Somfy kortingscode en kortingen

Korting bij Somfy België in oktober 2019

Tot 40% korting in de sale bij Somfy

Toon aanbieding

Gratis tot 5 jaar garantie op je Somfy producten

Toon aanbieding

Gratis verzending van je producten bij Somfy in oktober

Toon aanbieding

Gratis verzending

Wanneer jij een bestelling plaatst bij Somfy, wordt deze altijd gratis thuis verzonden. Daarnaast kun je jouw bestelling ook nog eens binnen 5 werkdagen verwachten met DHL. Thuis kun je jouw bestelling volgen via een track & trace nummer.

Black Friday

Nog even en dan is het zover, Black Friday. 29 november kun jij flinke kortingen verwachten en Somfy doet daar ook aan mee. Schaf jouw smart home producten straks aan voor de laagste prijzen.

Beste Somfy kortingscodes en promoties

Somfy kortingen Korting Geldig tot
Tot 40% korting in de sale bij Somfy -40% 01/12/2019
Gratis tot 5 jaar garantie op je Somfy producten Gratis 01/12/2019
Gratis verzending van je producten bij Somfy in oktober Gratis 01/12/2019
25% korting op de Somfy bewegingsdetector -25% verlopen
25% korting op de Somfy Indoor camera -25% verlopen

25% korting op de Somfy bewegingsdetector

Lees meer

Heb jij al een slim beveiligingssysteem van Somfy? Maak deze dan nu compleet met accessoires zoals de Somfy Bewegingsdetector. Het apparaat is klein, draadloos en discreet. Hij houdt ook rekening met huisdieren. Shop het accessoire nu in de webshop van Somfy met 25% korting!

Sluiten

Toon aanbieding

25% korting op de Somfy Indoor camera

Lees meer

Kies nu voor veiligheid in huis en ga voor de Somfy Indoor camera. Shop deze nu in de webshop van Somfy met maar liefst 25% korting. Deze camera ziet alles en waarschuwt jou direct. Zo heb je altijd een extra oog die thuis alles haarscherp in de gaten houdt!

Sluiten

Toon aanbieding

Gratis Google Home Mini bij je Somfy TaHoma

Lees meer

Kies voor de Somfy TaHoma en ontvang nu tijdelijk gratis een Google Home Mini cadeau ter waarde van € 59. Zo heb je altijd controle over je huis via de App en kun je meer dan 100 producten aansluiten. Profiteer nu van het gratis geschenk!

Sluiten

Toon aanbieding

12% korting op Somfy One alarmsysteem bij Somfy

Lees meer

Voel je je soms thuis on veilig? Of wil je je huis extra goed beveiligen? Bij Somfy kun je de beste alarmsystemen vinden. Je profiteert nu van 12% korting op de Somfy One alarmsysteem. Dit systeem bevat een camera, sirene, bewegingsmelder en privacy bescherming. Bij Somfy voel je je veilig! 

Sluiten

Toon aanbieding

Klimaatbeheersing vanaf € 39,99 bij Somfy

Lees meer

Vind je het ook zo fijn om bij een aangename temperatuur thuis te komen en toch energie zuinig te zijn. Je bent op zoek naar een klimaatbeheersing en dan ben je bij Somfy op het juiste adres. Personaliseer of opimaliseer nu het gebruik van je verwarming of airconditioning met een tijdprogramma of zelf handmatig via smartphone, tablet of pc. Ga dus snel naar de webshop want je kunt er al een bemachtigen voor € 39,99.

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops