DigitalOcean promo codes België

digitalocean.com

Korting bij DigitalOcean online & solden - april 2024

Online cloud service vanaf € 4,50 per maand bij DigitalOcean

Toon aanbieding

Veilige cloud services van DigitalOcean

Toon aanbieding

Meld je in april aan voor DigitalOcean en krijg 2 maanden gratis cloud

Toon aanbieding

Zomaar € 9,40 starterskrediet voor DigitalOcean

Toon aanbieding
Merel

Hallo! Merel hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.0 ster / 31 stemmen

DigitalOcean

DigitalOcean is een nieuw soort cloud dienst, die gebruikmaakt van SSD-technologie in plaats van klassieke harde schijven. Deze SSD's (solid state drives) zijn digitale harde schrijven zonder bewegende onderdelen, waardoor ze langer meegaan en minder geneigd zijn om te crashen. Zet nu al je bestanden bij elkaar op een veilige online plek, waar ze gemakkelijk te vinden zijn. Geen zorgen meer over de vraag of de harde schijf te vol of als je externe harde schijf op de grond valt.

Zodra je bestanden worden opgeslagen in de cloud, heb je altijd en overal toegang tot ze. Bij je thuis, op kantoor, onderweg op smartphone, altijd en overal kan je de bestanden die je hebt opgeslagen openen. Handig voor zij die vaak onderweg zijn en / of op verschillende plekken werken. Of als je met meerdere mensen op kantoor een systeem deelt omdat je bijvoorbeeld samen aan een project werkt. Zo is er geen gedoe met grote bestanden naar elkaar sturen. Iedereen kan gewoon rechtstreeks vanuit de cloud werken.

Foto's opslaan is gemakkelijker dan ooit, en je hoeft geen extra geheugenkaarten met je mee te nemen op vakantie. USB-stick en e-mail zijn goede manieren om bestanden op te slaan, maar ze nemen veel ruimte in beslag die je zou kunnen gebruiken voor andere bestanden en e-mail. Met een cloud heb je dit probleem nooit meer.

En bestaan gratis cloud systemen, maar deze leveren maar bijzonder weinig ruimte, minimale beveiliging en weinig extra's. DigitalOcean levert een volledige service tegen een degelijke prijs.

Promoties

Wie op zoek is naar voordelige cloud services, kan best altijd deze webshop pagina checken. DigitalOcean heeft namelijk regelmatig bijzonder veel promoties en soms ook kortingscodes. Nieuwe klanten krijgen bijvoorbeeld altijd een start krediet van 10 dollar, gratis en voor niets, dat ze meteen kunnen gebruiken om voor de cloud te betalen. mede hierdoor is DigitalOcean een van de meest voordelige cloud diensten op het internet. Ben je een tevreden klant? Dan kan je een vriend of zakelijke partner refereren naar DigitalOcean, want dan krijg je een beloning van maar liefst 25 dollar! Dat is nog eens profiteren.

Prijzen

DigitalOcean biedt verschillende prijzen voor mensen met verschillende behoeftes. Hun starterspakket begint al vanaf 5 dollar per maand, nauwelijks € 4,5. Daarvoor krijg je maar liefst 20 GB opslagruimte en tot 1 TB downloadlimiet. Vanaf hier kan je voor meer en meer opslagruimte kiezen, tot maar liefst 224 GB opslagruimte en 10 TB (!) download. Het is vaak ook mogelijk om per uur te betalen, als je geen maand lang gebruik wil maken van de service.

Partners

Als je wil overtuigd worden dat DigitalOcean een betrouwbaar bedrijf is, moet je enkel maar naar hun lange lijst van bekende partners kijken. Zo werken ze o.a. samen met Xerox, Ericsson en HP. Zowel particulieren met cloud behoeftes als zakelijke klanten zijn erg tevreden van de services die DigitalOcean aanbiedt.

Klantenservice

DigitalOcean beroept zich op een efficiënte en vriendelijke klantendienst die je vrijwel altijd en makkelijk kan bereiken. Ze doen er alles aan om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Heb je een dringende vraag? Schrijf ze een ticket en ze doen er alles aan om zo snel mogelijk je te contacteren.

Meer webshops