Zeeman Folder België deze week

Geplaatst 11-01-2023
Geschreven door Sjoerd Copier


De nieuwe Zeeman Folder van deze week

De nieuwe folder zit ook deze week weer vol promoties en kortingen zoals je dat gewend bent.
Deze week in de aanbieding;

 • Tijdloze basics
 • Ondergoed
 • Alles voor je kleine, Zeeman baby
 • Zuinig in samenwerking met Better Cotton
 • Alles voor de kleinste Nijntje fans

De aanbiedingen uit deze folder zijn slechts beperkt geldig. Ga dus snel naar de winkel of bekijk de acties online.
Je kan de folder direct als PDF downloaden. Hieronder leggen we je uit hoe je dat doet.

 

 

Navigatie, ga naar:

 1. Download de folder
 2. Zeeman Openingsuren
 3. Zeeman online bestellen
 4. Populaire producten van Zeeman
 5. Skeer Zeeman
 6. Zeeman baby
 7. Zeeman solden

 

Download de folder ( week 15 )

Klik op de afbeelding om de folder te openen. De pagina met de folder opent automatisch. Je kunt de folder ook direct als PDF downloaden om hem zo offline ook te kunnen bekijken. Hiervoor klik je op de PDF button rechts onder op de website.

Zeeman Folder

 

Zeeman online bestellen

Nu de meeste Covid regels niet meer gelden is ook een afspraak maken om de Zeeman te bezoeken gelukkig verledentijd. Je kan dus zo een winkel bij jou in de buurt binnenstappen. Heb je toch geen tijd om een van de winkels te bezoeken dan raden we je aan om online te bestellen. De acties uit de folder zijn ook geldig in de web winkel. Bekijk ook vooral onze Zeeman kortingscode pagina voor de laatste deals op producten uit de webwinkel.

Waarom online bestellen?

 • 30 dagen bedenktijd
 • Veiligthuisbezorgd via BPost
 • Gratis verzending vanaf 50 Euro

 

Zeeman openingsuren

De winkels van Zeeman zijn in de meeste steden en gemeentes elke dag geopend vanaf 09:00 tot 18:00 met uitzondering van zondag. Om er zeker te zijn of de winkel geopend is bezoek je de winkelzoeker. De winkels hebben een breed assortument voor het gehele gezin. Bezoek ook eens een van de XL winkels. ( Genk, Antwerp & Leuven ) Hier vind je ook veel producten voor tijdens feestdagen als Halloween en Kerst. 

 

Populaire producten van de Zeeman

onesie-belgie-min.png 
Onesie vanaf 9,99 Euro

zeeman sokken

Sokken vanaf 1,49 Euro

zeeman slippers

Slipper vanaf 1,79 Euro

zeeman pyjama

Pyjama vanaf 4,99 Euro

 

Skeer Zeeman 

De nieuwste en meest besproken collectie van Zeeman valt onder de naam 'Skeer'. Een coole streetwear stijl bedoelt betaalbaar en toegankelijk te zijn. Skeer verwijst naar de slang wat kan vertaald worden als 'blut'. Zeeman staat er namelijk om bekend goedkope kleding op de markt de brengen. Met deze nieuwe stijl wil men ook de jongeren aanspreken en streetwear toegankelijker maken. Het logo van de collectie is duidelijk zichtbaar op de kledingstukken en dus makkelijk te herkennen.

zeeman skeer

 

Zeeman baby

Baby's groeien snel waardoor je steeds nieuwe kleding voor hen moet aanschaffen. Overweeg daarom om de baby collectie van Zeeman eens te ontdekken. De budgetvriendelijke kleding voor de kleinsten zijn ook nog eens mooi en comfortabel te dragen. Zeker een must om deze eens te bekijken!

 

Zeeman solden

De winkel biedt reeds de meest voordelige prijzen aan doorheen het jaar. Desalniettemin geniet je nog eens van extra kortingen tijdens de solden. Tijdens de wintersolden in januari kan je je aan kortingen tot -50% verwachten, dit geldt ook voor de zomersolden in juli. Wacht dus nog iets langer en koop producten tegen niet te kloppen prijzen. Ontdek alvast hier de lopende acties en aanbiedingen van het moment.

Reactie(s)

Je hebt nog geen reactie gegeven.

Plaats een reactie

Posting comments after has been disabled.