XtraCold Icebar coupon code en kortingen

Korting & Solden bij XtraCold Icebar België in april 2021

€ 2,95 korting op de XtraCold Icebar in Amsterdam

Toon aanbieding

Je ontvangt 3 gratis drankjes bij Xtracold Icebar Amsterdam in april

Toon aanbieding
Gratis drankjes

In deze bar drink je de drankjes uit een glas van ijs, zodat je de absolute Noordpool ervaring hebt. Je ontvangt bij binnenkomst een gratis cocktail of een groot glas Heineken. Daarna ontvang je aan de bar nog 2 gratis drankjes. Je kan kiezen uit een biertje, een shotje of een juice.

Promoties

Bij Solden.be vind je altijd de beste aanbiedingen en promoties. Zeker tijdens de solden periode kun je profiteren van veel prijsverlagingen. Houd daarom goed de website in de gate en geniet van de deals.

Beste XtraCold Icebar kortingscodes en promoties

XtraCold Icebar kortingen Korting Geldig tot
€ 2,95 korting op de XtraCold Icebar in Amsterdam -€ 2,95 01/06/2021
Je ontvangt 3 gratis drankjes bij Xtracold Icebar Amsterdam in april Gratis 01/06/2021
10% kortingscode via Tiqets bij XtraCold Icebar -10% verlopen
Black Friday: 10% kortingscode bij de XtraCold Icebar -10% verlopen
Bestel tickets voor de Ice Bar in Amsterdam voor € 19 € 19 verlopen

10% kortingscode via Tiqets bij XtraCold Icebar

Ben je ooit naar de coolste bar van Amsterdam geweest? Drie woorden, Xtra Cold Icebar. Hier worden drankjes geschonken in glazen gemaakt van ijs. De bar, de meubels, de muren en de kunst is allemaal van ijs gemaakt. Neem dus gauw een kijkje in de webwinkel, want je geniet nu van een 10% entree kortingscode. Voer deze in en profiteer dik met je vrienden!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Black Friday: 10% kortingscode bij de XtraCold Icebar

Ga jij binnenkort een weekend naar Amsterdam? Dan mag de XtraCol Icebar niet aan je planning ontbreken. Je krijgt met deze kortingscode maar liefst 10% korting op toegang tot deze coole bar. Wacht niet te lang en bestel je tickets.

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Bestel tickets voor de Ice Bar in Amsterdam voor € 19

Wanneer je in Amsterdam bent is het een cool idee om langs deze bar te gaan. In de Ice Bar kun je van de koudste drankjes genieten terwijl je omringd bent door ijs. Je kunt nu al tickets kopen voor € 19. Boek snel je tickets!

Sluiten

Toon aanbieding

Pak nu deze 10% kortingscode van de XtraCold Icebar

Ben jij al eens in een bar van ijs geweest? Dat kan bij de XtraCold Icebar in Amsterdam. Met deze kortingscode krijg je maar liefst 10% korting op je toegang tot deze coole bar. Wacht niet te lang want deze promotie is maar tijdelijk geldig.

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

5% kortingscode via Tiqets bij XtraCold Icebar

Ontdek letterlijk de coolste bar van Amsterdam! Hier worden drankjes geschonken in glazen gemaakt van ijs. Bovendien is de bar helemaal van ijs gemaakt: de meubels, de muren en de kunst! Neem gauw een kijkje in de webwinkel, want je geniet nu tijdelijk van een exclusieve 5% kortingscode. Voer deze in en profiteer dik!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Meer webshops