Gezondheidsschool kortingscodes Belgiรซ

gezondheidsschool.be

Korting bij Gezondheidsschool online & solden - september 2023

Gezondheidsschool kortingscode: 10% vroegboekkorting

Gebruik kortingscode OEK Populair 1

Kortingscode Gezondheidsschool: 20% op alle cursussen

Gebruik kortingscode RST

Thuisopleiding life coach voor โ‚ฌ449 bij Gezondheidsschool

Toon aanbieding

Gratis proefhoofdstuk bij elke opleiding van de Gezondheidsschool

Toon aanbieding

Laagste prijsgarantie Gezondheidsschool: je opleiding aan de laagste prijs van Europa

Toon aanbieding

Tot โ‚ฌ125 korting op je opleiding bij Gezondheidsschool

Toon aanbieding

Opleiding yoga instructeur voor โ‚ฌ229 bij Gezondheidsschool

Toon aanbieding

Gratis switchgarantie bij Gezondheidsschool

Toon aanbieding

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

20% Gezondheidsschool ALLE thuisstudies aan 20% korting 28-02-2021
15% Korting Gezondheidsschool: bespaar nu 15% op alle cursussen 30-11-2020

Veelgestelde vragen

We bieden 8 kortingen aan op solden.be.
Je vindt kortingen op de website, via de nieuwsbrief. Of neem een kijkje op solden.be waar alle kortingen te vinden zijn.
Het algemene secretariaat bevindt zich in Antwerpen, Frankrijklei 127. Daarnaast zijn er ook campussen in Brussel, Gent en Hasselt.
Je kunt de school telefonisch bereiken via +32 (0)3 292 33 33 of per e-mail via info@gezondheidsschool.be
De examens worden doorgaans afgenomen op de campussen. Soms kan een examen ook thuis plaatsvinden. Slaag je voor je examen, dan ontvang je een waardevol diploma.
Je kunt steeds gratis een proefhoofdstuk aanvragen, dat je ontvangt via e-mail. Daarnaast kun je volledige cursussen inkijken op het algemeen secretariaat.
Het algemene secretariaat in Antwerpen is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.30u tot 21.30. Op zaterdag van 11.00u tot 16u.
Herbert

Herbert

Editor

4.4 ster / 16 stemmen

Gezondheidsschool

Ligt jouw interesse bij voeding en gezondheid? Wil je alles weten over gezonde voeding en een gezond lichaam en gezonde geest? Dan is een opleiding bij de gezondheidsschool misschien echt wat voor jou. De gezondheidsschool is namelijk dรฉ specialist in gezondheidsopleidingen. De school biedt een ruim aanbod praktijkgerichte opleidingen en is een grote speler in opleidingen op het gebied van gezondheid, wellness en coaching.

De cursussen van de gezondheidsschool worden samengesteld door zelfstandige ondernemers met jarenlange ervaring. De opleidingen zijn dan ook erg praktijkgericht. Je kunt kiezen uit een totaal opleidingsaanbod om jouw carriรจre op te starten, of er een nieuwe draai aan te geven.

eCampus

Als je het niet fijn vindt om altijd maar met je neus in de boeken te zitten dan is het misschien goed om te horen dat je gebruik kan maken van de eCampus. De eCampus is een digitale leeromgeving, waar je extra cursusmateriaal kunt vinden in de vorm van documenten illustraties en beeldmateriaal. Je vindt er documenten en links die te maken hebben met je cursus en taken waarmee je de leerstof nog eens flink kan oefenen. Ook je huiswerk kun je hier vinden. Bovendien kun je je eigen agenda inzien en kun je via 'berichten' direct contact opnemen met je docent

Gratis proefhoofdstuk

Op de website van de gezondheidsschool kun je in het menu een gratis proefhoofdstuk aanvragen. Zo kun je snel kijken of de manier van lesgeven jou bevalt. Ook krijg je daardoor alvast inzicht in of de cursus die je hebt uitgezocht wel echt wat voor jou is. Je hoeft hier dus niet voor te betalen.

Laagste prijs garantie

Bij de gezondheidsschool is er op allerlei manieren aan de kosten gedacht, door verschillende samenwerkingen en lesmateriaal in grote oplages te drukken. Daar heb jij als student voordeel van. Ook de digitale leeromgeving zorgt ervoor dat er op kosten bespaard wordt maar dat betekent zeker niet dat de opleidingen van mindere kwaliteit zijn.

De gezondheidsschool biedt dan ook de laagste prijsgarantie.

De prijzen van de opleidingen worden vergeleken met vergelijkbare opleidingen van andere scholen in dezelfde regio in Europa. Op die manier kan de gezondheidsschool ervoor zorgen dat je nooit teveel betaalt voor je opleiding.

Examen en diploma

De gezondheidsschool is onderdeel van het Centrum Voor Afstandsonderwijs. Net als bij alle andere onderdelen wordt ook een opleiding bij de gezondheidsschool afgesloten met een examen of een praktische eindopdracht. Scoor je voor jouw examen of eindopdracht meer dan 60%? Dan krijg je een echt diploma. Dat diploma kun je gebruiken bij sollicitaties en komt van pas wanneer je een eigen bedrijf wilt opstarten. Bij bepaalde cursussen krijg je geen diploma, maar word je beloond met een certificaat, getuigschrift of deelnameattest. Hiervoor word je beoordeeld op je inzet en prestaties tijdens de lessen die je hebt gevolgd op de gezondheidsschool.

Groot cursusaanbod

De gezondheidsschool heeft een enorm cursusaanbod. Wat dacht je van een opleiding zwangerschapsmassage of was je liever yoga instructeur? Heb je interesse in voeding dan is de opleiding tot voedingstherapeut misschien wel wat voor jou. Dit zijn nog maar enkele van de tientallen opleidingen waaruit je kunt kiezen op de website van de gezondheidsschool.

Meer webshops