Walibi tickets - promocode en kortingen

Korting bij Walibi België in september 2019

Nieuw

27% korting voor Walibi Halloween

Toon aanbieding
Nieuw

€ 15 korting op Walibi Let's Go Pas + Halloween

Toon aanbieding

Promo: € 6,50 korting voor je toegangskaartje van Walibi

Toon aanbieding

Goedkope tickets om Walibi te bezoeken in september

Toon aanbieding

Onbeperkt toegang tot Walibi? Dat kan met de Walibi Pass en de Walibi Golden Pass!

Toon aanbieding

Walibi prijzen vanaf € 29,50

Toon aanbieding

Goedkope tickets

Wanneer je tickets via internet besteld bespaar je jezelf lange rijen, geld en veel stress. Op deze manier bespaar je heel wat tijd aan de ingang van het park en kun je optimaal van jouw dag genieten met de tickets alvast in the pocket. De vele promocodes en aanbiedingen die van tijd tot tijd te vinden zijn op Solden.be Walibi zorgen er voor dat je tegen een verminderde kostprijs het park kunt bezoeken. Walibi biedt ook de Golden Pass, met deze pas krijg je onbeperkte toegang tot Walibi Belgium, Aqualibi en Bellewaerde gedurende één jaar voor € 99

Overnachten

In de buurt van Walibi zijn er verschillende hotels. Met deze hotels krijg je de kans om vlakbij het park te overnachten. Ideaal wanneer je ver van het park af woont of graag meerdere dagen achter elkaar wilt genieten van de top-attracties die het park te bieden heeft. Het is verder ook mogelijk om een combi-ticket te kopen of een arrangement af te nemen. Er is overigens ook een zwembad waar je heerlijk zelf, met vrienden of kinderen kunt zwemmen.

Beste Walibi promocode en promoties

Walibi kortingen Korting Geldig tot
27% korting voor Walibi Halloween -27% 22/09/2019
€ 15 korting op Walibi Let's Go Pas + Halloween -€ 15 22/09/2019
Promo: € 6,50 korting voor je toegangskaartje van Walibi -€  6,50 01/11/2019
Goedkope tickets om Walibi te bezoeken in september Goedkoper 01/11/2019
Onbeperkt toegang tot Walibi? Dat kan met de Walibi Pass en de Walibi Golden Pass! Onbeperkt 01/11/2019

Alleen vandaag! 20% kortingscode op entreeticket naar Walibi

Lees meer

Een gezellig dagje naar Walibi is gegarandeerd een dag vol plezier. Boek nu je mini vakantie naar Walibi en profiteer van deze extra 20% kortingscode. Weet jij al wanneer je gaat? Wees er dus snel bij en ontdek de verschillende avonturen die je kan beleven in het park!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Tot 5% korting op jouw entreeticket naar Walibi

Lees meer

Een gezellig dagje naar Walibi is gegarandeerd een dag vol plezier. Koop nu jouw tickets met tot wel 5% korting. Weet jij al wanneer jij gaat? Solden wenst je alvast veel plezier.

Sluiten

Toon aanbieding

27% korting op jouw verblijf in Walibi Village

Lees meer

Wil jij graag met je vrienden of familie naar Walibi maar kun je er geen genoeg van krijgen? Verblijf dan in Walibi Village in Nederland met twee of drie dagen toegang tot het park. Dat is dubbel fun! Bekijk nu de mogelijkheden en geniet van de korting!

Sluiten

Toon aanbieding

€ 4,50 korting met een midweek ticket bij Walibi

Lees meer

Kies jij ervoor om op een doordeweekse dag naar Walibi te gaan? Dan ontvang je € 4,50 korting op jouw entreeticket. Zo betaal je van maandag tot en met vrijdag slechts € 36,50 voor je ticket in plaats van € 41. Bekijk snel de mogelijkheden en profiteer nu van de korting!
Geldig Maandag t/m vrijdag

Sluiten

Toon aanbieding

51% korting op je verblijf in Walibi Village

Lees meer

Wil jij een gezellig dagje naar Walibi, maar wil je niet naar huis? Geen zorgen, verblijf dan in het Walibi Village. Wanneer je jouw verblijf nu boekt, ontvang je zelfs 51% korting. Bekijk snel de mogelijkheden, de prijzen zijn inclusief toegang tot het attractiepark, bedlinnen en schoonmaak. Profiteer nu van de aanbieding!

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops