Walibi tickets - promocode en kortingen

walibi.com
4.7 ster / 75 stemmen

Korting & Solden bij Walibi België in september 2021

Promocode Walibi: bespaar 50% op je aankoop van een abonnement

Gebruik kortingscode HER Populair 1
Nieuw

Walibi Halloween: biedt mee vanaf €1 voor tickets

Toon aanbieding

Korting Walibi tickets: meebieden vanaf €1

Toon aanbieding

Promo: € 6,50 korting voor je toegangskaartje van Walibi

Toon aanbieding

Goedkope tickets om Walibi te bezoeken in september

Toon aanbieding

Onbeperkt toegang tot Walibi? Dat kan met de Walibi Pass en de Walibi Golden Pass!

Toon aanbieding

Walibi tickets prijzen vanaf € 36,50

Toon aanbieding

Walibi abonnement vanaf €85

Toon aanbieding

Korting Walibi abonnement: bespaar 20% op restaurants

Toon aanbieding

Beste Walibi promocode en promoties

Walibi kortingen Korting Geldig tot
Promocode Walibi: bespaar 50% op je aankoop van een abonnement 50% 01/11/2021
Walibi Halloween: biedt mee vanaf €1 voor tickets €1 31/10/2021
Korting Walibi tickets: meebieden vanaf €1 €1 31/10/2021
Promo: € 6,50 korting voor je toegangskaartje van Walibi € 6,50 01/11/2021
Goedkope tickets om Walibi te bezoeken in september € 6,50 01/11/2021

Goedkope tickets

Wanneer je tickets via internet besteld bespaar je jezelf lange rijen, geld en veel stress. Op deze manier bespaar je heel wat tijd aan de ingang van het park en kun je optimaal van jouw dag genieten met de tickets alvast in the pocket. De vele promocodes en aanbiedingen die van tijd tot tijd te vinden zijn op Solden.be Walibi zorgen er voor dat je tegen een verminderde kostprijs het park kunt bezoeken. Walibi biedt ook de Golden Pass, met deze pas krijg je onbeperkte toegang tot Walibi Belgium, Aqualibi en Bellewaerde gedurende één jaar voor € 99

Overnachten

In de buurt van Walibi zijn er verschillende hotels. Met deze hotels krijg je de kans om vlakbij het park te overnachten. Ideaal wanneer je ver van het park af woont of graag meerdere dagen achter elkaar wilt genieten van de top-attracties die het park te bieden heeft. Het is verder ook mogelijk om een combi-ticket te kopen of een arrangement af te nemen. Er is overigens ook een zwembad waar je heerlijk zelf, met vrienden of kinderen kunt zwemmen.

Let's Go Pass

Kun je geen genoeg krijgen van Walibi? Dat snappen we maar al te goed. Met De Let’s Go Pass krijg je een jaar lang ongelimiteerde toegang tot Walibi (of Aqualibi). In totaal kun je met 5 personen de pas gebruiken. De eerste 3 personen betalen €70 pp. Persoon 4 en 5 betalen slechts €35 pp.

Babyswitch

Zin om als volwassene in die gave attractie te gaan maar heb je geen zin om als ouders twee keer in de rij te moeten gaan staan omdat een van de ouders op een kind moet letten? Walibi heeft speciaal hiervoor de babyswitch in het leven geroepen. Als ouders hoef je daardoor niet twee keer in de rij te staan. Dat scheelt een hoop wachttijd!

Walibi korting: geniet tijdelijk van -€11 op tickets

Actie: School's out
Geldig: Tussen 21 en 30 juni
Tickets: Enkel online verkrijgbaar

Sluiten

Toon aanbieding

Nu genieten van Walibi tickets goedkoop: tijdens de solden bespaar je 20%

Actie: Op tickets
Geldig: Koop je tickets online
Geldig: In juli
Actie: Op tickets
Geldig: Koop je tickets online
Geldig: In juli

Sluiten

Toon aanbieding

Walibi korting: bespaar dit lange weekend €10 op tickets

Actie: Tot 25 mei
Tickets: Alles tickets aan tarieven voor kindertickets
Minimum aankoop: Geen

Sluiten

Toon aanbieding

Walibi korting: geniet nu van 15% op alle tickets

Prijzen: €35
Actie: Tijdelijk
Opening: 1 april

Sluiten

Toon aanbieding

Walibi: nu 15% korting op dagtickets

Type ticket: volwassenen en kinderen
Promotarief: €35 - €31,05
Opgelet: enkel online te bestellen

Sluiten

Toon aanbieding

Veelgestelde vragen

Momenteel zijn er 9 kortingen op solden.be die je nu kan gebruiken.
Op solden.be houden we je op de hoogte van de laatste kortingen. Er worden regelmatig nieuwe kortingen en kortingscodes online gezet. Zo bespaar je op je volgende aankoop.
Doorheen het jaar worden verschillende kortingen aangeboden. Maar ook tijdens momenten als de solden, Black Friday en feestdagen kan je genieten van hoge kortingen.
Ja, Walibi biedt voor houders van Lerarenkaarten leuke voordelen en kortingen. Zo kan iedereen met een Lerarenkaart tijdens de lerarendagen op eind oktober gratis naar binnen!
Je kunt de klantendienst bereiken via Klantenservice nummer: +32 (0) 10 42 15 00, Email: info-wbe@walibi.com, Adres: Boulevard de l'Europe 100 1300 Wavre
Je kan via de volgende wijzen betalen: Visa, Mastercard, Bancontact/Mister Cash
Walibi tickets voor kinderen of volwassenen kosten met korting vanaf € 31,50 per stuk. Eten & drinken in Walibi kan kostbaar zijn, maar je kunt besparen door je eigen eten en drinken mee te nemen.
De Halloween Fright Nights is een speciaal Halloween themafestival dat jaarlijks in oktober wordt georganiseerd.
Een samenvoeging van de namen van de drie oorspronkelijke gemeenten waar het pretpark werd opgebouwd, ligt in de gemeente Waver. Het park in Holland bevindt zich in de provincie Flevoland, in Biddinghuizen.
In het weekend is het park geopend tussen 10u en 18u. Tijdens de vakanties is het park ook in de week geopend van 10u tot 18u.
Een abonnement kan je kopen vanaf €130.
Je kan eenvoudig de trein nemen naar het park. Stap af bij de stop Bierged-Walibi.

Een dagje uit bij Walibi!

Walibi.com is de website van de gelijknamige pretparken. Wanneer je op zoek bent naar een onwijs leuke dag vol avontuur dan moet je echt even kennis maken met de verschillende Walibi pretparken. Walibi biedt op haar website een overzicht van deze parken en biedt je eveneens de mogelijkheid om jouw bezoek aan één van de parken grondig te plannen.

Bij Walibi heb je plezier voor jong en oud. Er zijn attracties in 3 verschillende categorieën:

  • De Thrills: deze attracties zijn voor de echte waaghalzen onder ons. Waan je gewichtloos in de achtbanen wanneer je over de kop raast met super hoge snelheden of als je super snel naar beneden stort. Deze attracties zorgen gegarandeerd voor onvergetelijke momenten die je graag wilt delen met je vrienden.
  • Familie: deze attracties zijn voor iedereen leuk, of je nou jong of oud bent. Plezier voor het hele gezin in deze attractie.
  • Kids: voor de kleintjes onder ons heeft Walibi ook nog altijd de attracties speciaal voor kinderen. In deze attracties maken de kleintjes kennis met de wondere wereld van de attractieparken. Succes gegarandeerd!

Fright night

Bij Walibi zijn er ook thema-dagen, rond Halloween zijn de welbekende Fright Night's in de parken. Waan je in een griezelig pretpark met overal acteurs die verkleed zijn als enge monsters. Voor deze dagen moet je van tevoren kaarten bespreken, deze zijn dan namelijk niet beschikbaar bij de kassa in het park. Tijdens deze dagen krijg je de unieke kans om een in het donker de attracties te bezoeken.

Meer webshops