Grotten van Han kortingscodes België

grotte-de-han.be

Ontdek de prachtige Grotten van Han in België. Verken het ondergrondse labyrint, bewonder de stalagmieten en stalactieten en ontmoet wilde dieren in het Wildpark. Een uniek avontuur voor jong en oud!

Korting bij Grotten van Han online & solden - maart 2024

Nieuw

Grotten van Han korting tot 34% op tickets

Toon aanbieding
Nieuw

Grotten van Han korting van 13% op Familieuitstap naar het Wildpark en de grotten via Bongo

Toon aanbieding
Nieuw

Grotten van Han korting van 34% op tickets via Tripper

Toon aanbieding

Kinderen tot 4 jaar gratis bij de Grotten van Han

Toon aanbieding

Tot 29% korting op tickets voor de Grotten van Han

Toon aanbieding

Bestel nu je tickets voor de Grotten van Han aan €27,50 i.p.v. €41,50

Toon aanbieding

Korting Grotten van Han enkel voor leerkrachten

Toon aanbieding

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

29% Grotten van Han korting van 29% tijdens Singles day KORTING AL VERREKEND 2024

Veelgestelde vragen

Er zijn nu 7 kortingen online.
Hier houden we je op de hoogte van de laatste kortingen. Er worden regelmatig nieuwe kortingen en kortingscodes online gezet. Zo bespaar je op je volgende aankoop.
Neem contact op via het nummer: +32 (0)84 37 72 13 of stuur een mail naar: info@grotte-de-han.be.
Neem een kijkje op de website of ga naar de sociale media platformen: facebook, instagram en youtube.
Herbert

Herbert

Editor

3.9 ster / 56 stemmen

Grotten van Han

Wil jij een dagje uit en van prachtige natuur kunnen genieten? Dan zijn de Grotten van Han een geweldig idee! De Grotten van Han zijn ontstaan doordat meer dan 500.000 jaar geleden de rivier de Lesse door het kalkmassief "Massif de Boine" haar weg vond. Dit liet een prachtig netwerk van onderaardse grotten achter. De Grotten van Han worden inmiddels al meer dan 250 jaar bezocht en is uitgebreid tot een mooi park met een wildpark en nu ook Parcours Speleo.

Domein van de Grotten van Han

Het Domaine des grottes de Han bestaat inmiddels uit verschillende onderdelen. Zo kun je de Grotten van Han zelf bezoeken, kun je naar het Wildpark, de tentoonstelling PrehistoHan, het museum Han van weleer en nu ook Parcours Speleo. Dat belooft een leuk dagje weg in de Ardennen te worden.

Wildpark

Het Wildpark van de Grotten van Han werd al uitgeroepen tot het Beste Wildlife Dierenpark in België. Zij maken deze titel ook zeker waar. Je kunt te voet of met een safari-auto op avontuur in het wildpark. Het wildpark heeft dieren die in de regio leven, zodat ze in hun natuurlijk leefomgeving zijn. Wolven, herten, bruine beren, de lynx, Europese bizon en de veelvraat zijn enkele dieren die je hier kunt spotten.

Parcours Speleo

Houd jij van avontuur? Dan is Parcours Speleo zeker iets voor jou. Dit is de alternatieve route door de Grotten van Han waarbij je je weg maakt door de modder van de rivier in de grotten. Kinderen vanaf 6 jaar mogen mee doen met Parcours Speleo. Maak je klaar om vies te worden!

PassHan

Met de PassHan kun je toegang krijgen tot:

  • De Grotten van Han

  • Wildpark

  • PrehistoHan

  • Han 1900

Je mag deze onderdelen op verschillende dagen bezoeken. Zo kun je een seizoen lang van het domein van de Grotten van Han genieten.

De Grotten van Han en Solden.be

Je kunt nu je tickets online bestellen voor het domein van de Grotten van Han. Bestel een PassHan of tickets voor een van de onderdelen en geniet van je dagje uit. Bij Solden houden we alle aanbiedingen bij over de Grotten van Han.

Meer webshops