Phantasialand Kortingscode en kortingen

Korting & Solden bij Phantasialand België in januari 2021

Voordelige tickets in januari bij Phantasialand

Toon aanbieding

Phantasialand: €10 korting op een dagticket voor volwassene

Toon aanbieding

Tickets Phantasialand: bestel nu voordelig je 2-dagenkaart voor €87,50

Toon aanbieding
Solden

Bij Solden ben je zeker van voordelige tickets naar het park van Phantasialand. Op onze website profiteer jij namelijk van exclusieve kortingscodes en andere promoties. Daarom is het handig om deze pagina regelmatig in de gaten te houden zodat jij nooit meer teveel betaalt voor de leukste dagjes weg.

Openingsuren

Het park van Phantasialand is vanaf april t/m november dagelijks geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur. Tijdens het zomerseizoen gelden er andere openingsuren. Dan is het park namelijk dagelijks geopend van 09:00 tot 20:00 uur. Het zomerseizoen begint vanaf 6 juli en loopt door t/m 25 augustus.

Langste VR achtbaan

In Phantasialand is er onlangs een onwijs moderne en super coole attractie bijgekomen: Crazy Bats is een supergaaf samenspel van een achtbaan en een animatiefilm! Tijden je rit beleef je dankzij je speciale bril een spannend avontuur met drie maffe vleermuizen die op een avontuurlijk missie gaan. Crazy Bats is de langste VR achtbaan ter wereld! Sla deze dus zeker niet over tijdens je bezoekje aan het park.

Clublid

Als clublid van Phantasialand beleef je het park nog beter. Je krijgt een heel jaar lang toegang tot het park en de shows en ook nog eens 10% korting in de restaurants. Bovendien krijg je elke dag dat je het park bezoekt 3x een snelle toegang voor een attractie. Souvenir mee naar huis? In de souvenirshops wacht een korting van maar liefst 30% op je.

Beste Phantasialand kortingscodes en promoties

Phantasialand kortingen Korting Geldig tot
Voordelige tickets in januari bij Phantasialand Voordelig 01/03/2021
Phantasialand: €10 korting op een dagticket voor volwassene €10 01/03/2021
Tickets Phantasialand: bestel nu voordelig je 2-dagenkaart voor €87,50 €87,50 01/03/2021
17% korting op tickets voor Phantasialand Wintertraum -17% verlopen
Tot 19% korting op Phantasialand Wintertraum -19% verlopen

17% korting op tickets voor Phantasialand Wintertraum

Het prachtige pretpark Phantasialand wordt in de winter omgetoverd tot magische winterwereld. Bezoek het park nu met maar liefst 17% korting op jouw entreetickets. Een dag vol winterplezier!

Sluiten

Toon aanbieding

Tot 19% korting op Phantasialand Wintertraum

Phantasialand verandert in de koude maanden om tot winterparadijs. Koop nu jouw entreetickets voor Phantasialand Wintertraum met tot wel 19% korting!

Sluiten

Toon aanbieding

2 daagse entreeticket kinderen: 4% korting bij Phantasialand

Zijn je kinderen dol op Phantasialand? Wat dacht je van een 2 dagenkaart? Je profiteert nu op 4% korting op je twee dagenkaart voor je kinderen. Dus wees er snel bij en geniet van een dag vol avontuur en beleef de verschillende thema's met je hele familie.

Sluiten

Toon aanbieding

2 daagse dagticket: 6% korting bij Phantasialand

Phantasialand is soms zo groot dat je vaak twee dagen nodig hebt om alles te ontdekken. Je profiteert daarom ook voor deze reden op 6% korting op een twee dagen entreekaart. Wees er dus snel bij en geniet van een leuke dagje uit met je familie of vrienden.

Sluiten

Toon aanbieding

Entreeticket: 19% korting bij Phantasialand

Ben je ooit naar het pretpark Phantasialand geweest? Of wil je het park weer bezoeken? Dan is vandaag je geluksdag, want je profiteert op 19% korting op je dagticket en ontdek de nieuwe drie knotsgekke vleermuizen in de werelds langste VR-achtbaan!

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops