Emirates kortingscodes BelgiΓ«

emirates.com

Korting bij Emirates online & solden - februari 2023

Emirates van 5% tot 90% op onze Solden Kortingscodes Extensie - Download Gratis

Toevoegen aan browser Nu Populair 1

Tot 75% meer miles op je Emirates vlucht als Member

Toon aanbieding

Dubai vanaf €419 in februari bij Emirates

Toon aanbieding

Trip naar Bangkok vanaf € 469 met Emirates

Toon aanbieding

Emirates kortingscode Valentijn: reis naar een eiland aan 10% korting

Actie: Op geselecteerde bestemmingen
Verloopt: 14/02
Kortingscode: Invullen bij winkelwagentje
Gebruik kortingscode

Naar Dubai, Kuala Lumpur of Ho Chi Minh vanaf € 2499 met Emirates

Heb jij altijd al eens met Emirates willen vliegen? Neem dan gauw een kijkje op de website van Emirates, want daar staan een paar mooie vakantiebestemmingen voor je klaar. Zo vlieg je naar Dubai, Kuala Lumpur of Ho Chi Minh City al vanaf € 2499!
Toon aanbieding

Boek een exotische verre reis al vanaf € 459 bij Emirates

Dubai, Bangkok, Mumbai, Jakarta: exotische verre reizen vind je bij Emirates. Geef jezelf de unieke ervaring om een nieuwe cultuur te ontdekken. Bij Emirates boek je een vlucht naar dit soort steden nu al vanaf € 459. Neem gauw een in de webwinkel kijkje voor alle opties.
Toon aanbieding

Korting tot 20% tijdens de Soldenperiode bij Emirates

Emirates is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld en heeft haar hoofdkantoor in het Arabische Dubai. Je kunt genieten van de meest luxe reizen en bovendien tijdens de Solden van kortingen tot 20%. Wacht niet langer en doe er gauw je voordeel mee.
Toon aanbieding

Met Emirates vlieg je naar meer dan 150 bestemmingen

Emirates vliegt vanuit Brussel naar meer dan 150 unieke locaties. In hun aanbod zitten wereldsteden als Sydney, Rio de Janeiro en New York, alsook unieke locaties dichtbij en ver weg. Denk aan Colombo, Addis Ababa en Dhaka.
Toon aanbieding

Veelgestelde vragen

Er zijn nu 4 kortingen online.
Heel het jaar door kan je genieten van kortingen. Maar hou ook zeker momenten als de solden en Black Friday in het oog om nog van meer kortingen te genieten.
Je kan bellen naar: +3227007007.
Neem een kijkje op de website of volg hen op sociale media: Facebook, Twitter, Instagram, Youtube en Linked in.
4.0 ster / 71 stemmen

Emirates

Emirates is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld en heeft haar hoofdkantoor in het Arabische Dubai. Het bedrijf zet enorm in op luxe, wat wil zeggen dat zelfs de economy klasse net dat tikkeltje meer luxe kent dan gewoonlijk. En in business of first class waan je jezelf natuurlijk net een koning.

Bestemmingen

In totaal heeft het bedrijf meer dan 150 bestemmingen, verspreid over heel de wereld. Vanuit Brussel vliegen ze vooral naar Aziatische bestemmingen zoals India, China, Japan en natuurlijk Dubai. Je kan echter ook naar Johannesburg of Kaapstad in Zuid-Afrika of een van de grote Australische steden zoals Sydney, Melbourne of Brisbane.

Promoties

Emirates biedt je regelmatige voordelige tarieven aan op lange-afstandsvluchten. Zo kan je bijvoorbeeld honderden euro uitsparen op een business class vlucht naar AziΓ«, ideaal voor wie in stijl wil reizen. Je kan echter niet alleen voordeliger vliegen. Als je met Emirates reist, krijg je vaak korting op hotelverblijven op je locatie naar keuze. Ga naar de webshop om de mogelijkheden te ontdekken.