Pakawi Park kortingscodes België

pakawipark.be/pk2

Op de website van Pakawi Park vind je een breed scala aan exotische dieren, zoals leeuwen, tijgers en apen. Ontdek hun leefomgeving en kom meer te weten over hun gewoonten en eigenschappen. Perfect voor een dagje uit met het hele gezin!

Korting bij Pakawi Park online & solden - april 2024

Pakawi Park korting van 33% op tickets

Toon aanbieding

Korting Pakawi Park tickets: bied mee vanaf €1

Toon aanbieding

Pakawi Park lerarenkaart: leerkrachten kopen tickets Aan een voordelige prijs

Toon aanbieding

Pakawi Park korting: bezoek het park voor 4 personen nu voor slechts €59.90

Toon aanbieding

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

€1 Pakawi Park korting: koop tijdens Singles day tickets vanaf €1 KORTING AL VERREKEND 2024

Veelgestelde vragen

Op de website worden alle kortingen aangeboden, maar ook op Solden.be worden voor jou alle kortingen verzameld.
Let bij het inwisselen van een kortingscode altijd op het geldigheidsgebied en voorkom typefouten, anders wordt de korting niet verrekend.
Op de website kan je een plattegrond van het park vinden. Ook in het park zelf zie je regelmatig een plattegrond. Zo geraak je de weg nooit kwijt.
Via Klasse.be kan je je aanmelden als leerkracht met je lerarenkaart. Op deze manier kan je als leerkracht genieten van korting.
Jeriah

Hallo! Jeriah hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.7 ster / 49 stemmen

Pakawi Park

Beleef een spetterende dag in het Pakawi Park in Olmen, Balen. Het park had vroeger de naam Olmense Zoo, maar veranderde in 2017 naar de naam Pakawi Park.

Dieren

In het park kan je vrijwel alle diersoorten terugvinden, zoals olifanten, giraffen en apen. Maar de zoo is gespecialiseerd in katachtigen. Bekijk de prachtige jachtluipaarden, cheeta's en puma's. Het is het enigste park waar je fossa's kan bewonderen.

Een hapje en drankje

Natuurlijk zijn de dieren het hoogtepunt. Maar je kan ook lekker hapje eten en drankje drinken. Er zijn verschillende eet- en drinkmogelijkheden te vinden in het park. Het park biedt een hele lijst aan eten zoals: broodjes, hamburgers, kaaskrokketten en spaghetti. Ook vele drankjes worden aangeboden: koffie, frisdranken, wijn, bier en zoveel meer.

Meer webshops