Blokker kortingscode en kortingen

Geldige en actuele Blokker kortingen augustus 2019

Gratis kinder t-shirt bij je foto's bij Blokker

Toon aanbieding

Ventilators vanaf € 16,99 bij Blokker

Toon aanbieding

Nu gratis verzending van je bestellingen van Blokker

Toon aanbieding

Mega veel promoties in augustus bij Blokker

Toon aanbieding

Tot 20% korting in de opruiming bij Blokker

Toon aanbieding

Verzending

Blokker heeft een erg fijne webshop waar je gemakkelijk een bestelling kunt plaatsen. De levering is erg snel: bestel je voor 22:00 dan heb je morgen je pakketje al in huis! Ook kun je je bestelling gratis laten leveren in een Blokker winkel, of thuis laten bezorgen. Wanneer je je pakket thuis geleverd krijgt, is verzending gratis bij een besteding vanaf € 30. Wanneer je niet aan dit bedrag voldoet betaal je € 5 aan verzendkosten. Weet je niet zeker of je je aankoop wilt houden? Dan heb je ook nog de mogelijkheid om hem te retourneren binnen 30 dagen.

Winkels

Wanneer je op zoek bent naar een Blokker in de buurt kun je op de website de kaart raadplegen waardoor snel duidelijk wordt waar zich de dichtstbijzijnde Blokker in je buurt bevindt. Heb je iets leuks gezien in de folder van Blokker? Dan kun je dit ook online bekijken!

Beste Blokker kortingscodes en promoties

Blokker kortingen Korting Geldig tot
Gratis kinder t-shirt bij je foto's bij Blokker Gratis 30/09/2019
Ventilators vanaf € 16,99 bij Blokker € 16,99 31/08/2019
Nu gratis verzending van je bestellingen van Blokker Gratis 01/10/2019
Mega veel promoties in augustus bij Blokker -€ 10 01/10/2019
Tot 20% korting in de opruiming bij Blokker -20% 01/10/2019

Bestel 100 foto's en ontvang 50% korting bij Blokker

Lees meer

Ben je al bekend met de fotoservice van Blokker? Moet je nog foto afdrukken bestellen? Op hun webshop druk je nu  je meest onvergetelijke momenten af op hoge kwaliteit met 50% korting. Tegenwoordig doe je dit ook gemakkelijk via je smartphone. Wees er snel bij en bestel je foto's vandaag nog!

Sluiten

Toon aanbieding

25% korting op Brabantia droogmolens bij Blokker

Lees meer

Ben je momenteel op zoek naar een nieuwe droogmolen om je schone was op te laten drogen? Neem dan gauw een kijkje in de webshop van Blokker, want daar profiteer je momenteel van 25% korting op Brabantia droogmolens.

Sluiten

Toon aanbieding

20% korting op diverse ventilatoren bij Blokker

Lees meer

De zomer is weer volop begonnen in de webshop van Blokker. Wil jij goed voorbereid de warme dagen tegemoet gaan? Neem dan gauw een kijkje in de webshop van Blokker, want daar profiteer je momenteel van 20% op diverse ventilators.

Sluiten

Toon aanbieding

25% korting op Brabantia droogmolens bij Blokker

Lees meer

Ben je al een tijdje op zoek naar een goede droogmolen, maar wacht je op een goede promotie? Dan is dit het juiste moment, want in de webshop van Blokker is de solden van start gegaan. Daarom profiteer je daar deze week van 25% korting op Brabantia droogmolens.

Sluiten

Toon aanbieding

20% korting op ventilatoren bij Blokker

Lees meer

Ben jij ook steeds op zoek naar verkoeling op de warme zomerdagen en ontvlucht je zelfs je huis, omdat de temperaturen daar zo hoog oplopen? Neem dan snel een kijkje in de webshop van Blokker, want daar profiteer je tijdens de start van de solden van 20% korting op een selectie ventilatoren.

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops