IZY kortingscode en kortingen

Korting bij IZY België in november 2019 & Black Friday

Tussen Brussel en Parijs: Vanaf € 10 bij IZY

Toon aanbieding

Kinderen onder de 12 jaar slechts € 10 bij IZY

Toon aanbieding

Vanaf € 19 van Brussel naar Parijs met IZY Thalys

Toon aanbieding

Je huisdier mag vanaf € 15 mee met IZY Thalys

Toon aanbieding

Kinderen jonger dan vier jaar Gratis bij IZY Thalys in november

Toon aanbieding

Reisinformatie per SMS ontvangen

Verder kent IZY de optie 'SMS' voor € 2 per reiziger, hiermee kies je ervoor om nog zorgelozer te gaan reizen. Je zal namelijk alle informatie en details over je reis per SMS ontvangen, zo blijf je op de hoogte van eventuele verkeersinformatie, storingen en het rijtuig- en zitplaatsnummer waarmee je reist.

Huisdier mee?

Wil je je trouwe viervoeter mee op reis nemen? Dat kan zeker! IZY biedt de optie ´Huisdier´, hiermee kun je je hond of een ander huisdier meenemen op reis. Kleine honden en huisdieren mogen gratis meereizen als ze vervoerd worden in een mand of kooi, grotere huisdieren kunnen voor € 15 mee als je dit tijdens de reservering boekt. Dit is wederom duurder als je dit op een later moment boekt (€ 35 op het perron).

Extra's

IZY biedt extra opties waarmee je je reis naar je eigen wensen kunt personaliseren. Zo is handbagage en cabinebagage al inbegrepen in de prijs van het ticket, maar dankzij de optie ´Bagage´ mag je ook extra bagage meenemen. Je hebt ook het recht om grote voorwerpen mee te nemen als extra bagage, zoals een fiets, muziekinstrument of ski´s. Met de aanbiedingen van IZY wordt reizen tussen Brussel en Parijs een echte no-brainer. Bon voyage!

Goedkoopste via rail

Bij IZY geniet je altijd van de goedkoopste deals en promoties. Op de website van IZY kun je de beste prijzen scoren met de trein naar Brussel en Parijs. Je boekt nu al je tickets vanaf € 10. Als je nooit meer een korting of kortingscode wilt missen, dan kun je altijd op Solden.be of via de nieuwsbrief op de hoogte blijven van de beste deals. Zo voorkom je dat je achter het net vist.

Black Friday

Black friday komt weer binnenkort om de hoek kijken, dus houd 29 november goed in de gaten, want je profiteert nu op grote kortingen naar alle bestemmingen via de trein rails. Goedkoop reizen was nog nooit zo izy!

Beste IZY kortingscodes en promoties

IZY kortingen Korting Geldig tot
Tussen Brussel en Parijs: Vanaf € 10 bij IZY € 10 31/12/2019
Kinderen onder de 12 jaar slechts € 10 bij IZY € 10 30/11/2019
Vanaf € 19 van Brussel naar Parijs met IZY Thalys Vanaf € 19 01/12/2019
Je huisdier mag vanaf € 15 mee met IZY Thalys € 15 01/12/2019
Kinderen jonger dan vier jaar gratis bij IZY Thalys in november Gratis 01/12/2019

Een standaard XL stoel vanaf € 29 bij IZY

Lees meer

Wil jij graag extra comfortabel reizen met de IZY tussen Brussel en Parijs? Kies er dan voor om te reizen in een Standaard XL stoel. Deze reserveer je al vanaf € 29. Zo reis jij gegarandeerd extra comfortabel!

Sluiten

Toon aanbieding

Jouw reis met IZY nu tijdelijk vanaf € 10

Lees meer

Reis tussen Brussel en Parijs nu extra voordelig. De prijzen gaan nu namelijk al vanaf € 10 wanneer je gebruikmaakt van de IZY. Een reis is nog nooit zo goedkoop geweest. Bekijk de mogelijkheden nu op de website en sla je slag!

Sluiten

Toon aanbieding

Zitplaatsen bij IZY vanaf € 10

Lees meer

Bij IZY bieden ze verschillen tarieven voor zitplaatsen. Zo heb je al een ticket vanaf € 10. Wil je een standaard zitplaats, of een klapstoeltje? Dan is dat ook allemaal mogelijk. Bekijk de verschillende opties op de website.

Sluiten

Toon aanbieding

Reserveer een XL comfort plek vanaf € 29 bij IZY

Lees meer

Met IZY kun je heel gemakkelijk de reis van Brussel naar Parijs maken. Perfect voor een leuk weekendje weg of een zakenreis. Wil jij wat meer comfort tijdens je reis? Dan is de XL plek iets voor jou. Deze reserveer je al vanaf € 29.

Sluiten

Toon aanbieding

50% korting op treinreizen met IZY

Lees meer

Geniet samen met jouw geliefde, gezin of vrienden van een aantal dagen Parijs, dankij de voordelige treinreizen bij IZY. Wanneer je momenteel samen met iemand anders reist profiteer je van 50% korting op jullie kaartjes.

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops