SEA Life Scheveningen kortingscodes België

sealife.be

Ontdek de wonderen van de onderwaterwereld bij SEA LIFE in België. Bewonder prachtige zeedieren en leer meer over hun leefomgeving en behoud.

Korting bij SEA Life Scheveningen online & solden - mei 2024

Voordelige tickets voor de onderwaterwereld bij SEA Life Scheveningen

Toon aanbieding

Speciale groepsarrangementen bij SEA Life Scheveningen

Toon aanbieding

SEA Life Scheveningenm tickets koop je voor €22 bij Tiqets

Toon aanbieding

SEA Life actie: 1 volwassene + 1 kind voor €24,90 via Bongo

Toon aanbieding

SEA Life Scheveningen korting van 25% op alle tickets

Toon aanbieding

SEA Life Scheveningen tickets via Tripper nu voor €16,50

Toon aanbieding

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% SEA Life Scheveningen kortingscode: Tot 40% korting op SEA Life Scheveningen voor Moederdag Korting al afgetrokken
40% SEA Life Scheveningen kortingscode: Tot wel 40% korting op tickets voor SEA Life Scheveningen Korting al afgetrokken
80% SEA Life Scheveningen kortingscode: Tot 80% korting op tickets Korting al afgetrokken
80% SEA Life Scheveningen kortingscode: Tot 80% korting op tickets en merchandise bij SEA Life Scheveningen Korting al afgetrokken
18% SEA Life Scheveningen korting van 18% op tickets tijdens Singles day KORTING AL VERREKEND 2024

Veelgestelde vragen

De kortingen en kortingscodes kan je vinden op de website of via de nieuwsbrief. Ook op Solden.be worden deze aangeboden.
Hier op de website beschrijven we voor u hoe lang de kortingscode verzilverd kan worden en onder welke voorwaarden.
De openingsuren zijn Maandag - vrijdag: 10:00 - 21:00, Zaterdag - zondag: 10:00 - 19:00
Je kunt de klantendienst van SEA Life Scheveningen bereiken via Klantenservice: 050/42.43.00, Email: info@sealife.be, Adres: Koning Albert I Laan 116 8370 Blankenberge
Bij SEA Life Scheveningen kun je via de volgende wijzen betalen: Visa, Mastercard, Bancontact/Mister Cash, iDEAL
Thijs

Hallo! Thijs hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

3.8 ster / 41 stemmen

SEA Life

SEA Life is internationaal een begrip geworden en is inmiddels gevestigd over de hele wereld. In Scheveningen zit ook zo'n magische onderwaterwereld. Hier vind je allerlei soorten dieren die in de zee leven. Denk aan zeeschildpadden, pinguïns, otters, haaien, clownvisjes, zeepaardjes en nog veel meer. SEA Life is een perfect uitje voor zowel scholen als groepen. Met scholen en groepen krijg je extra korting met speciale aantrekkelijke arrangementen. Ook is SEA Life heel leuk om je verjaardag als kind te vieren. Wanneer je naar SEA Life gaat, ondersteun je deze bescherming dus ook!

Wat valt er te beleven in SEA Life Scheveningen?

Het onderwaterleven is niet alleen leuk om naar te kijken. Je kunt er ook interessante nieuwe dingen over leren! Leer bijvoorbeeld over de degenkrab, een prehistorisch wezen dat wel 10 ogen heeft over zijn hele lichaam. Ook vind je hier een stamboom van maar liefst 445 miljoen jaar oud. Op de vragen: "Hoe zijn roggen ruim 150 miljoen jaar geovuleerd van haaien?" en "Hoe worden piranha's gevoed?" heb jij straks antwoord na deze speciale belevenis. Je komt alles te weten of uiteenlopende zeedieren, zoals sierlijke roggen, slaperige zeepaardjes, zeeschildpadden zelfs haaien. Ervaar de brute kracht van de kaken van een piranha in zijn voedermoment. Je ziet ze dan ook echt tot actie komen. Bovendien is er een interactief bad waar je de dieren mag aanraken! Ook dit is ontzettend spannend voor kinderen die de hele tijd nieuwe dingen leren over deze dieren.

Nieuw in 2018: de Jurassic Seas-tentoonstelling

In deze tentoonstelling word je meegenomen naar de tijd waarin dinosauriërs heersten over de aarde en de oceanen! Hier ontmoet je de interessante degenkrab met zijn 10 ogen. Diens familie is wel 445 miljoen jaar oud! Ben jij ook zo benieuwd naar wat je te wachten staat?

SEA Life verjaardagsfeestjes

Voor een spannend piratenfeest of een leuk zeeprinsessenfeest ben je bij SEA Life op het juiste adres. De piraten gaan dan op zoek naar de schat terwijl de zeeprinsessen op zoek gaan naar de parel. De verjaardagsfeestjes zijn geschikt voor de leeftijden: 5-10 jaar.

Natuurbehoud bij SEA Life

SEA Life geeft om de oceanen en de dieren die daarin leven. Zij hebben kweekprogramma's, redden gewonde en/of zieke dieren en voeren campagne voor de wereldwijde bescherming van zeedieren. De bezoekers worden geïnformeerd dat zij op verantwoorde wijze bepaalde vissoorten kunnen kopen voor hun thuisaquarium. Ook maken zij mensen er meer bewust van natuurbehoud.

Promoties bij SEA Life & Voorwaarden

Bij ons vind je regelmatig kortingen waarmee je een mooi bedrag op je tickets kunt besparen. Zo kun je bijvoorbeeld ruim € 2 weer in je zak steken per persoon. Ook worden er zo nu en dan kortingscodes gecommuniceerd, welke je op deze pagina gemakkelijk kunt vinden. De tickets die je koopt worden direct geleverd. Daarnaast kun je ook smartphonetickets gebruiken. De tickets zijn niet te annuleerbaar.

Meer webshops