Baobab kortingscodes België

baobab.nl

Korting bij Baobab online & solden - september 2023

Avontuurlijk rondreizen: Tot 20% korting bij Baobab

Toon aanbieding

Familie vroegboekactie: Tot € 100 korting in september bij Baobab

Toon aanbieding

Groepsrondreis: Tot 10% korting bij Baobab

Toon aanbieding

Poolreizen Baobab: hoge kortingen tot wel €2000

Toon aanbieding

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

-15% Tot 15% korting op je vakantie bij Baobab 31-10-2019
€ 50 € 50 Aanbetalingsactie op alle reizen bij Baobab 31-03-2019
€ 1148 Tijdelijke popup-reizen vanaf € 1148 in september bij Baobab 10-10-2019

Veelgestelde vragen

Momenteel zijn er 4 kortingen op solden.be.
De kortingen en kortingscodes kan je vinden op de website of via de nieuwsbrief. Ook op hier op solden worden deze aangeboden.
Je kan bellen naar: 015 407 558 of vul het contactformulier in via de website.
Neem een kijkje op de website of volg hen op sociale media: facebook, twitter, instagram en youtube.
Herbert

Herbert

Editor

4.5 ster / 70 stemmen

Baobab

Bij Baobab kun je avontuurlijke rondreizen boeken naar de mooiste bestemmingen verspreid over 80 landen wereldwijd. Baobab werd in september 2013 overgenomen door Sawadee Reizen, en gingen vanaf dat moment samen verder. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het gebrek aan ervaring, Baobab is namelijk opgericht in 1972 wat ervoor zorgt dat zij een ruime blik hebben op het gebied van avontuurlijke groepsreizen. Naast het overvloed aan ervaring staat Baobab bekend voor:

 • Persoonlijk en deskundig reisadvies

 • Reizen op een duurzame manier

 • Groepsreizen met individuele vrijheid

Persoonlijk en deskundig reisadvies

Naast de deskundigheid die de medewerkers van Baobab tot haar beschikking heeft, zorgen zij er ook voor dat reizigers zich 100% betrokken voelen bij de reis dankzij de persoonlijke aandacht van het personeel. Dit is niet omdat ze dit opdragen als reisorganisatie, maar omdat de medewerkers daadwerkelijk gepassioneerd zijn over de locatie waar jouw reis plaats zal vinden. Op deze manier ben jij zelfverzekerd van een enthousiaste, lieve, deskundige begeleider tijdens het beleven van jouw droomvakantie.

Reizen op een duurzame manier

Tijdens de reizen bij Baobab zorgen ze voor een unieke ervaring die op een duurzame manier bijdraagt aan deze wereld. Bij Baobab noemen ze dit 'Fair weg volgens Baobab' waarbij je bijvoorbeeld verblijft bij de mensen thuis of gebruik maakt van kleinschalige accommodaties. Op deze manier lever je een bijdrage aan de wereld waar iedereen plezier van heeft.

Groepsreizen met individuele vrijheid

Bij Baobab hoef je, in tegenstelling tot vele andere groepsreizen, niet bang te zijn dat je individuele vrijheid beperkt wordt. Zij zorgen er namelijk voor dat jij wel profiteert van de efficiëntie, prijs en veiligheid van groepsreizen zonder dat je vrijheid tijdens de reis belemmerd wordt. Dit kan worden waargemaakt dankzij het reizen in kleine groepen.

Travelopia Group

Baobab is aangesloten bij een collectief van meer dan 50 internationale reismerken die zichzelf de Travelopia Group noemen. Dankzij hun grote portfolio aan gespecialiseerde reizen onderscheiden zij zich van andere reisorganisaties.

Popup-reizen

Het unieke concept van Baobab: Popup-reizen. Hiermee profiteer jij van tijdelijk te boeken reizen tegen een onwaarschijnlijk scherpe prijs. Deze reizen zijn niet voor niets tijdelijk beschikbaar, want ook hier geldt de regel vol = vol.

Het aanbod van Baobab

Dankzij het rijke assortiment aan reizen wereldwijd weet jij zeker dat de perfecte reis er tussen zit. Zo heb je de keus uit verschillende soorten reizen zoals:

 • Familiereizen

 • Comfortplus reizen

 • Groepsreizen

 • Adventure cruises

 • Festivalreizen

 • Fietsreizen

 • Wandelreizen

 • Singelreizen

 • En nog veel meer

Solden en Baobab

Bij Solden.be vind je alle aanbiedingen en acties van Baobab op één pagina. Ook zullen er exclusieve acties en kortingscodes verkrijgbaar zijn door het jaar heen. Houd vooral rekening met de zomer- en wintersolden, hierin worden namelijk de meest spetterende kortingen vrijgegeven op reizen naar bijvoorbeeld: Italië, China, Thailand, Zuid-Afrika en nog veel meer. Zorg daarom dat je tijdens deze periode onze website goed in de gaten houdt, zodat jij kunt profiteren van de beste kortingen.