McAfee promotiecodes België

mcafee.com/nl-nl

Korting bij McAfee online & solden - juni 2023

Bescherm je computer voor €29,95 met McAfee in juni

Toon aanbieding

Niet tevreden? Gratis retourneren bij McAfee

Toon aanbieding

Gratis verzending van je McAfee producten

Toon aanbieding

McAfee antivirus: nu voor €34,95 per jaar

Toon aanbieding

McAfee total protection voor €34,95 per jaar

Toon aanbieding

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

Deal 25% korting op diverse McAfee beveiliging software 28-05-2014
Deal 25% korting op McAfee LiveSafe 02-12-2013

Veelgestelde vragen

Momenteel zijn er 5 kortingen op deze website die je nu kan gebruiken.
Doorheen het jaar worden verschillende kortingen aangeboden. Maar ook tijdens momenten als de solden, Black Friday en feestdagen kan je genieten van hoge kortingen.
Let bij het inwisselen van een kortingscode altijd op het geldigheidsgebied en voorkom typefouten, anders wordt de korting niet verrekend.
Op de supportpagina kan je al de informatie vinden om contact op te nemen met de klantendienst. Maak gebruik van de online chatfunctie en bekijk zeker ook eens de beschikbare artikels.
Herbert

Herbert

Editor

4.6 ster / 33 stemmen

McAfee.com is een van de grootste antivirus ontwikkelaars in de wereld. Met hun krachtige software voor zowel de consumenten,- als de zakelijke markt hebben ze een grote groep gebruikers opgebouwd die hun apparaten beveiligen met McAfee antivirus. Onder deze groep gebruikers bevinden zich ook overheden en onderwijsinstellingen, voor wie de online virusbescherming extra belangrijk is. Met McAfee SiteAdvisor ben je nog beter beschermt tijdens het surfen over het internet. Deze software die zich naadloos integreert in de browser geeft een waarschuwingen als er potentieel gevaarlijke websites bezocht worden. Zo kom je niet meer per ongeluk op een website terecht die toegang probeert te krijgen tot jouw computer. ​Maak gebruik van een McAfee promotiecode om korting te krijgen op je antivirus-pakket.

Gratis verzending McAfee

McAfee.com softwarepakketten worden gratis verzonden.