Sport Voetbalmagazine kortingscodes België

sportmagazine.be

In Sport Magazine vind je allerlei informatie over sport, zoals nieuws, interviews en reportages. Daarnaast biedt de website ook artikelen over gezondheid en fitness. Een must-visit voor sportliefhebbers in België.

Korting bij Sport Voetbalmagazine online & solden - april 2024

Digitaal Jaarabonnement: 29% korting Sport Voetbalmagazine

Toon aanbieding

Compleet jaarabonnement: 28% korting bij Sport Voetbalmagazine

Toon aanbieding

Jaarabonnement: Vanaf € 10 bij Sport Voetbalmagazine

Toon aanbieding

Sport Voetbalmagazine abonnement: compleet abonnement voor €14,90

Toon aanbieding

Sport Voetbalmagazine abonnement promo: ontvang een Gratis geschenk

Toon aanbieding

Promoties

Betaal nooit teveel voor je tijdschrift. Op Solden.be vind je de laatste promoties en kortingen, zo vis je nooit achter het net.

Gratis nieuwsbrief

Je ontvangt een gratis nieuwsbrief, als je op de website registreert. Je ontvangt maandelijks toegang tot vier artikelen uit de +zone en je kunt ervoor kiezen om een nieuwsbrief te ontvangen. Denk aan een groot selectie nieuwsbrieven die je informeren over de laatste gebeurtenissen in de sport en voetbal wereld.

Gratis Tablet

Op de website ontvang je soms leuke cadeau's en acties bij het aanschaffen van een abonnement. Zo kregen nieuwe klanten een paar jaar geleden een gratis tablet bij aanschaf van een 1 jaar-abonnement. Check voor actuele voordelen op de website.

Inspiratie

Ben je echt een voetbal fan en zit het echt in je aders, dan kan je op de website genoeg informatie op doen op hun website. Je raakt gelijk in de stemming om zelf een balletje te trappen!

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

30% Sport Voetbalmagazine korting tot 30% op abonnementen tijdens Singles day KORTING AL VERREKEND 2024

Veelgestelde vragen

De kortingen en kortingscodes kan je vinden op de website of via de nieuwsbrief. Ook op hier op solden worden deze aangeboden.
Je kan bellen naar: 02.702.45.71 of mailen naar: sportmagazine@roularta.be.
Neem een kijkje op de website of volg hen op sociale media: facebook, instagram of twitter.
Tessa

Hallo! Tessa hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.8 ster / 56 stemmen

Sport/Voetbalmagazine

Sportvoetbalmagazine.be is de beroemde website van het bekendste Sport tijdschrift in België. Dit magazine, wordt uitgegeven door de Roularta Media Group en brengt je het wekelijks voetbal nieuws en belichten alles wat er in die dagen plaats heeft gevonden. Hun doelgroep is voornamelijk gericht op mannen tussen de 18 en 44 jaar en informeert ze over het voetbal in een modern en stijlvol jasje. Denk bijvoorbeeld aan diepgravende interviews, onthullende reportages, scherpe analyses en wervelende columns. Het blad richt zijn aandacht op het Europees voetbal en de Jupiler League, maar richt zijn schijnwerpers ook vaak op andere sportdisciplines zoals wielrennen, basketbal, volleybal of tennis.

Abonnee worden

Ben je een echte voetbalfan? Leef en adem je je hele leven al voetbal. Dan ben je bij sportmagazine.be op het juiste adres. Abonneer je dan nu ook op het Sport/Voetbalmagazine, maar wat zijn dan de voordelen als je lid bent? Je krijgt:

 • Digitale toegang tot Sport/Voetbalmagazine
 • Toegang tot de jaarlijkse specials
 • Toegang tot de +zone op Sportmagazine.be
 • Exclusieve uitleg over alle sportactiviteiten
 • Toegang tot het hele online archief, sinds 2001
 • Een welkomstgeschenk
 • Elke woensdag je Sport/Voetbalmagazine.

Tijdschrift

Blijf dus op de hoogte van alle voetbal nieuws. Je kunt dus over de internationale voetbalcompetities lezen zoals: Premier League, LaLiga, Jupiler League, Ligue 1, Serie A, Eredivisie, Bundesliga, First Division A. en nog veel meer, maar wat lees je nou precies? Denk bijvoorbeeld aan:

 • Special Play-Offs
 • Jaarlijkse Competitie Specials
 • Europese Competitie Specials
 • De Champions League Gids
 • De Kerstspecial
 • +Zone
 • Digitale Magazine
 • Web Archief

Naast de internationale voetbalcompetities lees je ook alles over de Rode Duivels, de huidige bondscoach en de toekomst van het Belgische Voetbal. Zo krijg je tegelijkertijd alle informatie en kun je je makkelijker focussen op het kwalificatie process voor het Europees en Wereld Kampionschap.

Sport

Het blad was vroeger opgesplitst in twee aparte tijdschriften, Voetbal Magazine en Sport Magazine. In 2001 zijn ze samengebracht en worden ze ondersteunt door media, promoties en acties. Dus ben je ook geïnteresseerd in andere sporten, dan zit je bij Sport/Voetbalmagazine goed, want je vindt ook uitgebreide interviews, enquêtes en een exclusieve blik achter de schermen over deze sporten. Topsporten die ook aan bod komen zijn: tennis, wielrennen, basketbal, volleybal en Formule 1.

Meer webshops