Booking.com kortingscode en kortingen

Korting bij Booking.com België in september 2020

Korting Booking.com: bespaar minimum 15% op je verblijf

Toon aanbieding

Tot wel 20% korting bij Booking.com in september

Toon aanbieding

Citytrips: Vanaf € 10 bij Booking.com

Toon aanbieding

Hotel in de Caribbean: Vanaf € 70 bij Booking.com

Toon aanbieding

Booking.com: kortingen tot wel 50% op reizen en geheime deals

Toon aanbieding
Promoties

Wil je het toch nog iets goedkoper? Dat kan! Bij Solden.be ben je namelijk 365 dagen per jaar voordeliger uit. Dat houdt in: ook leuke kortingen en zeg nou zelf, welke vakantieganger wil geen extra prijsreductie tijdens het boeken van een vakantiewoning? Als je je aanmeldt bij Solden.be word je altijd op de hoogte gehouden van de meest recente acties en loop je geen enkele mis.

Gift card

Houd je er van om iemand een persoonlijk geschenk te geve? Dan kun je op de website van Booking.com een digitale gift card sturen. Wat is er nu beter dan iemand een cadeau te schenken, waarbij je hem helpt om de wereld te ervaren? Niks en nu doen er ook meer dan 1.1 miljoen vestigingen mee aan de Gift Cards, dus genoeg reden om even op de website naar Booking.com te gaan.

Black Friday

Het kortingsspektakelweekend, Black Friday is back! Dit jaar vieren wij het evenement op 27 november 2020, dus herinner deze datum goed, want je wilt de beste aanbiedingen en promoties van het jaar niet missen. Dus hou ons site Solden.be goed in de gaten en voorkom dat je het kortingsfenomeen vergeet.

Inspiratie

Soms kunnen wij het best begrijpen dat je inspiratieloos bent voor je volgende vakantiebestemming. Dat is heel natuurlijk, maar op de site van Booking.com hebben ze de perfecte categorie voor je, de "Most popular landmarks" om je te inspireren voor jouw reis.

Beste Booking.com kortingscodes en promoties

Booking.com kortingen Korting Geldig tot
Korting Booking.com: bespaar minimum 15% op je verblijf 15% 04/01/2021
Tot wel 20% korting bij Booking.com in september -20% 01/11/2020
Citytrips: Vanaf € 10 bij Booking.com € 10 01/11/2020
Hotel in de Caribbean: Vanaf € 70 bij Booking.com € 70 01/11/2020
Booking.com: kortingen tot wel 50% op reizen en geheime deals 50% 01/11/2020

Black Friday: minstens 40% korting bij Booking.com

Ga jij binnenkort op vakantie? Boek jouw hotel dan nu via Booking en geniet van minstens 40% korting op jouw verblijf. Black Friday moet namelijk gevierd worden!

Sluiten

Toon aanbieding

Kuala Lumpur: Vanaf € 5 bij Booking.com

Ben je ooit naar Kuala Lumpur geweest? Nee je kan nu al deze bestemming ontdekken vanaf € 5 bij Booking.com. Genoeg reden om even een kijkje te nemen op de website. Dus boek vandaag al je vakantie naar Azië!

Sluiten

Toon aanbieding

€ 25 per nacht in Barcelona met Booking.com

Kun jij niet wachten tot je weer naar Barcelona kunt gaan, één van je favoriete steden van Europa? Neem dan gauw een kijkje op de website van Booking.com, want hier vind je zeer voordelige accomodaties. Je boekt al een nacht in Barcelona vanaf € 25. Wat houdt je nog tegen?

Sluiten

Toon aanbieding

Vier de zomer in Italië vanaf € 30 per nacht met Booking.com

Wil je er deze zomer nog even tussenuit, maar wil je niet te veel geld uitgeven? Neem dan gauw een kijkje op de website van Booking.com voor betaalbare accommodaties in het hoogseizoen. Zo boek je al een verblijf in Italië vanaf € 30 per nacht!

Sluiten

Toon aanbieding

Tot 60% korting op boxsets bij Bookspot

Dat wordt bingewatchen! Bij Bookspot ontvang je nu 60% korting op alle boxsets uit het assortiment. Dat betekent dat boxsets van onder andere Harry Potter, Game of Thrones en The Dark Knight trilogy worden verkocht met reusachtige kortingen. ideaal voor het komende najaar!

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops