Parc Astérix promotiess België

parcasterix.fr/nl

Korting bij Parc Astérix online & solden - september 2023

2% Korting op dagkaart voor kinderen bij Parc Astérix

Toon aanbieding

Parc Astérix actie: schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen

Toon aanbieding

Ontdek hier al de lopende Parc Astérix promoties

Toon aanbieding

Parc Astérix korting van 30% op hotel + park

Toon aanbieding

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

-15% 15% korting op entreetickets voor Parc Astérix 25-12-2019
-24% 24% korting op je entreetickets voor Parc Astérix 08-12-2019
-2% Entreeticket kinderen: 2% korting bij Parc Astérix 30-11-2019
-4% 4% korting op entreeticket bij Parc Astérix 17-11-2019
-24% Entreeticket: 24% korting bij Parc Astérix 17-11-2019

Veelgestelde vragen

Er zijn nu 4 kortingenonline die je nu kan gebruiken.
Je vindt kortingen op de website, via de nieuwsbrief. Of neem een kijkje op solden.be waar alle kortingen te vinden zijn.
Je kan gebruik maken van de online chatfunctie of je kan ook bellen op het nummer: +33(0)9 86 86 86 87.
Herbert

Herbert

Editor

4.4 ster / 88 stemmen

Over Parc Astérix

Ga gezellig een dagje weg samen met vrienden, familie of je gezin en bezoek het Parc Astérix vlak bij Parijs. Binnen het Parc Astérix hebben ze ruimte voor vele attracties, voorstellingen, hotels en meer. Onder deze attracties valt onder andere Menhir Express waar jij samen met het hele gezin moet proberen om de drijvende menhir zo goed mogelijk te besturen. Ook kunnen de adrenaline jagers genieten van hoge snelheden in onder andere La Trace Du Hourra of de Goudurix. Voor de kleine gladiatoren heeft het Parc Astérix attracties beschikbaar als Le Petit Train waarbij ze met een trein de waardevolle ingrediënten voor de toverdrankjes moeten vinden. Dankzij de diversiteit van dit park weet je zeker dat niemand zich zal gaan vervelen en is het daarom dus ook voor iedereen toegangbaar.

De Voorstellingen

Wat Parc Astérix zo leuk maakt is dat er niet alleen plek is voor attracties maar dat er ook vele verschillende bijzondere voorstellingen zijn. Onder deze voorstellingen vallen onder andere:

  • Révérence

  • Défilé Gaulois

  • Chronos: Magie Et Illusions

  • Gaulois - Romains

Een voorstelling geschikt voor jong en oud is bijvoorbeeld de Révérence, waar dolfijnen en zeeleeuwen zich van hun beste kant laten zien. Zo doen ze verschillende stunts en sprongen waar je van voorstelt zal staan. Wanneer je meer van actie houdt is de voorstelling Gaulois - Romains: Le Match precies waar jij naar op zoek bent. In deze voorstelling nemen ze je mee in een betoverend verhaal waar de Galliërs het opnemen tegen de Romeinen. Zo voeren de acteurs adembenemende manoeuvres uit waardoor jij op het puntje van je stoel zal zitten.

Astérix Hotel

Wanneer jij echt geen genoeg kunt krijgen van al het avontuur in Parc Astérix kun je er ook voor kiezen om te overnachten in een van de prachtige accommodaties van het park. Zo geniet je in Les Trois Hiboux van een kamer met terras of balkon, waarmee je uitzicht hebt op het prachtige bos. Ook hier is het een waar paradijs voor kinderen, die kunnen zich namelijk helemaal uitleven in de speciale speelruimte. Naast het complex Les Trois Hiboux hebben ze sinds 2018 een nieuw complex genaamd La Cité Suspendue. Hier ontdek je na een wandeling door een eeuwenoud bos toegang tot de verlaten stad. De faciliteiten die binnen dit hotel te vinden zijn zijn onder andere: gratis parkeren, een restaurant, entertainment tijdens weekenden en schoolvakanties, speciale kamers voor gezinnen, gratis wifi en meer.

Solden en Parc Astérix

Bij Solden vind je alle kortingscodes en aanbiedingen van Parc Astérix op één plek. Daarom is het handig op deze pagina regelmatig in de gaten te houden. Zo ben jij er zeker van dat je altijd geniet van de voordeligste prijzen voor bijvoorbeeld: entree, hotels, restaurants en meer.

Meer webshops