Gezondheidsschool kortingscodes België

gezondheidsschool.be

Ontdek alles over gezondheid op Gezondheidsschool.be: tips, informatie en inspiratie voor een gezonde levensstijl.

Korting bij Gezondheidsschool online & solden - juli 2024

Gezondheidsschool kortingscode: 10% vroegboekkorting

Gebruik kortingscode OEK Populair 1

Kortingscode Gezondheidsschool: 20% op alle cursussen

Gebruik kortingscode RST

Gezondheidsschool kortingscode: Tot 80% korting op zomersolden!

Gebruik kortingscode ken

Thuisopleiding life coach voor €449 bij Gezondheidsschool

Toon aanbieding

Gratis proefhoofdstuk bij elke opleiding van de Gezondheidsschool

Toon aanbieding

Laagste prijsgarantie Gezondheidsschool: je opleiding aan de laagste prijs van Europa

Toon aanbieding

Tot €125 korting op je opleiding bij Gezondheidsschool

Toon aanbieding

Opleiding yoga instructeur voor €229 bij Gezondheidsschool

Toon aanbieding

Gratis switchgarantie bij Gezondheidsschool

Toon aanbieding

Veelzijdige studiemethodes

Kies uit groepslessen, virtual classes of thuisstudie. Er is een passend leertraject voor elke voorkeur.

Hoogwaardige opleidingen

Elke opleiding wordt gegeven door een ervaren expert uit het werkveld. Dit garandeert een hoge kwaliteit van het onderwijs.

Toegankelijkheid

Er zijn campussen beschikbaar in meerdere steden zoals Antwerpen, Hasselt, Gent en Brussel. Bezoek een locatie die voor jou het handigst is.

Direct starten

Meld je vandaag nog aan voor een opleiding. Dankzij een breed aanbod van studies en startdata is er altijd iets dat bij jou past.

Waardevol diploma

Met een diploma van de Gezondheidsschool ben je een aantrekkelijke kandidaat op de arbeidsmarkt. Zet jouw carrière als gezondheidsspecialist kracht bij.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

50% Op een grote selectie cursussen van de Gezondheidsschool korting van 50% tijdens Singles day KORTING AL VERREKEND 2024

Veelgestelde vragen

Je vindt kortingen op de website, via de nieuwsbrief. Of neem een kijkje op solden.be waar alle kortingen te vinden zijn.
Het algemene secretariaat bevindt zich in Antwerpen, Frankrijklei 127. Daarnaast zijn er ook campussen in Brussel, Gent en Hasselt.
Je kunt de school telefonisch bereiken via +32 (0)3 292 33 33 of per e-mail via info@gezondheidsschool.be
De examens worden doorgaans afgenomen op de campussen. Soms kan een examen ook thuis plaatsvinden. Slaag je voor je examen, dan ontvang je een waardevol diploma.
Je kunt steeds gratis een proefhoofdstuk aanvragen, dat je ontvangt via e-mail. Daarnaast kun je volledige cursussen inkijken op het algemeen secretariaat.
Het algemene secretariaat in Antwerpen is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.30u tot 21.30. Op zaterdag van 11.00u tot 16u.
Jeriah

Hallo! Jeriah hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.4 ster / 16 stemmen

Gezondheidsschool

Ligt jouw interesse bij voeding en gezondheid? Wil je alles weten over gezonde voeding en een gezond lichaam en gezonde geest? Dan is een opleiding bij de gezondheidsschool misschien echt wat voor jou. De gezondheidsschool is namelijk dé specialist in gezondheidsopleidingen. De school biedt een ruim aanbod praktijkgerichte opleidingen en is een grote speler in opleidingen op het gebied van gezondheid, wellness en coaching.

De cursussen van de gezondheidsschool worden samengesteld door zelfstandige ondernemers met jarenlange ervaring. De opleidingen zijn dan ook erg praktijkgericht. Je kunt kiezen uit een totaal opleidingsaanbod om jouw carrière op te starten, of er een nieuwe draai aan te geven.

eCampus

Als je het niet fijn vindt om altijd maar met je neus in de boeken te zitten dan is het misschien goed om te horen dat je gebruik kan maken van de eCampus. De eCampus is een digitale leeromgeving, waar je extra cursusmateriaal kunt vinden in de vorm van documenten illustraties en beeldmateriaal. Je vindt er documenten en links die te maken hebben met je cursus en taken waarmee je de leerstof nog eens flink kan oefenen. Ook je huiswerk kun je hier vinden. Bovendien kun je je eigen agenda inzien en kun je via 'berichten' direct contact opnemen met je docent

Gratis proefhoofdstuk

Op de website van de gezondheidsschool kun je in het menu een gratis proefhoofdstuk aanvragen. Zo kun je snel kijken of de manier van lesgeven jou bevalt. Ook krijg je daardoor alvast inzicht in of de cursus die je hebt uitgezocht wel echt wat voor jou is. Je hoeft hier dus niet voor te betalen.

Laagste prijs garantie

Bij de gezondheidsschool is er op allerlei manieren aan de kosten gedacht, door verschillende samenwerkingen en lesmateriaal in grote oplages te drukken. Daar heb jij als student voordeel van. Ook de digitale leeromgeving zorgt ervoor dat er op kosten bespaard wordt maar dat betekent zeker niet dat de opleidingen van mindere kwaliteit zijn.

De gezondheidsschool biedt dan ook de laagste prijsgarantie.

De prijzen van de opleidingen worden vergeleken met vergelijkbare opleidingen van andere scholen in dezelfde regio in Europa. Op die manier kan de gezondheidsschool ervoor zorgen dat je nooit teveel betaalt voor je opleiding.

Examen en diploma

De gezondheidsschool is onderdeel van het Centrum Voor Afstandsonderwijs. Net als bij alle andere onderdelen wordt ook een opleiding bij de gezondheidsschool afgesloten met een examen of een praktische eindopdracht. Scoor je voor jouw examen of eindopdracht meer dan 60%? Dan krijg je een echt diploma. Dat diploma kun je gebruiken bij sollicitaties en komt van pas wanneer je een eigen bedrijf wilt opstarten. Bij bepaalde cursussen krijg je geen diploma, maar word je beloond met een certificaat, getuigschrift of deelnameattest. Hiervoor word je beoordeeld op je inzet en prestaties tijdens de lessen die je hebt gevolgd op de gezondheidsschool.

Groot cursusaanbod

De gezondheidsschool heeft een enorm cursusaanbod. Wat dacht je van een opleiding zwangerschapsmassage of was je liever yoga instructeur? Heb je interesse in voeding dan is de opleiding tot voedingstherapeut misschien wel wat voor jou. Dit zijn nog maar enkele van de tientallen opleidingen waaruit je kunt kiezen op de website van de gezondheidsschool.

Meer webshops