Blokker kortingscode en kortingen

Geldige en actuele Blokker kortingen oktober 2019

Tot 20% korting in de opruiming bij Blokker

Toon aanbieding

Nu gratis verzending van je bestellingen van Blokker vanaf €20,-

Toon aanbieding

Mega veel promoties in oktober bij Blokker

Toon aanbieding

Verzending

Blokker heeft een erg fijne webshop waar je gemakkelijk een bestelling kunt plaatsen. De levering is erg snel: bestel je voor 22:00 dan heb je morgen je pakketje al in huis! Ook kun je je bestelling gratis laten leveren in een Blokker winkel, of thuis laten bezorgen. Wanneer je je pakket thuis geleverd krijgt, is verzending gratis bij een besteding vanaf € 30. Wanneer je niet aan dit bedrag voldoet betaal je € 5 aan verzendkosten. Weet je niet zeker of je je aankoop wilt houden? Dan heb je ook nog de mogelijkheid om hem te retourneren binnen 30 dagen.

Winkels

Wanneer je op zoek bent naar een Blokker in de buurt kun je op de website de kaart raadplegen waardoor snel duidelijk wordt waar zich de dichtstbijzijnde Blokker in je buurt bevindt. Heb je iets leuks gezien in de folder van Blokker? Dan kun je dit ook online bekijken!

Beste Blokker kortingscodes en promoties

Blokker kortingen Korting Geldig tot
Tot 20% korting in de opruiming bij Blokker -20% 01/12/2019
Nu gratis verzending van je bestellingen van Blokker vanaf €20,- €20,- 01/12/2019
Mega veel promoties in oktober bij Blokker -€ 10 01/12/2019
Halloween: bestel nu je foto's bij Blokker en ontvang een gratis flashlight Gratis verlopen
25% korting op alle fotoboeken bij Blokker -25% verlopen

Halloween: bestel nu je foto's bij Blokker en ontvang een gratis flashlight

Lees meer

Het is bijna Halloween en dat wil Blokker graag met jou vieren. Bestel nu jouw foto's in de webshop van Blokker en ontvang een gratis flashlight van Kodak. Leg die vakantie herinneringen voor altijd vast en profiteer ook nog eens van een gratis cadeau!

Sluiten

Toon aanbieding

25% korting op alle fotoboeken bij Blokker

Lees meer

Heb jij je vakantie foto's al laten afdrukken? Kies nu voor eeuwige herinneringen en ontwerp je fotoboek bij Blokker met wel 25% korting. Je kunt kiezen uit fotoboeken op gedrukt papier, fotopapier of color albums. Bekijk snel de mogelijkheden en geniet van de korting!

Sluiten

Toon aanbieding

Pannen vanaf € 5 bij Blokker

Lees meer

Kun jij wel een nieuwe pan gebruiken of wil je graag je huidige pannenset uitbreiden? Bekijk dan snel het aanbod van Blokker en geniet van lage prijzen vanaf € 5. Dat is nog eens een koopje. Sla je slag!

Sluiten

Toon aanbieding

50% korting op 2e artikel bij Blokker

Lees meer

Op een selectie artikelen in de webshop van Blokker ontvang jij nu 50% korting op jouw tweede artikel. Neem dus snel een kijkje en grijp je kans. Profiteer nu van deze aanbieding!

Sluiten

Toon aanbieding

Barbecues vanaf € 19,95 bij Blokker

Lees meer

Niet getreurd, want de zomer is nog niet voorbij! We kunnen nog even heerlijk genieten van de laatste zomerdagen. Ben jij speciaal daarvoor nog op zoek naar een barbecue? Neem dan gauw een kijkje in de webshop van Blokker, want daar profiteer je momenteel van zeer lage prijzen. Je koopt er al een barbecue vanaf € 19,95!

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops