MENU

Groupon kortingscode en kortingen

Korting bij Groupon in juni 2017 voor België

25% kortingscode voor je eerste aankoop bij Groupon

Gebruik kortingscode

€ 10 korting in juni op je eerste Groupon-deal met deze kortingscode

Gebruik kortingscode

Voordelig een dagje uit via Groupon!

Toon aanbieding

Groupon

Groupon.be is misschien wel de bekendste website die iedere dag opnieuw verschillende leuke aanbiedingen verzamelt. Groupon selecteert verschillende aanbiedingen en die worden vervolgens stuk voor stuk aangeboden zodat jij direct het meest nieuwe overzicht ziet! De kostprijs zal altijd laag blijven, aangezien je niet hoeft te bieden op deze website. Deze lagere prijs heet dan ook de Groupon prijs voor een reden, aangezien je altijd ziet hoeveel korting je krijgt op de eerdere totaalprijs. Print je groupon (de bon) uit of toon deze mobiel op je smartphone.

Promoties

Zowat alle Groupon aanbiedingen die worden geplaatst kunnen ook verschillende keren worden aangekocht zodat je niet constant achter je beeldscherm hoeft te blijven zitten. De Groupon.be kortingscode zal er in ieder geval voor zorgen dat je optimaal van het leven kunt genieten en dat voor een erg lage prijs. Bij Solden.be vind je de leukste promoties van Groupon of speciale kortingscode om van nog meer korting te genieten.

Zomersolden bij Groupon

De solden periode in 2017 vindt plaats in de hele maand juli. Bij Groupon profiteer je altijd van heel veel korting op allerlei verschillende deals. Tijdens de solden ontvang je nog meer korting op sommige deals. Op de website van solden vind je de beste promoties, zodat je altijd op de hoogte bent van alle korting.

Groupon Local

De lokale deals van Groupon zijn de reden dat Groupon is uitgegroeid tot het fenomeen dat het vandaag de dag is. De mogelijkheid op de Groupon app te openen, te kijken welke restaurants er in de buurt zijn en meteen een groupon te kopen om te gaan uit eten aan een lagere prijs. Het is een makkelijke en unieke manier om optimaal te profiteren. In de Local sectie van Groupon vind je alle zaken in jouw buurt waar momenteel een Groupon deal voor online staat. Je vindt niet alleen restaurants maar ook wellness centra, kappers, bowlingbanen, cursussen, fitnessscholen, musea, rijscholen, noem maar op.

Groupon Shopping

Bij Groupon kan je je favoriete items kopen met enorme kortingen. Denk bijvoorbeeld aan telefoons zoals een iPhone of een Samsung Galaxy, laptops zoals Macbook of Acer, een chic horloge, grote gereedschap sets, en noem maar op. Zo kun je apple producten veel goedkoper aanschaffen. Als je een oogje op de website houdt dan kan je altijd wel een leuk product vinden. Je kan zelfs hele grote producten als een fiets kopen. Of bijvoorbeeld nieuw meubilair voor je huis, met artikelen als stoelen, sofa's of bedden. De webshop is enorm uitgebreid. Meer een fashion fan? Er staan ook heel veel verschillende mode artikelen in de aanbieding!

Groupon Travel

Je kan bij Groupon handig op steden selecteren om de deals te bekijken. Woon je in Antwerpen, Liege, Brussel? De grote steden in België hebben allemaal andere deals. Je kan ook op het nationale niveau zoeken, waarbij je deals voor heel België kan scoren. Maar ga je misschien een weekje naar Frankrijk? Dan kan je ook een kijkje nemen op de Franse Groupon site. Een perfecte manier om een land te leren kennen. Ook is er een hele categorie: Groupon Travel waarbij je de beste reis deals kan vinden. Vind hier goedkope citytrip mogelijkheden naar steden als Paris en Amsterdam, busritten, vluchten, hotelovernachtingen. Noem het maar op. Ontdek de wereld met Groupon op een betaalbare wijze!

Groupon restaurant

Heb je zin om een avondje lekker uit eten te gaan? Bekijk dan alle restaurant deals bij Groupon. Je kan er genieten van uitgebreide diners voor een klein prijsje. Op de website vind je uitgebreide menu's met kortingen aan 50%. Zo kan je nieuwe restaurants ontdekken bij jou in de buurt.

Entertainment

Zin om een dagje uit te gaan met de familie? Of misschien een leuke vriendinnen avond organiseren? Bij Groupon kan je tickets scoren voor een ruim aantal entertainment activiteiten. Kies uit tickets voor:

  • Muziek

  • Theater & Show

  • Familie & Attracties

  • Sports

Vind zo bijvoorbeeld goedkope toegangskaarten voor een attractiepark, of ga naar de nieuwe musical die net uit is.

Groupon België

Je hebt in België verschillende deals voor verschillende locaties. Zo heb je speciale deals in Antwerpen en Brussel.

Geen extra kosten Groupon

Groupon rekent geen extra reservering- of transactie kosten om een deal te kopen. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt. Wel kan het zijn dat de zaak waar je heen gaat toeslagen rekent, maar dan staat dit altijd duidelijk vermeld in de voorwaarden.

10% extra korting op verschillende producten van Groupon

Gebruik kortingscode

Profiteer van 20% extra korting op lokale deals van Groupon met deze kortingscode

Gebruik kortingscode

Bij Groupon krijg je 15% korting op eten en drinken met deze kortingscode

Gebruik kortingscode

Profiteer van 10% extra korting op je aankopen bij Groupon met deze kortingscode

Gebruik kortingscode

Shop nu alles onder de € 20 bij Groupon

Toon aanbieding