Apple Music kortingscodes België

music.apple.com/us/browse

Ontdek een uitgebreide selectie van muziek op Apple Music, met miljoenen nummers in verschillende genres. Geniet van je favoriete muziek, waar je ook bent, met deze populaire muziekstreamingdienst.

Korting bij Apple Music online & solden - mei 2024

Apple Music Ed Sheeran nieuwe single nu verkrijgbaar

Toon aanbieding

Apple Music student abonnement: bespaar €5

Toon aanbieding

Koop een Apple Music family abonnement voor slechts €15

Toon aanbieding

Apple Music abonnement voor de eerste maand Gratis

Toon aanbieding

Apple Music promo: luister 100 miljoen liedjes helemaal Gratis

Toon aanbieding

Black Friday

Wilt u een service van Apple aanschaffen maar heeft u er net even het geld niet voor dan is Black Friday het ideale moment om hier naar te gaan kijken, op deze dag worden deze producten voor een voordelige prijs aangeboden. U kunt dus voor minder geld deze producten tijdelijk aanschaffen, u kunt nu de service voor een lage prijs uitproberen om te kijken of dit iets voor u is.

Kwaliteit

De service is net als gewoonlijk bij Apple van hoog kwaliteit. De programma’s werken goed en zullen u niet teleurstellen. Als u meer producten van Apple heeft werkt het nog handiger en kunt u hier overal gebruik van maken. Meer informatie hierover vind u op de website van Apple.

Veiligheid

De veiligheid van de klant staat op nummer 1 van het bedrijf. Uw transacties worden direct naar de eigen rekening overgemaakt waardoor er geen 3e partij van pas is. Zo loopt u geen risico dat uw persoonlijke gegevens in de verkeerde handen komen. Daarnaast worden de persoonlijke gegevens niet opgeslagen in de database van de website. Door deze actie bent u veilig tegen internet fraude.

Klantvriendelijkheid

Apple heeft een hele hoge klanttevredenheid, door goed te luisteren naar de klant en deze zo goed mogelijk te helpen gaat iedere klant met een tevreden gevoel naar huis. Voor advies is iedereen welkom, ook als u gewoon wat extra wil weten over uw product. Mocht u een klacht hebben kunt u dit aangeven bij de helpdesk en helpt een medewerker u verder.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

gratis Apple Music promo: stream voor 3 maanden gratis voor Singles day KORTING AL VERREKEND 2024

Veelgestelde vragen

Noteer voor elke voucher de voorwaarden die we beschrijven onder de aanbiedingen om de korting te kunnen ontvangen.
Er is een familie abonnement beschikbaar. Tot 6 mensen kunnen gebruik maken van dit account. Om het leden toe te voegen, moet je je familie uitnodigen tot het account. Je geniet van een voordelige prijs.
Je kan de app ook downloaden en gebruiken op een Android smartphone. De app is gratis te installeren.
Je kan de app downloaden via de App Store voor de iPhone of de Play Store voor Android.
Sanne

Hallo! Sanne hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

3.3 ster / 43 stemmen

Apple Music

Apple Music bestaat sinds enkele jaren en is een extra service van het merk Apple. Deze service is speciaal gemaakt voor de gebruikers die net wat vaker op het internet zitten als andere. Deze service wordt elke dag bekeken en in de gaten gehouden en wanneer nodig wordt deze aangepast of verbeterd. U kunt op de website van apple alle informatie vinden over dit programma, hoe u het kunt gebruiken en wat het precies voor u kan bieden. U kunt deze service gebruiken op alle Apple producten met een internet verbinding. Wilt u het programma eerst een keer uitproberen voor u gelijk een abonnement aangaat? Dat is geen probleem, u kunt op de website een proef periode startte waarin u alles in het programma kunt gebruiken zodat u precies kunt zien wat u persoonlijke wel of niet gebruikt. Op basis van deze kennis kunt u dan een keuze maken wat voor pakket u graag neemt. Bij de service kunt u ook nog kiezen voor verschillende pakketten. Meer informatie hierover vindt u op de officiële website.

Service

De service van Apple staat erg hoog. Door jarenlange ervaring weet het bedrijf precies hoe ze met de klanten moeten omgaan. Door de klant altijd gelijk te geven en mee te denken aan een oplossing bij problemen of juist de klant net even in het zonnetje te zetten met mooie aanbiedingen of leuke acties. Hiermee houd het merk de gezelligheid en de klanttevredenheid hoog. Daarnaast is het erg belangrijk dat de gebruikers en klanten op hun gemak zijn bij het gebruiken van de website en de service. Door regelmatig rond te vragen onder de gebruikers en klanten weet het bedrijf precies waar haar verbeterpunten liggen.

De reden dat het bedrijf een succes geworden komt omdat ze dit vanaf dag 1 al doorhadden. Door een goede service te leveren zijn mensen tevreden met wat ze krijgen. Mocht er iets fout gaan? Dan wil iedereen dat het snel opgelost is. Dit is net zo handig voor iedereen. Op de website kunt u ook terugvinden hoe het bedrijf in sommige gevallen reageert en hoe het bedrijf u verder begeleid bij het gebruik van de service. Ook kunt u verschillende reviews vinden en eerlijke meningen over de ervaring van andere gebruikers en klanten.

Website

Op de website kunt u kiezen tussen de verschillende services en programma's die Apple aanbiedt. Per service wordt u kort op de hoogte gesteld wat het precies inhoud en wat u bij de service krijgt. Apple is helemaal thuis in de techniek wereld en kan u alles vertellen wat u wilt weten. Daarnaast worden de programma's goed bijgehouden en op tijd bijgewerkt en herstelt mocht er iets fout gaan. De U kunt de programma's gebruiken op alle Apple producten die u heeft, dit heeft het merk gedaan om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn en een mooi netwerk op te zetten waarin de klant en de gebruiker feilloos en snel te werk kan gaan.

De website is netjes en overzichtelijk u kunt als nieuwkomer gelijk zien waar u moet zijn en waar u niet hoeft te zijn. Bij elke service staan afbeeldingen weergegeven en de optie om de service de eerste periode gratis te gebruiken om te wennen aan het programma of om te kijken of dit programma iets voor u is en iets toevoegt aan uw Apple gebruik. Meer informatie over deze service en welke programma's Apple allemaal heeft kunt u terug vinden op de officiële website.

Meer webshops