Keukenhof kortingscodes België

keukenhof.nl

Goedkope Keukenhof tickets met korting

Keukenhof kortingscode: Tot 80% korting op bloemen en planten voor je tuin!

Gebruik kortingscode ken Populair 1

Voordelige tickets voor de Keukenhof in juli van €18

Toon aanbieding

Skip the line tickets voor Keukenhof voor €18

Toon aanbieding

€55 voor Tickets en een bloementoer vanaf Amsterdam naar de Keukenhof

Toon aanbieding

Tickets voor kinderen onder 3 jaar Gratis bij Keukenhof

Toon aanbieding

Tickets kinderen aan 50% Keukenhof

Toon aanbieding

Korting Keukenhof: betaal €1,5 minder per ticket voor groepen

Toon aanbieding

Keukenhof actie: ticket + shuttlebus nu voor €35

Toon aanbieding

Keukenhof tickets en luxetourbus koop je nu voor €42,50

Toon aanbieding

Wereldberoemde Bloemententoonstelling

Keukenhof staat bekend als 's werelds grootste bloemententoonstelling en trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers van over de hele wereld. Het park biedt een adembenemend landschap van kleurrijke tulpen, narcissen, hyacinten en andere lentebloemen, en biedt bezoekers de kans om te genieten van de prachtige bloemenpracht die Nederland zo beroemd maakt.

Diverse Bloemenvariëteiten en Tuinontwerpen

Keukenhof biedt een breed scala aan bloemenvariëteiten en tuinontwerpen, waaronder thematische showtuinen, bloembollenmozaïeken en traditionele Nederlandse bloementuinen. Bezoekers kunnen genieten van een inspirerende mix van kleuren, geuren en texturen terwijl ze door het park wandelen en de prachtige bloemen bewonderen.

Cultuur en Geschiedenis

Naast de bloemenpracht biedt Keukenhof ook culturele en historische tentoonstellingen en evenementen die bezoekers meer leren over de rijke geschiedenis en tradities van bloementeelt in Nederland. Het park organiseert regelmatig lezingen, workshops en demonstraties over tuinieren, bloemschikken en andere gerelateerde onderwerpen.

Kinderactiviteiten en Speeltuinen

Keukenhof is ook een geweldige bestemming voor gezinnen, met speciale kinderactiviteiten en speeltuinen die speciaal zijn ontworpen voor jonge bezoekers. Kinderen kunnen deelnemen aan educatieve speurtochten, workshops en knutselactiviteiten en zich vermaken in de speeltuinen en kinderboerderijen in het park.

Seizoensgebonden Evenementen en Festivals

Keukenhof organiseert regelmatig seizoensgebonden evenementen en festivals, waaronder paasvieringen, muziekoptredens, bloemenshows en avondopenstellingen. Deze evenementen bieden extra entertainment en waarde voor bezoekers en maken een bezoek aan Keukenhof een onvergetelijke ervaring tijdens het lenteseizoen.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Keukenhof kortingscode: Moederdagdeal: Tot 40% korting op bloemen Korting al afgetrokken
-5% 5% exclusieve kortingscode voor de Keukenhof SOLDEN5

Veelgestelde vragen

Je vindt kortingen op de website, via de nieuwsbrief. Of neem een kijkje op solden.be waar alle kortingen te vinden zijn.
Hier op de website beschrijven we voor u hoe lang de kortingscode verzilverd kan worden en onder welke voorwaarden.
Voor meer info mail naar: info@keukenhof.nl.
Open van 20 maart tot 9 mei van 8u tot 19u30.
Sanne

Hallo! Sanne hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.0 ster / 34 stemmen

Keukenhof Holland

Keukenhof is een landgoed met een prachtig kasteel. Landschapsarchitecten en ontwerpers richten de tuin in 1857 rondom het kasteel opnieuw in. Later werd op het landgoed een tentoonstelling van voorjaarsbloeiende bloemenbollen gegeven en sinds toen was het lentepark Keukenhof een groot succes. Keukenhof laat in het voorjaar zien zien wat de Nederlandse sierteelt te bieden heeft, met de nadruk op bloembollen. In dit wereldberoemde park vind je ruim 800 verschillende kleuren tulpen. Je kunt hier zelfs de zeldzame zwarte tulp vinden. In het park leer je ook nog eens over de geschiedenis van de tulp in Nederland

De Flowerpower van Keukenhof reikt verder dan enkel de tulpen. In het park zijn je wekelijks exposities te vinden van andere soorten bloemen. Variërend van gerberas tot narcissen en rozen. In de laatste 12 dagen van het seizoen is de wereldbekende lelievertoning in het park te vinden. Geen verrassing dat het park bekend staat als The Garden of Europe.

Dagje uit

Keukenhof is het perfecte uitstapje. Zo kan je genieten van spectaculaire bloemenshows en unieke kunstwerken. Leuk als gezinsuitje, of als je als toerist in Nederland bent. Voor de kids is het ook een geweldige ervaring. Je hebt er namelijk een kinderboerderij, een doolhof, een speeltuin en er is een gratis speurtocht. Zo vervelen de kids zich absoluut niet.

Het park

In het park liggen deze gedurende 8 weken, 7 miljoen voorjaarsbloeiende bloembollen. Er zijn meer dan 20 bloemenshows en 500 bloemkwekers showen snijbloemen en potplanten. Absoluut een aanrader om dit park een keer te bezoeken. Er zijn per jaar meer dan een miljoen bezoekers uit veel verschillende landen.

Tickets

De tickets verschillen van prijs voor leeftijden en groepen. Het park is geopend van 23 maart tot en met 21 mei 2017. Het bloemencorso is op zaterdag 22 april 2017.

  • Tickets voor volwassen zijn € 16

  • Tickets voor kinderen (0 t/m 3 jaar) zijn gratis

  • Tickets voor kinderen (4 t/m11 jaar) zijn € 8

  • Tickets voor groepen (20-200 personen) € 13,50

  • Tickets voor een parkgids zijn € 5

  • Het parkeren van je auto kost € 6

Promoties

Niet alleen tijdens de solden periode, maar het hele jaar door, kan je bij solden.be opzoek naar kortingscodes en aanbiedingen. Houd de website goed in de gate voor de beste promoties.

Meer webshops