Madame Tussauds Kortingscodes België

madametussauds.com

Korting bij Madame Tussauds online & solden - september 2023

Korting Madame Tussauds Amsterdam tickets: korting van 10%

Toon aanbieding

Korting Madame Tussauds London: bespaar tot 34%

Toon aanbieding

Madame Tussauds New York: koop tickets voor €38

Toon aanbieding

Korting Madame Tussauds tickets: bespaar 30% op verschillende bestemmingen

Toon aanbieding

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

-49% 49% korting op je kaarten naar Madame Tussauds 31-07-2019
-29% 29% korting voor The Amsterdam Dungeon + entree bij Madame Tussauds 01-04-2023
-€ 2 € 2 korting voor canal cruise + entree bij Madame Tussauds 01-04-2023
€ 20,50 Tickets vanaf € 20,50 voor Madame Tussauds 03-06-2019
-15% 15% korting op tickets voor kinderen bij Madame Tussauds 21-05-2019

Veelgestelde vragen

Momenteel zijn er 4 kortingen op deze website die je nu kan gebruiken.
Op de website worden alle kortingen aangeboden, maar ook op Solden.be worden voor jou alle kortingen verzameld.
Let bij het inwisselen van een kortingscode altijd op het geldigheidsgebied en voorkom typefouten, anders wordt de korting niet verrekend.
De meest populaire bestemmingen zijn: Hollywood, Parijs, Amsterdam, Tokyo, Dubai en Sydney
De prijzen verschillen naargelang de bestemming. Maar je kan tickets al vinden vanaf €20.
Herbert

Herbert

Editor

4.4 ster / 88 stemmen

Over Madame Tussauds

Bij Madame Tussauds krijg jij de mogelijkheid om oog in oog te staan met de grootste sterren van deze tijd. Zo ontmoet je onder andere Jonny Depp, Angelina Jolie, Taylor Swift, Lady Gaga, Justin Bieber en nog veel meer. Madame Tussauds is meer dan 200 jaar geleden ontstaan in Strasbourg. In 1972 opende het tweede Madame Tussauds haar deuren in Amsterdam, naar wie Las Vegas, New York, Hong Kong, Shanghai en nog veel meer volgden.

De vele activiteiten

Naast het bezichtigen van alle identieke sterren is er ook ruimte voor diverse activiteiten. Zo kun jij samen met onder andere Armin van Buuren, Tiësto, Martin Garrix en Afrojack dansen op je eigen gemaakte mixtape. Ook kun je je samenvoegen met de grootste superhelden van Marvel The Avengers en je zo voor één dag een echte held voelen. Lukt het jou om de hamer van Thor op te tillen? Of neem een kijkje in het gigantische lab van Tony Stark (ook wel bekend als Iron Man) en laat je betoveren door het spectaculaire interactieve scherm. Ook kun je samen met Captain America op de foto waar je het vervolgens samen met hem kunt opnemen tegen kwaadaardige vijanden. Naast alle actie die je beleeft met de Avengers kun je jezelf ook verdiepen in vele wereldberoemde schilderijen. Zo kun je jezelf laten fotoshoppen in de schilderwerken van onder meer:

  • Salvador Dali

  • Vincent van Gogh

  • Rembrandt van Rijn

  • Mondriaan

  • Picasso

  • Herman Brood

De verschillende thema's

Bij een bezoek aan Madame Tussauds weet je zeker dat je al jouw favoriete sterren te zien krijgt dankzij de logische indeling van het gebouw. Zo heeft ieder deel een eigen thema. Onder deze thema's valt bijvoorbeeld sport, waar je onder andere Rafael Nadal en Rafael van der Vaart zal ontmoeten. Ook hebben ze ruimte gemaakt voor een grote selectie aan filmsterren zoals Marilyn Monroe, E.T. en Daniel Craig. Niet te vergeten zijn natuurlijk de leden van de koninklijke familie. Ga samen op de foto met Koning Willem Alexander, Koningin Maxima en Prinses Beatrix. Verder hebben ze er bij Madame Tussauds voor gezorgd dat jij met de meest bekende popsterren op de foto kunt gaan. Kies jij voor Taylor Swift, Ariana Grande, Dua Lipa, Adele, George Clooney of een van de vele andere sterren?

Tickets

Naast de individuele tickets voor volwassenen en kinderen, kun je bij Madame Tussauds ook voordeel ontvangen op groepstickets. Zo kun je bijvoorbeeld met een groep van minimaal tien personen profiteren van 30% korting. Ook kun je er voor kiezen om samen met je school langs te komen. Zo ben jij er zeker van dat dit een schoolreisje wordt die je niet snel zal vergeten. Wanneer je van plan bent om naast Madame Tussauds nog andere attracties te bezoeken, is het handig om big tickets te bestellen. Hiermee kun je voordelig genieten van de 3 top attracties in Amsterdam. Zo ga je voordelig naar Madame Tussauds, The Amsterdam Dungeon en ontdek je alle ins-and-outs van de stad tijdens de Canal Cruise.

Solden en Madame Tussauds

Bij Solden vind je alle promoties en kortingscodes van Madame Tussauds op één pagina. Daarom is het handig om deze pagina regelmatig in de gaten te houden om er zo zeker van te zijn dat je voordelig geniet van jouw weekendje weg.

Meer webshops