Boudewijn Seapark kortingscode en kortingen

Korting bij Boudewijn Seapark België in juli 2020

In juli voordelige tickets naar Boudewijn Seapark

Toon aanbieding

Skip The Line tickets voor maar € 23,50 van Boudewijn Seapark

Toon aanbieding
Promoties

De laatste aanbiedingen en kortingsacties van Boudewijn Seapark vind je op de pagina van solden.be die speciaal voor deals van Boudewijn Seapark bestaat.

Goedkope tickets

Wacht niet met het kopen van je tickets voor Boudewijn Seapark totdat je bij het park bent. Als je thuis namelijk online je tickets alvast bestelt krijg je een mooie korting! Bovendien kun je als het zover is meteen naar binnen en hoef je niet in de rij te staan bij de kassa. Het feest kan dus meteen beginnen!

Op de foto met een dolfijn

Altijd al eens op de foto willen staan met een dolfijn of een zeeleeuw? Bij Boudewijn Seapark kan het! Voor en na elke show kun je tickets kopen voor een foto. De foto wordt genomen na de show. Natuurlijk krijg je de foto als souvenir mee naar huis in een mooi dolfijn kadertje.

Beste Boudewijn Seapark kortingscodes en promoties

Boudewijn Seapark kortingen Korting Geldig tot
In juli voordelige tickets naar Boudewijn Seapark Voordelig 01/08/2020
Skip The Line tickets voor maar € 23,50 van Boudewijn Seapark € 23,50 01/08/2020
35% korting op je tickets naar Boudewijn Seapark -35% verlopen
Winterpret bij Boudewijn Seapark met 30% korting -30% verlopen
Tot 35% korting op je entreeticket van Boudewijn Seapark -35% verlopen

Hoe gebruik ik een Boudewijn-Seapark kortingscode?

1. Altijd al eens dolfijnen in het echt willen bekijken? Het kan bij Boudewijn-Seapark! Je kunt ook shows van de zeeleeuwen en zeehonden bijwonen én uren plezier beleven in één van de vele attracties in het park. Het leukste is, met een kortingscode kun je je tickets voor dit geweldig leuke park lekker goedkoop bestellen!

2. Op de website van Boudewijn-Seapark klik je rechts bovenin op de knop 'koop tickets'. Scroll naar beneden totdat je allemaal blauwe balken ziet. Zoek daar naar de balk waarin staat ‘promocode’. Klik hierop zodat de balk opent. Klik vervolgens op de rode knop ‘kopen.’ Een nieuwe pagina opent.

 

hoe gebruik ik een Boudewijn-Seapark kortingscode.jpg

 

3. Op de nieuw geopende pagina kun je de promotiecode invullen. Druk na het invullen op de knop ‘valideer’ en ga verder met je bestelling om te betalen. De korting wordt automatisch verwerkt.

35% korting op je tickets naar Boudewijn Seapark

Het Boudewijn Seapark is in de winter omgetoverd tot waar winterparadijs waar je geniet van het overdekte aanbod in het dolfinarium en bijvoorbeeld kunt schaatsen. Koop jouw online tickets nu met maar liefst € 35 korting!

Sluiten

Toon aanbieding

Winterpret bij Boudewijn Seapark met 30% korting

In de wintermaanden naar een pretpark? Dat is zeker mogelijk bij Boudewijn Seapark in Brugge. Koop nu jouw entreetickets met 30% korting en geniet van de dolfijnenshow, het speelparadijs en ervaar de winterpret op de schaatsbaan!

Sluiten

Toon aanbieding

Tot 35% korting op je entreeticket van Boudewijn Seapark

Je kunt nu extra voordelig het pretpark Boudewijn Seapark bezoeken. Koop jouw entreetickets online en ontvang maar liefst 35% korting. Gegarandeerd een dag vol plezier!

Sluiten

Toon aanbieding

TrioTicket: 33% korting bij Boudewijn Seapark

Tijd om je kinderen lekker te trakteren op een dagje Boudewijn Seapark. Dan ben je vandaag op het juiste adres, want je profiteer nu op 35% korting op je dagkaart voor je kinderen en jezelf. Wees er dus snel bij, want deze tickets zijn erg gewild!

Sluiten

Toon aanbieding

Dagkaart kinderen: 26% korting bij Boudewijn Seapark

Zijn je kinderen dol op zeedieren? Dan is een dagticket Boudewijn Seapark zeker geen slecht idee, want je profiteert nu op 26% korting op de dagkaarten van je kinderen. Dus wees er snel bij en geniet van je dag!

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops