×

Hoe zijn de kortingscodes te gebruiken?

Ortel kortingscode en kortingen?

Korting bij Ortel: februari 2017 voor België

Ortel
-50%

50% korting, dus dubbel voordeel bij Ortel Mobile


Meer informatie »

Bij Ortel Mobile heb je altijd dubbel beltegoed en je belt tegen voordelige tarieven. Onderling hebben gebruikers van Ortel Mobile de luxe dat ze gratis kunnen bellen met elkaar. Bij andere providers heb je veel verschillende ingewikkelde tarieven. En aktie tarieven die beperkt geldig zijn. Bij Ortel houden ze het graag eerlijk en daarom is het dus altijd duidelijk hoeveel u betaalt. U krijgt altijd dubbel beltegoed en de voordelige tarieven zijn altijd voor iedereen geldig. Bij andere aanbieders is dit vaak niet zo. De aanbiedingen en acties zorgen voor veel voordeel tijdens het bellen. Dat belt toch wat relaxter als je niet op de minuten hoeft te letten.

Bekijk de aanbieding!
Werkend
Geen verloop datum
 • Werkend
 • Geen verloop datum
Ortel
Gratis bellen

Gratis onderling bellen bij Ortel Mobile


Meer informatie »

Bij Ortel houden ze ervan om hun klanten zo veel mogelijk voordeel te geven. Bij Ortel bel je namelijk altijd gratis onderling (een half uur per gesprek). Bij andere aanbieders is dit vaak niet zo. Dit is beperkt en meestal zijn daar voorwaarden voor zoals minimaal €5 opwaarderen of zelfs pas na €10 beltegoed opwaarderen. Zo is er nauwelijks sprake van voordeel voor u als klant. Ortel houdt het graag eerlijk en het is duidelijk hoeveel u betaalt. U krijgt altijd dubbel beltegoed en de voordelige tarieven zijn altijd voor iedereen geldig. Ortel heeft tevens supersnel mobiel internet. 1GB is €10 waard en 30 dagen geldig. Andere mobiel internetdeals zijn 150MB voor 7 dagen voor maar €5 en 50MB ook 7 dagen geldig voor maar €2,50.

Bekijk de aanbieding!
Werkend
Geen verloop datum
 • Werkend
 • Geen verloop datum
Ortel
Voordelig

Voordelig bellen met Ortel Mobile


Meer informatie »

Met Ortel Mobile bel je goedkoop naar het buitenland. Nu extra veel beltegoed! Geen moeilijk gedoe met bundels en voor iedereen geldig. Vraag nu de gratis sim aan en krijg daar €2 gratis beltegoed bij en bel direct gratis onderling. De sim is geschikt voor mobiel en tablet en wordt binnen 3 werkdagen gratis thuis bezorgd. Ortel Mobile heeft supersnel mobiel internet vanaf 50MB voor maar €2,50 tot 1GB voor €10. Bij andere aanbieders is dit vaak duurder. Bij Ortel houden ze het graag eerlijk. Het is duidelijk hoeveel je betaalt. Altijd dubbel beltegoed en overal en voor iedereen geldig. Dus altijd 50% korting als je beltegoed aanschaft. Eerlijk en duidelijk en geen ingewikkelde tarieven constructies.

Bekijk de aanbieding!
Werkend
Geen verloop datum
 • Werkend
 • Geen verloop datum
Andere interessante kortingscodes

Deze Ortel kortingscodes en acties heb je gemist

Verlopen
Ortel
-€10
Verlopen

Kortingscode voor €10 extra beltegoed bij Ortel Mobile


Meer informatie »

Bij Ortel is het al altijd dubbel beltegoed, maar met deze kortingscode krijg je daar nog eens €10 beltegoed bovenop. Overal en voor iedereen geldig. Gebruik de kortingscode tijdens je bestelproces en bel voor €10 extra. Je belt altijd gratis onderling bij een gesprek van maximaal een half uur.

Nooit een Ortel kortingscode, promotiecode, actiecode of aanbieding missen?, Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Ortel

www.ortel.nl

3
Geldige promoties
4
Geplaatste promoties

Dirk

Ondernemer

Ortel is dé prepaid provider voor voordelig bellen naar binnen- en buitenland, met de betrouwbare kwaliteit van het KPN netwerk. Bij Ortel geloven we er in dat voordelig bellen eerlijk en duidelijk kan zijn. Dit is bij andere aanbieders vaak niet zo. Bij Ortel zijn aanbiedingen altijd en voor iedereen geldig, en gelden voor iedereen dezelfde tarieven. Bij Ortel houden ze het graag eerlijk. Het is duidelijk hoeveel u betaalt. U krijgt altijd dubbel beltegoed, en de voordelige tarieven zijn altijd voor iedereen geldig. Dus altijd 50% korting. Geen ingewikkelde tarieven constructies. Eerlijk en duidelijk. Hou de solden.be pagina in de gaten voor leuke acties of aanbiedingen van Ortel Mobile waardoor je extra voordelig belt. Voordelig bellen Bij Ortel heeft u altijd dubbel beltegoed én voordelige tarieven die voor iedereen geldig zijn.

Bestel nu bij Ortel

Welke beoordeling geef je Ortel?

Bedankt voor het geven van een beoordeling voor Ortel

4.1 ster beoordeling gebaseerd op 19 stemmen
Je hebt %1$s met %2$s sterren beoordeeld
 • Telefonisch bereikbaar:
 • Werkdagen
 • 09:00 en 17:30 uur
 • Service number
 • 0900-1612000
PostNL PostNL
Visa Visa Mastercard Mastercard Maestro Maestro iDEAL iDEAL

Ortel kortingscode Forum