Boudewijn Seapark kortingscodes België

boudewijnseapark.be

Ga op avontuur in Boudewijn Seapark! Ontmoet dolfijnen, geniet van spectaculaire shows en beleef spannende attracties. Een geweldig dagje uit voor het hele gezin!

Korting bij Boudewijn Seapark online & solden - maart 2024

Nieuw

Boudewijn Seapark korting van 12% op 2 tickets via Bongo

Toon aanbieding
Nieuw

Boudewijn Seapark korting van 29% op 3 tickets

Toon aanbieding
Nieuw

Boudewijn Seapark korting van 30% op tickets via Tripper

Toon aanbieding
Nieuw

Boudewijn Seapark tickets nu voor €16,50

Toon aanbieding

In maart voordelige tickets naar Boudewijn Seapark

Toon aanbieding

Profiteer van €9 korting op je dagticket voor Boudewijn Seapark

Toon aanbieding

Hoe gebruik ik een Boudewijn-Seapark kortingscode?

1. Altijd al eens dolfijnen in het echt willen bekijken? Het kan bij Boudewijn-Seapark! Je kunt ook shows van de zeeleeuwen en zeehonden bijwonen én uren plezier beleven in één van de vele attracties in het park. Het leukste is, met een kortingscode kun je je tickets voor dit geweldig leuke park lekker goedkoop bestellen!

2. Op de website van Boudewijn-Seapark klik je rechts bovenin op de knop 'koop tickets'. Scroll naar beneden totdat je allemaal blauwe balken ziet. Zoek daar naar de balk waarin staat ‘promocode’. Klik hierop zodat de balk opent. Klik vervolgens op de rode knop ‘kopen.’ Een nieuwe pagina opent.

 

hoe gebruik ik een Boudewijn-Seapark kortingscode.jpg

 

3. Op de nieuw geopende pagina kun je de promotiecode invullen. Druk na het invullen op de knop ‘valideer’ en ga verder met je bestelling om te betalen. De korting wordt automatisch verwerkt.

Promoties

De laatste aanbiedingen en kortingsacties van Boudewijn Seapark vind je op de pagina van solden.be die speciaal voor deals van Boudewijn Seapark bestaat.

Goedkope tickets

Wacht niet met het kopen van je tickets voor Boudewijn Seapark totdat je bij het park bent. Als je thuis namelijk online je tickets alvast bestelt krijg je een mooie korting! Bovendien kun je als het zover is meteen naar binnen en hoef je niet in de rij te staan bij de kassa. Het feest kan dus meteen beginnen!

Op de foto met een dolfijn

Altijd al eens op de foto willen staan met een dolfijn of een zeeleeuw? Bij Boudewijn Seapark kan het! Voor en na elke show kun je tickets kopen voor een foto. De foto wordt genomen na de show. Natuurlijk krijg je de foto als souvenir mee naar huis in een mooi dolfijn kadertje.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Boudewijn Seapark kortingscode: Tot 40% korting op romantisch dagje uit Korting al afgetrokken
80% Boudewijn Seapark kortingscode: Tot 80% korting op tickets, shows en merchandise Korting al afgetrokken
80% Boudewijn Seapark kortingscode: Tot 80% korting op Cyber Monday bij Boudewijn Seapark Korting al afgetrokken

Veelgestelde vragen

Op de website worden alle kortingen aangeboden. Verder kan je ook op Solden.be alle kortingscodes vinden.
Momenteel zijn er 6 kortingen op deze website die je nu kan gebruiken.
Onder elke deal ziet u de voorwaarden en instructies voor het inwisselen van de voucher of de actie.
De openingsuren zijn maandag - vrijdag: 10: 00-18: 00
Je kunt de klantendienst van Boudewijn Seapark bereiken via Service number: +32 (0) 50 / 38.38.38, Email: info@boudewijnseapark.be, Address: Alphonse de Baeckestraat 12 8200 Sint-Michiels (Brugge), Belgium
Het Boudewijn Seapark is gericht op gezinnen met kleine kinderen onder de 12 jaar. Vrijwel alle attracties in het park zijn toegankelijk voor kinderen die langer dan 85cm zijn.
Het dolfijnenpark Boudewijn Seapark bevindt zich in een deelgemeente van Brugge, Sint-Michiels, aan de Alfons de Baeckestraat 12.
Er is een ice rink en je kan er schaatsen voor een prijs van €9.
Er is een dolfinarium en je kan er gaan kijken naar spectaculaire shows. Maak een reservatie en ga een show bijwonen.
Herbert

Herbert

Editor

4.7 ster / 173 stemmen

Boudewijn Seapark

Ontdek Boudewijn Seapark in Brugge en beleef een dolfijne dag! Het park heeft attracties voor het hele gezin en is goed voor een dag vol plezier. Geniet van de spetterende dolfijnenshows en bekijk de zeeleeuwen en zeehonden van dichtbij. De kinderen kunnen zich lekker uitleven in attracties, zoals De Dolfi Swing, De Hurricane, Jumpy, Carrousel, Botsauto's, Kids Island, een Mini-farm, een Paardenbaan, Waterglijbaan en nog veel en veel meer.

Dierenshows

Geniet van de vele shows en programma's die het park te bieden heeft. Deze herinneringen blijven je kinderen altijd bij. Zo kun je je ogen uitkijken tijdens de dolfijnenshow. De dolfijnen maken spectaculaire sprongen boven het water en maak kennis met de twee dolfijnen die in 2015 geboren zijn. De showmakers willen ook een boodschap meegeven: afval hoort niet in de zee, maar in de vuilnisbak. Veel dieren sterven door plastic of ander afval in de zee, maar we kunnen dit met z'n allen oplossen door ons afval weg te gooien waar dat hoort.

Naast de dolfijnenshow kun je ook genieten van de zeehonden- en zeeleeuwenshows. De trainers vertellen je graag alles wat deze dieren zo bijzonder maakt tijdens de educatieve en interactieve voorstellingen. Boek daarom nu een heerlijke dagje weg naar Boudewijn Seapark. Koop je tickets online en bespaar op je kosten.

Interactie met dieren

Ben je liever 1-op-1 bezig met dieren? Er zijn genoeg opties om jouw dromen waar te maken. Heb je altijd al willen zwemmen met dolfijnen? Dat kan bij Boudewijn Seapark tijdens het VIP-programma "In het water met dolfijnen". Ook kun je je eigen fotosessie doen met de dolfijnen of zeeleeuwen in het park. Voor groepen of schoolklassen kan een speciaal interactief en educatief programma geboekt worden.

Meer webshops