Hey Telecom kortingscodes België

heytelecom.be/nl

Hey Telecom is een website waar je terecht kunt voor al je telecombehoeften. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe smartphone, een abonnement of accessoires, je vindt het hier allemaal. Ontdek het ruime aanbod en profiteer van scherpe prijzen en snelle levering.

Korting bij Hey Telecom online & solden - juli 2024

Hey Telecom kortingscode: Zomeruitverkoop - tot 80% korting op alles!

Gebruik kortingscode ken Populair 1

Hey Telecom korting van €5 gedurende 24 maanden

Toon aanbieding

Hey Telecom actie: jongeren genieten altijd van leuke kortingen

Toon aanbieding

HeyTelecom abonnement vanaf €5 per maand

Toon aanbieding

Hey Telecom actie: ontvang Gratis meer data na verloop van tijd

Toon aanbieding

Hey Telecom actie: krijg elke 3 maanden 25% meer data

Toon aanbieding

Gegarandeerde prijs

Klanten van HeyTelecom genieten van een ongekende prijsgarantie tot, wat zorgt voor stabiliteit en betrouwbaarheid in mobiele en internetdiensten.

Dynamische data-uitbreiding

Met het unieke hey! boost systeem neemt de data mobiel elke 3 maanden toe met 25%, wat na een jaar resulteert in een verdubbeling van de oorspronkelijke data zonder extra kosten.

Vrijheid zonder verbintenis

HeyTelecom biedt flexibele abonnementen zonder langdurige contracten, zodat klanten vrij zijn om hun diensten op elk moment aan te passen of op te zeggen.

Betrouwbaar Orange netwerk

Klanten profiteren van de uitstekende dekking en stabiliteit van het Orange 4G/5G-netwerk, wat een betrouwbare internet- en mobiele ervaring garandeert.

Klantenservice 7/7

De toegewijde klantenservice van HeyTelecom is elke dag beschikbaar om klanten te ondersteunen met hun vragen of problemen, waarmee ze een hoge klanttevredenheid nastreven.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

€5 Hey Telecom actie: koop data en belminuten tijdens Singles day vanaf €5 KORTING AL VERREKEND 2024

Veelgestelde vragen

Je vindt kortingen op de website, via de nieuwsbrief. Of neem een kijkje op solden.be waar alle kortingen te vinden zijn.
Noteer voor elke voucher de voorwaarden die we beschrijven onder de aanbiedingen om de korting te kunnen ontvangen.
Je kan gebruik maken van de chat functie op de website. Bekijk ook zeker eerst even de FAQ's, misschien wordt je vraag er al beantwoord.
Hey Telecom maakt gebruik van het netwerk van een gerenommeerde provider, zoals bijvoorbeeld Vodafone, T-Mobile of KPN (afhankelijk van de regio en beschikbaarheid). Hierdoor kunnen klanten profiteren van een uitstekende dekking en betrouwbare mobiele service.
Ja, bij Hey Telecom is het mogelijk om uw bestaande telefoonnummer te behouden wanneer je overstapt naar onze service. Tijdens het bestelproces kan je aangeven dat je jouw nummer wilt behouden, waarna zij dit voor jou regelen.
Hey Telecom biedt verschillende mobiele abonnementen aan, variërend in belminuten, sms'jes en data. Klanten kunnen kiezen uit diverse bundels die passen bij hun behoeften en budget, zoals sim-only abonnementen of abonnementen inclusief toestel.
Klanten van Hey Telecom kunnen hun verbruik eenvoudig bijhouden via de online klantenportal of de Hey Telecom app. Hier kunnen ze hun actuele verbruik van belminuten, sms'jes en data controleren en indien nodig hun abonnement aanpassen.
Hey Telecom biedt verschillende opties voor internationale communicatie en roaming. Klanten kunnen kiezen uit diverse bundels voor internationaal bellen en datagebruik in het buitenland, afhankelijk van de bestemming en de duur van hun verblijf. Voor meer informatie over de tarieven en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Tessa

Hallo! Tessa hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.6 ster / 34 stemmen

.

Meer webshops