Kaspersky kortingscode en aanbiedingen

kaspersky.be

Korting bij Kaspersky online & solden - november 2023

Nieuw

Kaspersky kortingscode: Bespaar tot 80% op Kaspersky antivirussoftware tijdens Cyber Monday

Gebruik kortingscode ken Populair 1

Tot 30% korting op internet beveiliging tijdens Pasen bij Kaspersky

Toon aanbieding

De beste computerbeveiliging voor de beste prijs bij Kaspersky

Toon aanbieding

Kaspersky Internet Security nu ook voor Mac

Toon aanbieding

Geniet van een Gratis proefversie bij Kaspersky

Toon aanbieding

Korting Kaspersky antivirus: betaal 10% minder

Toon aanbieding

Black Friday

Black Friday komt goed van pas voor iedereen voor wie de beveiliging van hun persoonsgegevens en alle andere voetafdrukken in hun eigen digitale infrastructuur belangrijk is. Privacy moet altijd op het hoogste niveau worden beschermd. De aanbieder van antivirusprogramma's biedt zijn softwarepakketten op Black Friday aan tegen onklopbare prijzen.

Blog

Vind je het lastig om inspraak te hebben in discussies over technische termen als end-to-end encryptie, fleeceware of thin clients? Kunt u iets zeggen over de Zerologon-kwetsbaarheid die domeincontrollers bedreigt? Als je je hoofd schudt, is het raadzaam om de volgende keer dat je online bent een bezoek te brengen aan de Kaspersky-blog. Hier wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van belangrijk technisch nieuws.

Informatiecentrum

Of u nu op internet surft, op sociale media chat - u laat een afdruk na. In het Resource Center vind je de belangrijkste informatie over cybersecurity. Leer alle manieren om uw privacy te beschermen tegen beveiligingsrisico's op het World Wide Web voordat ze schade kunnen aanrichten.

Gratis virusbeschermer

Met de basisbescherming van de antivirussoftware kunt u uw eerste veilige stappen op internet zetten. Het mooiste is, je portemonnee wordt er geen cent armer van. De gratis virusscanner en -verwijderaar beschermt uw lokale en mobiele apparaten tegen virussen, geïnfecteerde bestanden, gevaarlijke applicaties en verdachte websites. Dankzij automatische updates vanuit de cloud is de virusbescherming altijd up-to-date.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

50% Kaspersky total security aanbieding: Singles day korting van 50% KORTING AL VERREKEND 2023

Veelgestelde vragen

We bieden 6 kortingen aan op solden.be voor jouw gebruik.
Je vindt ze op de website of op Solden.be.
Bel het nummer: +31 (30) 203-8041 of mail: info@kaspersky.nl.
Volg ze op verschillende sociale netwerken: Facebook, Twitter, Linked in of Youtube.
Alle producten kan je direct downloaden zonder extra kosten.
Je kan betalen met Visa, Mastercard, PayPal,...
Krijgt tot 80% korting op de laaste Black Friday aanbieding van Kaspersky
Herbert

Herbert

Editor

3.6 ster / 12 stemmen

Kaspersky-kortingsbonnen en -promoties

Wilt u de veiligheid van uw digitale leven waarborgen? Dan ben je bij de Kaspersky online shop met Kaspersky producten aan het juiste adres. Uw veiligheid wordt optimaal gegarandeerd door Kaspersky. Kaspersky biedt u de bescherming die uw pc, Mac of mobiele apparaat nodig heeft. Het goed beveiligen van de computer of het netwerk is van groot belang omdat het uw gegevens op uw computer zijn en dat moet ook zo blijven. Dus ben je op zoek naar een antivirus? Koopjes bieden hier een goede basis om de producten tegen bodemprijzen veilig te stellen. Solden biedt u het beste platform om uw online winkelen goedkoop te maken. We houden je op de hoogte van de nieuwste coupons en promoties bij Kaspersky. Maar het beste moet nog komen, want Solden ontvangt exclusieve coupons en promoties van Kaspersky! Kom dus regelmatig langs bij Solden en zorg direct voor uw veiligheid met onze kortingen.

Kaspersky - het cyberbeveiligingsbedrijf

Kaspersky is het grootste wereldwijde bedrijf voor IT-beveiligingsoplossingen. U hoort het goed, het bedrijf heeft een globale visie. Het bedrijf is al 17 jaar gespecialiseerd in beveiligingssystemen en anti-malware voor particuliere gebruikers en bedrijven. Dit is om u als particulier of bedrijf te helpen uw digitale leven te verbeteren door middel van technologie. De focus ligt hier niet alleen op het antiviruslaboratorium, maar ook op beveiligingstechnologie waarop consumenten zonder zorgen kunnen vertrouwen. Kaspersky heeft tevreden en beschermde gebruikers. Wilt u het exacte aantal weten? Kaspersky heeft nu meer dan 400 miljoen gebruikers en meer dan 200.000 zakelijke klanten. U krijgt bescherming die effectief, eenvoudig en voor u toegankelijk is. Hier krijgt u gewoon de meest effectieve "cyberimmuniteit"! Bent u een thuisgebruiker? Dan zijn er producten beschikbaar voor pc, Mac of mobiele apparaten. Wilt u producten kopen voor uw bedrijf? Selecteer vervolgens de grootte van uw bedrijf, bijvoorbeeld klein, middelgroot of groot, om bij de producten te komen.

Proefversies - Anti-Virus, Internet Security en Total Security

Wilt u eerst de effectiviteit van de beveiligingstechnologie testen voordat u tot aanschaf overgaat? Geen probleem! Kaspersky biedt u proefversies aan! Hier kunt u gratis drie producten downloaden. De proefversies zijn Anti-Virus, Internet Security en Total Security! Hier kunt u alle drie de programma's 30 dagen gratis testen. Dan kun je beslissen of je het wilt kopen of liever zonder. Als particulier of bedrijf ben je in ieder geval 30 dagen gratis beschermd tegen virussen, hackers, spam en anti-malware.