Walibi tickets - promocode en kortingen

Korting bij Walibi België in september 2020

Bestel nu je back 2 school ticket voor slechts €30 bij Walibi

Toon aanbieding

Promo: € 6,50 korting voor je toegangskaartje van Walibi

Toon aanbieding

Goedkope tickets om Walibi te bezoeken in september

Toon aanbieding

Onbeperkt toegang tot Walibi? Dat kan met de Walibi Pass en de Walibi Golden Pass!

Toon aanbieding

Walibi prijzen vanaf € 31,50

Toon aanbieding
Goedkope tickets

Wanneer je tickets via internet besteld bespaar je jezelf lange rijen, geld en veel stress. Op deze manier bespaar je heel wat tijd aan de ingang van het park en kun je optimaal van jouw dag genieten met de tickets alvast in the pocket. De vele promocodes en aanbiedingen die van tijd tot tijd te vinden zijn op Solden.be Walibi zorgen er voor dat je tegen een verminderde kostprijs het park kunt bezoeken. Walibi biedt ook de Golden Pass, met deze pas krijg je onbeperkte toegang tot Walibi Belgium, Aqualibi en Bellewaerde gedurende één jaar voor € 99

Overnachten

In de buurt van Walibi zijn er verschillende hotels. Met deze hotels krijg je de kans om vlakbij het park te overnachten. Ideaal wanneer je ver van het park af woont of graag meerdere dagen achter elkaar wilt genieten van de top-attracties die het park te bieden heeft. Het is verder ook mogelijk om een combi-ticket te kopen of een arrangement af te nemen. Er is overigens ook een zwembad waar je heerlijk zelf, met vrienden of kinderen kunt zwemmen.

Let's Go Pass

Kun je geen genoeg krijgen van Walibi? Dat snappen we maar al te goed. Met De Let’s Go Pass krijg je een jaar lang ongelimiteerde toegang tot Walibi (of Aqualibi). In totaal kun je met 5 personen de pas gebruiken. De eerste 3 personen betalen €70 pp. Persoon 4 en 5 betalen slechts €35 pp.

Babyswitch

Zin om als volwassene in die gave attractie te gaan maar heb je geen zin om als ouders twee keer in de rij te moeten gaan staan omdat een van de ouders op een kind moet letten? Walibi heeft speciaal hiervoor de babyswitch in het leven geroepen. Als ouders hoef je daardoor niet twee keer in de rij te staan. Dat scheelt een hoop wachttijd!

Beste Walibi promocode en promoties

Walibi kortingen Korting Geldig tot
Bestel nu je back 2 school ticket voor slechts €30 bij Walibi €30 27/09/2020
Promo: € 6,50 korting voor je toegangskaartje van Walibi € 6,50 01/11/2020
Goedkope tickets om Walibi te bezoeken in september € 6,50 01/11/2020
Onbeperkt toegang tot Walibi? Dat kan met de Walibi Pass en de Walibi Golden Pass! Onbeperkt 01/11/2020
Walibi prijzen vanaf € 31,50 Vanaf € 31,50 01/11/2020

Black Friday tickets voor Walibi vanaf € 28

Koop jouw entreetickets voor Walibi nu al vanaf € 28. Het is namelijk Black Friday en dat vieren ze bij Walibi graag met jou!

Sluiten

Toon aanbieding

Zombie en Friends: € 8 korting bij Walibi

Bestel je tickets vanaf zes personen online, dan krijg je € 8 korting per ticket. Genoeg reden om even met al je vrienden de nieuwe zombie en friends halloween thema in Walibi te bekijken. Laat zien dat je niet bang te krijgen bent!

Sluiten

Toon aanbieding

28% korting op Halloween tickets voor Walibi

Kun jij ook niet wachten tot het Halloween is? Want dat is het moment dat jij met je vrienden een griezelige dag zult hebben in Walibi. Heb jij je tickets al? Shop deze nu online met maar liefst 28% korting. Het zal een dag worden om nooit te vergeten.

Sluiten

Toon aanbieding

46% korting op vakantiepark Walibi & Fright Night

Ben jij een waaghaals? Boek dan nu jouw entreetickets voor Walibi Fright Night inclusief verblijf bij Vakantiepark Walibi met maar liefst 46% korting. Zo heb jij gegarandeerd een angstaanjagende avond!

Sluiten

Toon aanbieding

43% korting op je verblijf in Walibi Vakantiepark + entreetickets

Wil jij graag pretpark Walibi bezoeken, maar kun je er geen genoeg van krijgen? Verblijf dan in het Vakantiepark Walibi Holland met onbeperkt toegang tot het pretpark. Zo kun je met jouw vrienden of familie kiezen voor een paar dagen vol plezier!

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops