Mediaschool kortingscodes België

mediaschool.be

Op Media School vind je een breed scala aan opleidingen en cursussen op het gebied van media, marketing en communicatie. Leer alles over social media, contentcreatie en digitale marketing om je carrière een boost te geven.

Korting bij Mediaschool online & solden - mei 2024

Mediaschool kortingscode van 15% voor last call cursussen

Gebruik kortingscode ALL Populair 1

Een Mediaschool kortingscode van €50 voor werkzoekenden

Gebruik kortingscode B50

Vroegboekkorting met deze Mediaschool kortingscode: tot 20% korting op je opleiding

Gebruik kortingscode OEK

Opleiding grafisch vormgever nu €585 bij Mediaschool

Toon aanbieding

Cursus allround digitale fotografie voor €1490 bij Mediaschool

Toon aanbieding

Thuis een opleiding volgen vanaf €195 via Mediaschool

Toon aanbieding

Hoogwaardige opleidingen

Mediaschool.be biedt opleidingen van hoge kwaliteit aan voor media- en communicatieliefhebbers. Deze cursussen worden geleid door ervaren professionals.

Professionele docenten

De school beschikt over een team van ervaren docenten uit de media- en communicatiebranche. Studenten krijgen hierdoor waardevolle praktijkgerichte kennis.

Flexibele lesuren

Mediaschool.be biedt flexibele lesuren aan, zodat studenten gemakkelijker hun studies kunnen combineren met andere verplichtingen. Dit maakt het ideaal voor werkende professionals en studenten met diverse schema's.

Innovatieve leeromgeving

De scholen zijn uitgerust met moderne technologie en tools die aansluiten bij de nieuwste ontwikkelingen in de media-industrie. Dit zorgt voor een interactieve en stimulerende leerervaring.

Breed cursusaanbod

Er is een ruime keuze aan opleidingen en cursussen beschikbaar, van basis tot geavanceerd niveau. Dit geeft de mogelijkheid om verschillende aspecten van de mediawereld te verkennen.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

50% Mediaschool korting van 50% tijdens de Singles day sale KORTING AL VERREKEND 2024

Veelgestelde vragen

Op de website worden alle kortingen aangeboden, maar ook op Solden.be worden voor jou alle kortingen verzameld.
Je bereikt Mediaschool telefonisch via het nummer +32 (0)3 292 33 33 of per e-mail via info@mediaschool.be.
De Mediaschool beschikt over 4 campussen: Brussel, Gent, Antwerpen en Hasselt. Het secretariaat is gevestigd in Antwerpen, Frankrijklei 127.
Van elke cursus kan je gratis een proefhoofdstuk ontvangen via e-mail. Een volledige cursus kun je inkijken op het secretariaat van Mediaschool tijdens openingsuren.
Het centrale secretariaat in Antwerpen is geopend van maandag tem vrijdag van 9.30u tot 21.30. Op zaterdag is het open van 11.00u tot 16u. Zondag is het secretariaat gesloten.
Doorheen het jaar starten er doorlopend nieuwe opleidingen. Alle info vind je op de website van Mediaschool.
Li

Hallo! Li hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.6 ster / 15 stemmen

Wil je werken in de media? Dan is een opleiding bij de Mediaschool echt wat voor jou. De Mediaschool is namelijk dé academie voor Fotografie & Media in Vlaanderen. Hier vind je professionele opleidingen met praktijkgerichte aanpak die ervoor kunnen zorgen dat jij een flitsende carrière in de media tegemoet raakt.

Flexibel studeren

Bij de Mediaschool kun je groepslessen volgen op een campus bij jou in de buurt. De campussen zijn verspreid over heel Vlaanderen dus er is er altijd wel eentje dichtbij. Op die manier is het makkelijk om je lessen op te nemen in je wekelijkse routine. En kun je jouw studie veel makkelijker combineren met je huidige baan en/of je gezin. Je kunt ook kiezen voor een van de thuisstudies. In dat geval kun je helemaal zelf bepalen op welke tijdstippen je studeert. Via e-mail wordt je goed begeleid door je persoonlijke docent waaraan je je vragen kunt stellen.

Professioneel studiemateriaal

Bij de Mediaschool hoef je niet zelf te speuren naar goed lesmateriaal. Je volgt je cursus met het daarbij behorende professionele studiemateriaal. Het materiaal is speciaal ontwikkeld en doelgericht. Al het lesmateriaal is geschreven door professionele auteurs op een manier zodat iedereen het kan begrijpen. Mocht het nodig zijn dan wordt het lesmateriaal nog aangevuld met extra studieboeken en literatuur.

Examen en diploma

Een opleiding bij de Mediaschool wordt afgesloten met een examen of een praktische eindopdracht. Scoor je meer dan 60%? Dan ontvang je een echt diploma. Dit diploma komt van pas bij een sollicitatie, of als je wilt promoveren of een eigen zaak wil beginnen. Bij bepaalde cursussen krijg je geen diploma maar een certificaat, getuigschrift of deelnameattest. Je wordt daarvoor beoordeeld op je inzet en prestaties tijdens de lessen.

Laagste prijs garantie

Wanneer je een opleiding of cursus kiest bij de Mediaschool weet je zeker dat je niet teveel betaalt. De Mediaschool biedt namelijk de laagste prijsgarantie. Dankzij de interactieve leeromgeving online, en het samenwerkingsverband met verschillende docenten kunnen cursussen voor een zeer laag tarief worden aangeboden. Je profiteert daardoor dus van een heel degelijke opleiding voor een lage prijs.

Gratis proefles

Weet je niet zeker of de studie je hebt gekozen wel echt wat voor jou is, of twijfel je tussen twee verschillende studies? Dan is het misschien een idee om een proefles aan te vragen. Op de website van de Mediaschool kun je dit doen via de knop in het menu. De proefles is gratis.

Studieadvies

Ook als je nog niet precies weet welke opleiding je wilt doen kun je bij de Mediaschool terecht. Studieadviseurs staan namelijk klaar om jou te begeleiden in de keuze naar een goede studie die past bij jouw wensen. De gediplomeerde opleidingsadviseurs staan voor je klaar om al je vragen over je loopbaan en studiecarrière te beantwoorden.

Werk jij straks bij de televisie? Of is het je wens op een eigen fotozaak te openen? Bij de Mediaschool leg je een uitstekende basis voor je nieuwe carrière in de media.

Meer webshops