Mindvalley Membership kortingscode en kortingen

mindvalley.com
4.9 ster / 15 stemmen

Korting & Solden bij Mindvalley Membership België in september 2021

Mindvalley: train je superbrein met master mind Jim Kwik voor €1.000

Toon aanbieding

Actie bij Mindvalley: ongelimiteerde toegang tot alle programma's voor €550

Toon aanbieding

Promotie bij Mindvalley: profiteer nu van Gratis online cursussen

Toon aanbieding

Actie bij Mindvalley: 35% korting op een jaar Mindvalley Mentoring

Toon aanbieding

Actie Mindvalley: probeer het premium programma 15 dagen Gratis

Toon aanbieding

Ontdek alle cursussen met all access voor slechts €50 per maand

Toon aanbieding

Beste Mindvalley Membership kortingscodes en promoties

Mindvalley Membership kortingen Korting Geldig tot
Mindvalley: train je superbrein met master mind Jim Kwik voor €1.000 €1.000 01/11/2021
Actie bij Mindvalley: ongelimiteerde toegang tot alle programma's voor €550 €550 01/11/2021
Promotie bij Mindvalley: profiteer nu van gratis online cursussen gratis 01/11/2021
Actie bij Mindvalley: 35% korting op een jaar Mindvalley Mentoring 35% 01/11/2021
Actie Mindvalley: probeer het premium programma 15 dagen gratis gratis 01/11/2021

50% korting Mindvalley Membership: geldig op superbrain

Prijs: 449 dollar
Extra: Maandelijks betalen mogelijk
Cursus: Mogelijk op desktop of app

Sluiten

Toon aanbieding

Mindvalley solden 2021: kortingen tot 35%

Programma's: Lichaam, mentale gezondheid, werk,...
App: IOS en Google Play
Minimum aankoop: Geen

Sluiten

Toon aanbieding

60% korting op Lifebook Online training bij Mindvalley

Duur: 18 uren verspreid over 6 weken
Voordelen: levenslange toegang tot de training
Exclusief: BTW

Sluiten

Toon aanbieding

Ontdek Lifebook van Mindvalley aan 50% korting

Extra: Gratis groepsgesprek met de auteur
Prijs: 500 dollar
Betaalmogelijkheden: Visa, Mastercard, PayPal,...

Sluiten

Toon aanbieding

Mindvalley korting: cursussen nu €700 goedkoper

Cursussen: Yoga, slaapprogramma, meditatie,...
Aanbod: Wekelijkse lessen
Soort programma: Digitaal of all access

Sluiten

Toon aanbieding

Veelgestelde vragen

Doorheen het jaar worden verschillende kortingen aangeboden. Maar ook tijdens momenten als de solden, Black Friday en feestdagen kan je genieten van hoge kortingen.
Noteer voor elke voucher de voorwaarden die we beschrijven onder de aanbiedingen om de korting te kunnen ontvangen.
Momenteel zijn er 6 kortingen op solden.be die je nu kan gebruiken.
Mindvalley biedt tal van opleidingen aan die je leven naar een hoger niveau tillen. De opleidingen, oftewel 'quests', zijn gericht op je persoonlijke groei en worden gegeven door mentors die elk een expert zijn in hun vakgebied.
Tot nu toe zijn er meer dan 40 programma's beschikbaar en dit over verschillende zoals thema's, zoals werk, relaties, lichaam en geest. Met de 'Mindvalley Quest All Access' heb je ongelimiteerd toegang tot al deze opleidingen.
Op de website mindvalley.com vind je een overzicht van alle beschikbare opleidingen. Inschrijven kan eenvoudig online. Je hebt daarbij de keuze uit de basis digitale toegang of digitale toegang met een certificaat op het einde van de opleiding.
Je kunt online betalen via Visa, Mastercard, American Express, Discover en PayPal. Het is mogelijk om in schijven te betalen.
Na inschrijving kun je de cursus volgen via Android, iOs, desktop en tablet. Je kunt gratis de mobiele app en de iPad app downloaden. Zo kun je eender waar, eender wanneer de quest volgen.
Er is een onvoorwaardelijke 10 dagen 'niet goed, geld terug'-garantie. Ben je dus niet tevreden over je opleiding, dan krijg je je geld terug.
Op de website vind je een uitgebreide online helpdesk. Je kunt er ook je bericht achterlaten, dat binnen 48 uur wordt beantwoord.

Het grootste gedeelte van ons jonge leven zijn we bezig met het leren van een vak om later een goede baan te kunnen krijgen. Maar eigenlijk nemen we te weinig tijd om over onszelf te leren. We zijn in die tijd helemaal niet bezig met hoe te reageren op nieuwe ervaringen, de kwaliteit van onze relaties en onze geestelijk welzijn. Als de job waar je zo lang voor gewerkt hebt eindelijk daar is, heb je misschien wel behoefte om verder aan jezelf te werken. Bij Mindvalley vind je een heleboel lesmateriaal om je horizon verder te verbreden.

Mindvalley Quests

De leerprogramma's bij Mindvalley worden Quests genoemd. De quest kun je vinden op een groot online platform dat je kunt bereiken op je computer, telefoon of tablet. Het online platform brengt je in een community van gelijkgestemden en past microlearning toe. Je leert dus elke dag een beetje meer. De quest zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Op een rij zijn dat:

  • Geest

  • Lichaam

  • Ziel

  • Relaties

  • Werk

  • Prestatie

  • Kinderen, tieners en ouderschap

Alle quest staan onder leiding van professionele Mindvalley docenten, met veel ervaring in hun vakgebied.

Gratis programma's

Op de website van Mindvalley kun je een paar gratis programma's volgen. Ze zijn er allemaal op gericht om jezelf beter te leren kennen. En die kennis in jouw voordeel te gebruiken. Zo kun je met tips en trucs leren je geheugen te optimaliseren, maar kun je ook een hypnotherapie sessie ervaren. De programma's staan steeds maar een korte tijd online, dus wacht niet te lang.

Speciale events

Bij Mindvalley kun je niet alleen deelnemen aan geweldige, leerzame programma's maar word je ook onderdeel van een community: een groep enthousiaste mensen die zich inzet om zichzelf en de wereld te verbeteren. Als onderdeel van de community kom je in contact met de leukste mensen, kun je elkaar inspireren en ook nog eens gewoon heel veel plezier hebben met elkaar op een van de evenementen die worden georganiseerd.

Social media

Mindvalley is niet alleen te vinden via de website, maar is ook op social media zeer aanwezig. Zo vind je Mindvalley terug op Youtube, Instagram, Facebook en Linkedin. Je kunt via de website ook het blog lezen met elke keer een ander inspirerend onderwerp. En ben je een beetje moe van alle letters dan kun je de podcast eens proberen. Leun lekker achterover en verbreed je kennis door te luisteren naar experts over de meest uiteenlopende onderwerpen. Via de app die je op je mobiele device kunt zetten, kun je overal en altijd je kennis uitbreiden.

Leren van de beste

Bij Mindvalley leer je van de besten. Briljante geesten, succesvolle auteurs, en eigenaren van uitmuntende topbedrijven bijvoorbeeld. Je kunt Mindvalley gratis zeven dagen proberen. Daarna kun je een jaarabonnement afsluiten. Er zijn twee abonnementen: Mindvalley Mentoring en Mindvalley Mentoring plus. In beide gevallen krijg je ongelimiteerd toegang tot meer dan 100 uur aan interviews en alle Mindvalley films. Bij het Plus abonnement krijg je tevens toegang tot het carrièregroei platform 'mentoring at work'.