IZY kortingscodes België

izy.com

Izy.com is een website waar je allerlei leuke en trendy producten kunt vinden. Van kleding tot accessoires en nog veel meer. Ontdek de nieuwste trends en shop nu bij Izy.com.

Korting bij IZY online & solden - juni 2024

Vanaf € 10 van Brussel naar Parijs met IZY Thalys

Toon aanbieding

Je huisdier mag vanaf € 15 mee met IZY Thalys

Toon aanbieding

Kinderen jonger dan vier jaar Gratis bij IZY Thalys in juni

Toon aanbieding

IZY promo: voor €10 en 2u30 reizen ben je in Parijs

Toon aanbieding

Reisinformatie per SMS ontvangen

Verder kent IZY de optie 'SMS' voor € 2 per reiziger, hiermee kies je ervoor om nog zorgelozer te gaan reizen. Je zal namelijk alle informatie en details over je reis per SMS ontvangen, zo blijf je op de hoogte van eventuele verkeersinformatie, storingen en het rijtuig- en zitplaatsnummer waarmee je reist.

Huisdier mee?

Wil je je trouwe viervoeter mee op reis nemen? Dat kan zeker! IZY biedt de optie ´Huisdier´, hiermee kun je je hond of een ander huisdier meenemen op reis. Kleine honden en huisdieren mogen gratis meereizen als ze vervoerd worden in een mand of kooi, grotere huisdieren kunnen voor € 15 mee als je dit tijdens de reservering boekt. Dit is wederom duurder als je dit op een later moment boekt (€ 35 op het perron).

Extra's

IZY biedt extra opties waarmee je je reis naar je eigen wensen kunt personaliseren. Zo is handbagage en cabinebagage al inbegrepen in de prijs van het ticket, maar dankzij de optie ´Bagage´ mag je ook extra bagage meenemen. Je hebt ook het recht om grote voorwerpen mee te nemen als extra bagage, zoals een fiets, muziekinstrument of ski´s. Met de aanbiedingen van IZY wordt reizen tussen Brussel en Parijs een echte no-brainer. Bon voyage!

Goedkoopste via rail

Bij IZY geniet je altijd van de goedkoopste deals en promoties. Op de website van IZY kun je de beste prijzen scoren met de trein naar Brussel en Parijs. Je boekt nu al je tickets vanaf € 10. Als je nooit meer een korting of kortingscode wilt missen, dan kun je altijd op Solden.be of via de nieuwsbrief op de hoogte blijven van de beste deals. Zo voorkom je dat je achter het net vist.

Black Friday

Black friday komt weer binnenkort om de hoek kijken, dus houd 26 november goed in de gaten, want je profiteert nu op grote kortingen naar alle bestemmingen via de trein rails. Goedkoop reizen was nog nooit zo izy!

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% IZY kortingscode: Tot 40% korting op Moederdag cadeaus - Verwen je mama! Korting al afgetrokken
40% IZY kortingscode: Tot 40% korting op Valentijnsdagcadeaus Korting al afgetrokken
80% IZY kortingscode: Tot 80% korting op wintersolden Korting al afgetrokken
80% IZY kortingscode: Tot 80% korting op Cyber Monday bij IZY Sla je slag Korting al afgetrokken
Deal IZY actie: geniet tijdens Singles day van extra voordelige tarieven KORTING AL VERREKEND 2024

Veelgestelde vragen

Op solden.be houden we je op de hoogte van de laatste kortingen. Er worden regelmatig nieuwe kortingen en kortingscodes online gezet. Zo bespaar je op je volgende aankoop.
De openingsuren zijn maandag t/m vrijdag m.u.v. feestdagen: 9:00 - 17:00
Bij IZY kun je via de volgende wijzen betalen: Visa, American Express, Mastercard, PayPal, Maestro
Je mag je huisdier gewoon bij IZY meenemen, maar je moet wel een kaartje voor hem kopen van € 15. Per reiziger mag je alleen een dier meenemen, dus als je bijvoorbeeld twee honden heb, dan moet je helaas om en om reizen. Wil je toch dat je huisdier gratis meereist, dan moet hij passen in een kooi van maximaal 55 x 30 x 30 cm. Geleidehonden voor blinden reizen altijd gratis mee.
Bij IZY kun je altijd en op elke tijdstip je reis upgraden. Je kunt via de app of op de website deze wijziging doorvoeren en extra comfortabeler maken. Als dit niet mogelijk is of geen optie is, kun je het altijd aan de Train Manager op het perron vragen. Die kun je ook upgraden, maar dat kost wel € 20.
Heb je je tas laten liggen? Of ben je uitgestapt zonder een specifiek voorwerp? Geen probleem als je een voorwerp in een van hun treinen hebt verloren of hebt achtergelaten dan kun je gewoon contact opnemen met het station van je bestemming via de volgende telefoonnummer: +32 2 224 88 62 België. Dit nummer kun je bellen van maandag tot zaterdag van 8:00 uur tot 20:00 uur.
Irene

Hallo! Irene hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.5 ster / 81 stemmen

IZY Thalys

Heb je zin in een reisje naar de meest romantische stad van Europa? Met IZY Thalys reis je al vanaf € 10 tussen Brussel en Parijs! IZY neemt je tot 3 keer per dag, in maximaal 2,5 uur, van het hart van Parijs naar het centrum van Brussel en vice versa. Dankzij de uurregelingen van IZY is het zelfs mogelijk om op dezelfde dag een heen- en terugreis te maken tussen Brussel en Parijs! Perfect voor wanneer je voor werk, een brunch of tentoonstelling heen en weer rijst. Het is heel eenvoudig: je selecteert de gepaste dienstregeling, reserveert en bent klaar om te gaan reizen. Met IZY reis je het gehele jaar door met lage tarieven.

Voordelig met de trein

IZY kent verschillende categorieën:

  • De niet-gegarandeerde zitplaats
  • Het klapstoeltje
  • De standaardstoel
  • De Standaard XL

De niet-gegarandeerde zitplaats kun je al vanaf € 10 boeken, of je een zitplaats zal hebben hangt af van de beschikbaarheid in de trein. Heb je geluk en is er een plaats beschikbaar, dan komt de Train-Manager je daar snel van op de hoogte brengen. Zo niet, kun je gebruik maken van de laterale steunen en hoge tafels.

Het klapstoeltje

Wil je graag zitten, maar hecht je niet veel waarde aan comfort? Dan is de tweede categorie, het klapstoeltje, de perfecte keuze. Je kunt dit al vanaf € 15 boeken en met dit ticket heb je recht op een genummerde klapstoel aan boord.

Standaardstoel

De derde categorie is de standaardstoel die al vanaf € 19 te boeken is, hiermee kun je in alle rust en tegen een scherpe prijs reizen. Vanaf € 29 is de standaard XL te boeken, door het optimale zitcomfort van deze stoel heb je nog een aangenamere reis. Met deze stoel beschik je over extra beenruimte, een ruimere stoel met een licht verstelbare zitting, een groter tafeltje en een omhullende hoofdsteun. Wil je zo goedkoop mogelijk reizen? Boek dan zo lang mogelijk van tevoren. Zo kun je tegen de beste prijs het type plaats kiezen die je wenst. Met IZY kun je vanaf twee maanden van tevoren de reis boeken.