Dolfinarium kortingscodes Belgiรซ

dolfinarium.nl

Korting bij Dolfinarium online & solden - september 2023

Dolfinarium actie: geniet tijdens Singles day van extra voordelige prijzen

Gebruik kortingscode 023 Populair 1

Tickets vanaf โ‚ฌ17,50 naar het Dolfinarium in september

Toon aanbieding

Voordelige toegangskaarten voor het Dolfinarium via de webshop

Toon aanbieding

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

-38% Maar liefst 38% korting op je tickets naar het Dolfinarium 08-12-2019
-38% 38% korting op tickets voor het Dolfinarium 01-12-2019
-37% 37% korting op je dagkaart voor kinderen naar het Dolfinarium 03-11-2019
-42% Tot 42% korting op entreeticket Dolfinarium 03-11-2019
-42% 42% korting op dagkaart bij Dolfinarium 23-10-2019

Veelgestelde vragen

Er zijn nu 3 kortingen online.
Op de website worden alle kortingen aangeboden, maar ook op Solden.be worden voor jou alle kortingen verzameld.
Hier op de website beschrijven we voor u hoe lang de kortingscode verzilverd kan worden en onder welke voorwaarden.
Bel naar: +31 (0)341-467 467 of mail naar: info@dolfinarium.nl.
Herbert

Herbert

Editor

4.3 ster / 86 stemmen

Het dierenpark: Dolfinarium

Het Dolfinarium in Harderwijk is het grootste zeezoogdierenpark van Europa, wat er voor zorgt dat er jaarlijks honderdduizenden bezoekers langskomen. Naast het zien van dolfijnen, zeehonden, walrussen en bruinvissen is er sinds kort ook een waterattractie te vinden in het bijzondere park. Het park, personeel en de dieren staan erom bekend dat ze het publiek vermaken op zowel een indrukwekkende, maar ook informatieve manier. Dit maakt een bezoek aan het Dolfinarium uiterst geschikt voor een dagje weg.

Educatieve ervaring

Bij het Dolfinarium staat het welzijn van de dieren op nummer 1. Dat is ook de reden dat zij veel aandacht en tijd aan onderzoek besteden, om er zo achter te komen op welke manier het welzijn van de dieren het hoogst is. Daarnaast vinden ze het bij Dolfinarium belangrijk dat ze mens en dier dichter tot elkaar willen brengen. Dit doen ze door middel van de prachtige shows en voorstellingen die samen door de dieren en hun trainers gegeven worden. Op deze manier weten zij hun gasten een bijzondere ervaring te geven met zee(zoog)dieren en andersom.

De beleving bij Dolfinarium

Wat je kunt verwachten tijdens een dagje Dolfinarium is het volgende:

  • Verrast en ontroerd worden tijdens de tien spetterende voorstellingen

  • Het leren kennen van de dieren op een informatieve, maar vooral vermakelijke manier

  • Het verrijken van je kennis over zeezoogdieren, de natuur, en het belang van behoud ervan

Soorten arrangementen

Het Dolfinarium maakt zich geschikt voor vrijwel elke gelegenheid. Zo kun je het bijvoorbeeld het park bezoeken met een schoolreisje, groepen van meer dan 15 personen, personeelsfeesten en nog veel meer. Wanneer je een dagje Dolfinarium boekt weet je zeker dat het een informatieve, leuke maar vooral leerzame ervaring gaat zijn voor iedereen.

Ontmoet de dieren

Naast alle indrukwekkende ervaringen die het Dolfinarium te bieden heeft in het park en tijdens de shows zijn er ook nog exclusieve, interactieve programma's. Hierbij moet je denken aan het zwemmen met dolfijnen, op plekken komen waar alleen de verzorgers komen en zelfs het slapen met de dolfijnen. Dit zorgt niet alleen voor een uitermate indrukwekkende ervaring, ook zal je hierbij nog meer te weten komen over de dolfijnen en hoe ze verzorgd worden.

Abonnementen bij Dolfinarium

Krijg jij geen genoeg van het Dolfinarium, dan kun je ervoor kiezen om een abonnement te nemen op het dierenpark. Op deze manier kun jij een jaar lang iedere dag opnieuw de leukste avonturen beleven. Daarnaast krijg je korting op het eten en drinken in het park, de winkel en vele andere parken.

Solden en Dolfinarium

Bij Solden.be vind je alle aanbiedingen en acties van het Dolfinarium op รฉรฉn pagina. Door het jaar heen zullen hier ook exclusieve acties en kortingscodes te vinden zijn, die ervoor zorgen dat jij voordelig kunt genieten van alles wat het Dolfinarium te bieden heeft. Let vooral op de zomer- en wintersolden, hierin worden namelijk de beste kortingen vrijgegeven op dagjes uit. Zorg er daarom voor dat je deze periode in de gaten houdt, zodat jij zeker bent van een voordelig dagje weg.

Meer webshops