Keukenhof kortingscodes België

keukenhof.nl
4.0 ster / 34 stemmen

Goedkope Keukenhof tickets met korting

Voordelige tickets voor de Keukenhof in juni van €18

Toon aanbieding

Skip the line tickets voor Keukenhof voor €18

Toon aanbieding

€55 voor Tickets en een bloementoer vanaf Amsterdam naar de Keukenhof

Toon aanbieding

Tickets voor kinderen onder 3 jaar Gratis bij Keukenhof

Toon aanbieding

Tickets kKinderen aan 50% Keukenhof

Toon aanbieding

Korting Keukenhof: betaal €1,5 minder per ticket voor groepen

Toon aanbieding

5% exclusieve kortingscode voor de Keukenhof

Dit mooiste bloemenspektakel in Nederland mag je niet missen: de Keukenhof. Een grote tuin vol met kleurrijke bloemen. Je gelooft je ogen niet! Je profiteert momenteel van deze 5% exclusieve kortingscode op je toegangskaarten naar de Keukenhof.
Gebruik kortingscode

€ 14 korting op een ticket voor Keukenhof en retour vanuit Amsterdam

Bij een bezoek aan Nederland kan een uitstapje naar Keukenhof niet ontbreken. Wil je dit combineren met een weekend Amsterdam? Dan is dit de aanbieding voor jou! Je krijgt nu namelijk wel € 14 korting op een bezoek aan Keukenhof met retour vanuit Amsterdam.
Toon aanbieding

Tickets voor het Keukenhofconcert vanaf € 26 bij Tiqets

Bezoek nu het Keukenhof onder bijzondere omstandigheden. Je kunt nu namelijk vanaf € 26 het Keukenhofconcert bijwonen. Hierbij komen spectaculaire artiesten zoals Alain Clark en Karin Bloemen. Bestel snel je voordelige tickets.
Toon aanbieding

€ 14 korting op de Keukenhof: retour vanuit Amsterdam

Ben je van plan om binnenkort naar Amsterdam te gaan? In het voorjaar mag een uitstapje naar de Keukenhof dan niet ontbreken. Wil jij ook naar dé bloementuin van Nederland? Neem dan snel een kijkje online, want je profiteert nu van € 14 korting op je tickets voor de Keukenhof met een retour vanuit Amsterdam!
Toon aanbieding

5% Kortingscode op Keukenhof bezoek vanuit Amsterdam bij Tiqets

Ben jij op zoek naar een leuk dagje uit? Dan is Keukenhof de perfecte mogelijkheid. Je kunt hier de meest prachtige bloemenvelden en -kunstwerken bezoeken. Met deze kortingscode krijg je nu wel 5% korting op je ticket voor Keukenhof met vertrek vanuit Amsterdam.
Gebruik kortingscode

Veelgestelde vragen

Momenteel zijn er 6 kortingen op solden.be.
Je vindt kortingen op de website, via de nieuwsbrief. Of neem een kijkje op solden.be waar alle kortingen te vinden zijn.
Hier op de website beschrijven we voor u hoe lang de kortingscode verzilverd kan worden en onder welke voorwaarden.
Voor meer info mail naar: info@keukenhof.nl.
Open van 20 maart tot 9 mei van 8u tot 19u30.

Keukenhof Holland

Keukenhof is een landgoed met een prachtig kasteel. Landschapsarchitecten en ontwerpers richten de tuin in 1857 rondom het kasteel opnieuw in. Later werd op het landgoed een tentoonstelling van voorjaarsbloeiende bloemenbollen gegeven en sinds toen was het lentepark Keukenhof een groot succes. Keukenhof laat in het voorjaar zien zien wat de Nederlandse sierteelt te bieden heeft, met de nadruk op bloembollen. In dit wereldberoemde park vind je ruim 800 verschillende kleuren tulpen. Je kunt hier zelfs de zeldzame zwarte tulp vinden. In het park leer je ook nog eens over de geschiedenis van de tulp in Nederland

De Flowerpower van Keukenhof reikt verder dan enkel de tulpen. In het park zijn je wekelijks exposities te vinden van andere soorten bloemen. Variërend van gerberas tot narcissen en rozen. In de laatste 12 dagen van het seizoen is de wereldbekende lelievertoning in het park te vinden. Geen verrassing dat het park bekend staat als The Garden of Europe.

Dagje uit

Keukenhof is het perfecte uitstapje. Zo kan je genieten van spectaculaire bloemenshows en unieke kunstwerken. Leuk als gezinsuitje, of als je als toerist in Nederland bent. Voor de kids is het ook een geweldige ervaring. Je hebt er namelijk een kinderboerderij, een doolhof, een speeltuin en er is een gratis speurtocht. Zo vervelen de kids zich absoluut niet.

Het park

In het park liggen deze gedurende 8 weken, 7 miljoen voorjaarsbloeiende bloembollen. Er zijn meer dan 20 bloemenshows en 500 bloemkwekers showen snijbloemen en potplanten. Absoluut een aanrader om dit park een keer te bezoeken. Er zijn per jaar meer dan een miljoen bezoekers uit veel verschillende landen.

Tickets

De tickets verschillen van prijs voor leeftijden en groepen. Het park is geopend van 23 maart tot en met 21 mei 2017. Het bloemencorso is op zaterdag 22 april 2017.

  • Tickets voor volwassen zijn € 16

  • Tickets voor kinderen (0 t/m 3 jaar) zijn gratis

  • Tickets voor kinderen (4 t/m11 jaar) zijn € 8

  • Tickets voor groepen (20-200 personen) € 13,50

  • Tickets voor een parkgids zijn € 5

  • Het parkeren van je auto kost € 6

Promoties

Niet alleen tijdens de solden periode, maar het hele jaar door, kan je bij solden.be opzoek naar kortingscodes en aanbiedingen. Houd de website goed in de gate voor de beste promoties.

Meer webshops

Last Update: 30.06.2022