9 ster / 56 stemmen

Grotten van Han

Wil jij een dagje uit en van prachtige natuur kunnen genieten? Dan zijn de Grotten van Han een geweldig idee! De Grotten van Han zijn ontstaan doordat meer dan 500.000 jaar geleden de rivier de Lesse door het kalkmassief "Massif de Boine" haar weg vond. Dit liet een prachtig netwerk van onderaardse grotten achter. De Grotten van Han worden inmiddels al meer dan 250 jaar bezocht en is uitgebreid tot een mooi park met een wildpark en nu ook Parcours Speleo.

Domein van de Grotten van Han

Het Domaine des grottes de Han bestaat inmiddels uit verschillende onderdelen. Zo kun je de Grotten van Han zelf bezoeken, kun je naar het Wildpark, de tentoonstelling PrehistoHan, het museum Han van weleer en nu ook Parcours Speleo. Dat belooft een leuk dagje weg in de Ardennen te worden.

Wildpark

Het Wildpark van de Grotten van Han werd al uitgeroepen tot het Beste Wildlife Dierenpark in België. Zij maken deze titel ook zeker waar. Je kunt te voet of met een safari-auto op avontuur in het wildpark. Het wildpark heeft dieren die in de regio leven, zodat ze in hun natuurlijk leefomgeving zijn. Wolven, herten, bruine beren, de lynx, Europese bizon en de veelvraat zijn enkele dieren die je hier kunt spotten.

Parcours Speleo

Houd jij van avontuur? Dan is Parcours Speleo zeker iets voor jou. Dit is de alternatieve route door de Grotten van Han waarbij je je weg maakt door de modder van de rivier in de grotten. Kinderen vanaf 6 jaar mogen mee doen met Parcours Speleo. Maak je klaar om vies te worden!

PassHan

Met de PassHan kun je toegang krijgen tot:

  • De Grotten van Han

  • Wildpark

  • PrehistoHan

  • Han 1900

Je mag deze onderdelen op verschillende dagen bezoeken. Zo kun je een seizoen lang van het domein van de Grotten van Han genieten.

De Grotten van Han en Solden.be

Je kunt nu je tickets online bestellen voor het domein van de Grotten van Han. Bestel een PassHan of tickets voor een van de onderdelen en geniet van je dagje uit. Bij Solden houden we alle aanbiedingen bij over de Grotten van Han.

Meer webshops