Mindvalley kortingscodes België

mindvalley.com

Ontdek de wereld van persoonlijke groei en ontwikkeling met Mindvalley. Leer nieuwe vaardigheden, ontdek nieuwe ideeën en verbeter je leven met hun online cursussen en programma's.

Korting bij Mindvalley online & solden - juli 2024

Mindvalley kortingscode: Tot 80% korting op inspirerende cursussen en producten.

Gebruik kortingscode ken Populair 1

Actie bij Mindvalley: ongelimiteerde toegang tot alle programma's voor €550

Toon aanbieding

Promotie bij Mindvalley: profiteer nu van Gratis online cursussen

Toon aanbieding

Actie bij Mindvalley: 35% korting op een jaar Mindvalley Mentoring

Toon aanbieding

Actie Mindvalley: probeer het premium programma 15 dagen Gratis

Toon aanbieding

Ontdek alle cursussen met all access voor slechts €50 per maand

Toon aanbieding

Ontdek hier alle Gratis Mindvalley masterclasses

Toon aanbieding

Mindvalley actie: kies uit meer dan 1000 programma's en word een betere versie van jezelf

Toon aanbieding

Mindvalley lifebook: leer je eigen lifebook designen

Toon aanbieding

Black Friday

Wil je profiteren van de beste deals die beschikbaar zijn op Mindvalley? Vergeet dan niet in te loggen tijdens Black Friday-dag! U kunt profiteren van kortingen op uw abonnement, zodat u kunt leren en uw vaardigheden kunt verbeteren voor een geweldige prijs.

Evenementen

Door op uw beurt lid te worden, kunt u deelnemen aan vele evenementen, die de meest invloedrijke persoonlijkheden van het moment samenbrengen. Genoeg om te leren en je kennis uit te wisselen met professionals met verschillende achtergronden en van over de hele wereld, die je zullen helpen verbeteren.

App

Wat is een betere manier om door te leren dan de app van de site te downloaden? U kunt uw voortgang dag na dag volgen en op elk moment toegang krijgen tot de aangeboden adviezen en oefeningen. De applicatie is gratis, je hebt er toegang toe met je abonnement en vindt al je informatie.

Groot aanbod lessen

Mindvalley helpt je bij het ontwikkelen van je vaardigheden. U kunt profiteren van tips om de manier waarop u uw financiën beheert te verbeteren, tips om voor uw geestelijke gezondheid te zorgen, om te genieten van een goede nachtrust en vele andere lessen die zijn afgestemd op uw behoeften, die u dagelijks van pas zullen komen. !

Abonnement

Om te ontdekken, vertrouwen te krijgen en uw kennis te vergroten, moet u een abonnement kiezen waarop u zich rechtstreeks kunt abonneren vanaf de website van het programma. Met dit abonnement kun je genieten van de lessen op elk apparaat naar keuze, tegen een zeer redelijke prijs.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

50% Mindvalley korting tot 50% tijdens de Singles day sales KORTING AL VERREKEND 2024

Veelgestelde vragen

Noteer voor elke voucher de voorwaarden die we beschrijven onder de aanbiedingen om de korting te kunnen ontvangen.
Mindvalley biedt tal van opleidingen aan die je leven naar een hoger niveau tillen. De opleidingen, oftewel 'quests', zijn gericht op je persoonlijke groei en worden gegeven door mentors die elk een expert zijn in hun vakgebied.
Tot nu toe zijn er meer dan 40 programma's beschikbaar en dit over verschillende zoals thema's, zoals werk, relaties, lichaam en geest. Met de 'Mindvalley Quest All Access' heb je ongelimiteerd toegang tot al deze opleidingen.
Op de website mindvalley.com vind je een overzicht van alle beschikbare opleidingen. Inschrijven kan eenvoudig online. Je hebt daarbij de keuze uit de basis digitale toegang of digitale toegang met een certificaat op het einde van de opleiding.
Je kunt online betalen via Visa, Mastercard, American Express, Discover en PayPal. Het is mogelijk om in schijven te betalen.
Na inschrijving kun je de cursus volgen via Android, iOs, desktop en tablet. Je kunt gratis de mobiele app en de iPad app downloaden. Zo kun je eender waar, eender wanneer de quest volgen.
Er is een onvoorwaardelijke 10 dagen 'niet goed, geld terug'-garantie. Ben je dus niet tevreden over je opleiding, dan krijg je je geld terug.
Op de website vind je een uitgebreide online helpdesk. Je kunt er ook je bericht achterlaten, dat binnen 48 uur wordt beantwoord.
Thijs

Hallo! Thijs hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.9 ster / 15 stemmen

Het grootste gedeelte van ons jonge leven zijn we bezig met het leren van een vak om later een goede baan te kunnen krijgen. Maar eigenlijk nemen we te weinig tijd om over onszelf te leren. We zijn in die tijd helemaal niet bezig met hoe te reageren op nieuwe ervaringen, de kwaliteit van onze relaties en onze geestelijk welzijn. Als de job waar je zo lang voor gewerkt hebt eindelijk daar is, heb je misschien wel behoefte om verder aan jezelf te werken. Bij Mindvalley vind je een heleboel lesmateriaal om je horizon verder te verbreden.

Mindvalley Quests

De leerprogramma's bij Mindvalley worden Quests genoemd. De quest kun je vinden op een groot online platform dat je kunt bereiken op je computer, telefoon of tablet. Het online platform brengt je in een community van gelijkgestemden en past microlearning toe. Je leert dus elke dag een beetje meer. De quest zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Op een rij zijn dat:

  • Geest

  • Lichaam

  • Ziel

  • Relaties

  • Werk

  • Prestatie

  • Kinderen, tieners en ouderschap

Alle quest staan onder leiding van professionele Mindvalley docenten, met veel ervaring in hun vakgebied.

Gratis programma's

Op de website van Mindvalley kun je een paar gratis programma's volgen. Ze zijn er allemaal op gericht om jezelf beter te leren kennen. En die kennis in jouw voordeel te gebruiken. Zo kun je met tips en trucs leren je geheugen te optimaliseren, maar kun je ook een hypnotherapie sessie ervaren. De programma's staan steeds maar een korte tijd online, dus wacht niet te lang.

Speciale events

Bij Mindvalley kun je niet alleen deelnemen aan geweldige, leerzame programma's maar word je ook onderdeel van een community: een groep enthousiaste mensen die zich inzet om zichzelf en de wereld te verbeteren. Als onderdeel van de community kom je in contact met de leukste mensen, kun je elkaar inspireren en ook nog eens gewoon heel veel plezier hebben met elkaar op een van de evenementen die worden georganiseerd.

Social media

Mindvalley is niet alleen te vinden via de website, maar is ook op social media zeer aanwezig. Zo vind je Mindvalley terug op Youtube, Instagram, Facebook en Linkedin. Je kunt via de website ook het blog lezen met elke keer een ander inspirerend onderwerp. En ben je een beetje moe van alle letters dan kun je de podcast eens proberen. Leun lekker achterover en verbreed je kennis door te luisteren naar experts over de meest uiteenlopende onderwerpen. Via de app die je op je mobiele device kunt zetten, kun je overal en altijd je kennis uitbreiden.

Leren van de beste

Bij Mindvalley leer je van de besten. Briljante geesten, succesvolle auteurs, en eigenaren van uitmuntende topbedrijven bijvoorbeeld. Je kunt Mindvalley gratis zeven dagen proberen. Daarna kun je een jaarabonnement afsluiten. Er zijn twee abonnementen: Mindvalley Mentoring en Mindvalley Mentoring plus. In beide gevallen krijg je ongelimiteerd toegang tot meer dan 100 uur aan interviews en alle Mindvalley films. Bij het Plus abonnement krijg je tevens toegang tot het carrièregroei platform 'mentoring at work'.

Meer webshops