Centrum voor Afstandsonderwijs kortingscodes België

centrumvoorafstandsonderwijs.be

Bij Centrum Voor Afstandsonderwijs vind je een breed scala aan opleidingen en cursussen die je vanuit huis kunt volgen. Verbeter je vaardigheden en vergroot je kansen op de arbeidsmarkt met hun flexibele leermogelijkheden.

Korting bij Centrum voor Afstandsonderwijs online & solden - mei 2024

Last call korting bij Centrum voor Afstandsonderwijs: 15% korting op je studies

Gebruik kortingscode ALL Populair 1

Actie bij Centrum voor Afstandsonderwijs: €50 korting voor werkzoekenden

Gebruik kortingscode B50

Centrum voor Afstandsonderwijs kortingscode: bespaar €50

Gebruik kortingscode B50

Centrum voor Afstandsonderwijs kortingscode van 15%

Gebruik kortingscode ALL

Bespaar 10% met deze Centrum voor Afstandsonderwijs kortingscode

Gebruik kortingscode OEK

Centrum voor Afstandsonderwijs kortingscode van 15% voor studenten en docenten

Gebruik kortingscode T15

Centrum voor Afstandsonderwijs kortingscode van 30% op bestsellers

Gebruik kortingscode PER

Kortingscode vroegboekkorting Centrum voor Afstandsonderwijs: krijg 20% korting op je opleiding

Gebruik kortingscode RST

Centrum voor Afstandsonderwijs: tot €125 korting op je opleiding

Toon aanbieding

Centrum voor Afstandsonderwijs: Gratis proefhoofdstuk van je opleiding

Toon aanbieding

Centrum voor Afstandsonderwijs: thuisstudie marketing vanaf €289

Toon aanbieding

Voordeel bij Centrum voor Afstandsonderwijs: all you can study voor €125 per maand

Toon aanbieding

Korting Centrum voor Afstandsonderwijs: bespaar 30% op je opleiding

Toon aanbieding

Centrum voor Afstandsonderwijs: volg een opleiding Life Coach vanaf €395

Toon aanbieding

Centrum voor Afstandsonderwijs: krijg 30% korting met de KMO-portefeuille

Toon aanbieding

Doe nu mee met een Gratis proefles bij Centrum voor Afstandsonderwijs

Toon aanbieding

Centrum voor Afstandsonderwijs korting nu tot 30%

Toon aanbieding

Centrum voor Afstandsonderwijs actie: gezinsstuderen voor slechts €99 voor heel de familie

Toon aanbieding

Hoe gebruik ik een Centrum voor Afstandsonderwijs kortingscode

  1. Je hebt er zin in om je kennis verder uit te breiden. Dus ben je op zoek naar een studie om je horizon te verbreden. Bij het centrum voor afstandsonderwijs kun je kiezen uit een heleboel handige studies, die je vanuit je eigen huis kunt volgen. Van babymassage tot B&B eigenaar. En het leuke is, dankzij de kortingscode kun je nu nog voordeliger van start!

  2. Registreer je eerst op de website van het centrum voor afstandsonderwijs. Dit kan met je e-mailadres. Je kiest je eigen wachtwoord en vult daarna alle benodigde gegevens in zoals je adres en telefoonnummer.

  3. Nu is het tijd om een cursus uit te zoeken. Ga er maar even goed voor zitten want er zijn heel veel leuke cursussen om uit te kiezen. Als je er eenmaal eentje hebt uitgezocht die je wil gaan doen klik je op ‘verder’.

  4. Je komt nu bij stap 3 en dat is het kiezen van je betaalmethode. Hier kijk je of al je gegevens kloppen en voer je eventueel je BTW nummer in.

  5. Onder het vakje waar je je BTW invult kun je je kortingscode invoeren. De korting wordt direct van het totaalbedrag afgetrokken. Kies nu je betaalmethode en rond de betaling verder af. Veel plezier met je cursus! 

hoe gebruik ik en centrum voor afstandsonderwijs kortingscode.png

 

Laagste prijsgarantie

Betaal nooit teveel voor je opleiding dankzij de Laagste prijsgarantie van het Centrum Voor Afstandsonderwijs. De prijzen van de cursussen en opleidingen worden vergeleken met vergelijkbare opleidingen en hieraan aangepast. Heb je na aanschaf toch een goedkopere prijs gevonden, dan passen ze de prijs hierop aan.

Examengarantie

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs biedt een examengarantie voor hun cursussen. Dit houdt in dat je onbeperkt examens mag afleggen tot je slaagt. Daarnaast kun je ook testexamens doen om te controleren of je er klaar voor bent. Hierdoor slagen de meeste studenten al bij de eerste keer!

Flexibel studeren

Natuurlijk is thuis studeren al veel flexibeler dan in een lokaal. Je kunt zelf je tijd indelen en studeren waar en wanneer je wil. Combineer het met je baan en zoek een plek op waar je lekker kunt werken. Je krijgt snel feedback van je leraar per e-mail.

Moderne leeromgeving

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs beschikt over een moderne online leeromgeving genaamd de eCampus. Je kunt hier makkelijk nieuwe opleidingen ontdekken en voor je bestaande opleiding vind je hier oefeningen, filmpjes, extra lesmateriaal en veel meer. Daarnaast kun je in je eigen studentenprofiel gemakkelijk je eigen agenda raadplegen.

Kortingen

Krijg tot wel 30% korting bij het Centrum voor Afstandsonderwijs. Voor verschillende groepen zijn er kortingen beschikbaar. Ben je bijvoorbeeld werkzoekende? Dan krijg je €50 korting. Schrijf je je meer dan 90 dagen van te voren in voor een groepsles krijg je 20% korting en zo zijn er nog veel meer acties.

Veelgestelde vragen

Hier op de website beschrijven we voor u hoe lang de kortingscode verzilverd kan worden en onder welke voorwaarden.
Je kan het secretariaat bereiken per e-mail: info@centrumvoorafstandsonderwijs.be of per telefoon: +32 (0)3 292 33 30.
Er zijn 4 locaties met name in Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt. Het secretariaat is gevestigd in Antwerpen, Frankrijklei 127.
Uitsluitend zelfstandige ondernemers met jarenlange ervaring op hun terrein geven les. Zo kan je de klappen van de zweep leren van een ervaringsdeskundige.
Meestal leg je je examen schriftelijk af in de lesgebouwen van Centrum voor Avondonderwijs in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt. Soms is het mogelijk om thuis het examen af te leggen.
Van elke opleiding kun je online een gratis proefhoofdstuk aanvragen. Ook kun je de volledige cursus inkijken op het centrale secretariaat in Antwerpen.
Het algemene secretariaat in campus Antwerpen is geopend op weekdagen van 9.30u tot 21.30u. Op zaterdag kun je er terecht van 11.00u tot 16.00u.
Het is een geregistreerde dienstverlener vanuit de overheid. Het biedt erkende diploma's.
Indien je een cursus wilt volgen, maak eerst een account aan met je mailadres en een zelfgekozen wachtwoord. Hierna kan je eenvoudig opnieuw inloggen met dezelfde gegevens.
Merel

Hallo! Merel hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

Je wilt graag een opleiding volgen, maar terug gaan naar de schoolbanken zie je niet echt zitten? Bij het centrum voor afstandsonderwijs kun je een professionele opleiding volgen, met praktijkgerichte aanpak vanuit je eigen huis. Er is een enorm groot cursusaanbod voor volwassenenonderwijs waaruit je kunt kiezen. Met het centrum voor afstandsonderwijs kun je studeren waar en wanneer jij maar wilt.

Groot en gevarieerd aanbod

Het aanbod van de te volgen cursussen is bij het centrum voor afstandsonderwijs ontzettend groot. Je kunt studies vinden in allerlei thema's: van Boekhouding tot Beauty, van Economie & Financiën tot Grafische vormgeving en van Gezonde voeding tot Psychologie en Therapie. Je kunt cursussen volgen om je persoonlijk te ontwikkelen of om die ene hobby een extra boost te geven, maar je kunt ook een opleiding volgen omdat je een bepaald beroep nastreeft. En het mooiste is, de cursussen kun je volgen op tijdstippen en plekken die jou goed uitkomen, zo kun je studeren naast je andere dagelijkse bezigheden. Wie houdt je nog tegen?

Flexibel studeren

Bij het centrum voor afstandsonderwijs kun je onder begeleiding waar en wanneer je maar wilt studeren. Je hoeft dus niet naar een klaslokaal, maar kunt gewoon aan je eigen keukentafel de boeken induiken. Of zit je liever op de zetel?

Alle moderne communicatiemiddelen kunnen worden ingezet om ervoor te zorgen dat jij op een effectieve manier informatie kunt verwerken. Afhankelijk van de cursus wordt er gebruik gemaakt van internet, skype, mail of social media. Bovendien heb je toegang tot professioneel studiemateriaal. De communicatie voer je direct met je docent, die je gedurende het hele traject begeleidt en kan bijsturen als dat nodig is. Je hoeft nooit lang te wachten op feedback, want binnen 48 uur wordt je huiswerk nagekeken.

Bepaal je eigen tijd

Iedereen die ooit naar school is geweest, weet dat het fijn is om in je eigen tempo te kunnen studeren. Als je al wat basiskennis hebt over een bepaald onderwerp wil je misschien het tempo iets opschroeven, en als je iets ingewikkeld vindt, of nieuw bent met een onderwerp wil je misschien juist wel iets meer tijd krijgen om de informatie te verwerken. Bij het centrum voor afstandsonderwijs ben jij in controle over wanneer je studeert. Op die manier is het ook veel makkelijker je studie in te plannen naast je normale werkzaamheden of dagplanning.

e-Campus

De e-Campus is een gloednieuwe leeromgeving waar je interactief je lessen kunt volgen. Hier vind je oefeningen, filmpjes, audio en ander extra lesmateriaal, maar ook je persoonlijke studentenprofiel waar je makkelijk jouw agenda kunt inzien. Zo krijgt je cursus een andere dimensie dan wanneer je alleen maar met je neus in de boeken zit.

Examen en diploma

Een opleiding bij het centrum voor afstandsonderwijs wordt afgesloten met een examen of een praktische eindopdracht. Bij een score van meer dan 60% ontvang je een diploma. Dit diploma is handig om te hebben bij een sollicitatie, of als je wilt promoveren of een eigen zaak wil beginnen. Bij sommige cursussen krijg je geen diploma maar een certificaat, getuigschrift of deelnameattest. Je wordt in dat geval beoordeeld op je inzet en prestaties tijdens de lessen.

Meer webshops