IZY kortingscode en kortingen

Korting bij IZY België in oktober 2019

Jouw reis met IZY nu tijdelijk vanaf € 10

Toon aanbieding

Een standaard XL stoel vanaf € 29 bij IZY

Toon aanbieding

Kindertarief: slechts € 10 onder de 12 jaar bij IZY

Toon aanbieding

Vanaf € 19 van Brussel naar Parijs met IZY Thalys

Toon aanbieding

Je huisdier mag vanaf € 15 mee met IZY Thalys

Toon aanbieding

Kinderen jonger dan 4 jaar Gratis bij IZY Thalys in oktober

Toon aanbieding

Reisinformatie per SMS ontvangen

Verder kent IZY de optie 'SMS' voor € 2 per reiziger, hiermee kies je ervoor om nog zorgelozer te gaan reizen. Je zal namelijk alle informatie en details over je reis per SMS ontvangen, zo blijf je op de hoogte van eventuele verkeersinformatie, storingen en het rijtuig- en zitplaatsnummer waarmee je reist.

Huisdier mee?

Wil je je trouwe viervoeter mee op reis? Dat kan zeker! IZY biedt de optie ´Huisdier´, hiermee kun je je hond of een ander huisdier meenemen op reis. Kleine honden en huisdieren mogen gratis meereizen als ze vervoerd worden in een mand of kooi, grotere huisdieren kunnen voor € 15 mee als je dit tijdens de reservering boekt. Dit is wederom duurder als je dit op een later moment boekt (€ 35 op het perron).

Extra's

IZY biedt extra opties waarmee je je reis naar je eigen wensen kunt personaliseren. Zo is handbagage en cabinebagage al inbegrepen in de prijs van het ticket, maar dankzij de optie ´Bagage´ mag je ook extra bagage meenemen. Je hebt ook het recht om grote voorwerpen mee te nemen als extra bagage, zoals een fiets, muziekinstrument of ski´s. Met de aanbiedingen van IZY wordt reizen tussen Brussel en Parijs een echte no-brainer. Bon voyage!

Goedkoopste via rail

Bij IZY geniet je altijd van de goedkoopste deals en promoties. Op de website van IZY kun je de beste prijzen scoren met de trein naar Brussel en Parijs. Je boekt nu al je tickets vanaf € 10. Als je nooit meer een korting of kortingscode wilt missen, dan kun je altijd op Solden.be of via de nieuwsbrief op de hoogte blijven van de beste deals. Zo voorkom je dat je achter het net vist.

Black Friday

Black friday komt weer binnenkort om de hoek kijken, dus houd 29 november goed in de gaten, want je profiteert nu op grote kortingen naar alle bestemmingen via de trein rails. Goedkoop reizen was nog nooit zo izy!

Beste IZY kortingscodes en promoties

IZY kortingen Korting Geldig tot
Jouw reis met IZY nu tijdelijk vanaf € 10 € 10 31/10/2019
Een standaard XL stoel vanaf € 29 bij IZY € 29 31/10/2019
Kindertarief: slechts € 10 onder de 12 jaar bij IZY € 10 31/10/2019
Vanaf € 19 van Brussel naar Parijs met IZY Thalys Vanaf € 19 01/12/2019
Je huisdier mag vanaf € 15 mee met IZY Thalys € 15 01/12/2019

Zitplaatsen bij IZY vanaf € 10

Lees meer

Bij IZY bieden ze verschillen tarieven voor zitplaatsen. Zo heb je al een ticket vanaf € 10. Wil je een standaard zitplaats, of een klapstoeltje? Dan is dat ook allemaal mogelijk. Bekijk de verschillende opties op de website.

Sluiten

Toon aanbieding

Reserveer een XL comfort plek vanaf € 29 bij IZY

Lees meer

Met IZY kun je heel gemakkelijk de reis van Brussel naar Parijs maken. Perfect voor een leuk weekendje weg of een zakenreis. Wil jij wat meer comfort tijdens je reis? Dan is de XL plek iets voor jou. Deze reserveer je al vanaf € 29.

Sluiten

Toon aanbieding

50% korting op treinreizen met IZY

Lees meer

Geniet samen met jouw geliefde, gezin of vrienden van een aantal dagen Parijs, dankij de voordelige treinreizen bij IZY. Wanneer je momenteel samen met iemand anders reist profiteer je van 50% korting op jullie kaartjes.

Sluiten

Toon aanbieding

Kinderen reizen vanaf € 10 naar Parijs

Lees meer

Bezoek Parijs en geniet samen met je gezin van de stad van de liefde. Bij IZY bieden ze wel erg voordelige treinreizen aan. Zo reizen kinderen jonger dan 12 jaar al vanaf € 10 naar Parijs. Ga jij als eerst naar de Eiffeltoren, de Notre Dame of het Louvre?

Sluiten

Toon aanbieding

Kinderen reizen voor € 10 naar Parijs met IZY

Lees meer

Heb jij altijd al een keer samen met jouw gezin of familie naar Parijs toe willen gaan? Daar kunnen ze je met IZY maar al te goed bij helpen. Zij bieden namelijk voordelige treinreizen aan tussen Brussel en Parijs. Daarbij reizen kinderen jonger dan 12 jaar voor slechts € 10. Op deze manier geniet je wel erg voordelig van alles wat Parijs te bieden heeft.

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops