Second Love kortingscodes België

secondlove.nl

Vind jouw geheime affaire op Second Love. Ontmoet gelijkgestemde mensen in België voor discrete en spannende avonturen.

Korting bij Second Love online & solden - maart 2024

Een half jaar Premium voor € 154,95 bij Second Love in maart

Toon aanbieding

Gratis dating tips van Second Love

Toon aanbieding

50% korting op jouw Premium abonnement bij Second Love

Toon aanbieding

Gratis aanmelden bij datingsite Second Love

Toon aanbieding

Voordelig daten met Second Love

Toon aanbieding

Zoekfilters

Je kunt gebruikmaken van verschillende zoekfilters zodat je jouw ideale Second Love nog sneller kunt vinden. Zo kun je filteren op de leeftijd, maar ook de locatie. Daarnaast kun je aangeven of je alleen profielen wilt zien van mensen die foto's hebben geüpload of die op dit moment online zijn. Als laatste is het ook mogelijk te zoeken naar een specifieke gebruiker. Door middel van deze zoekfilters kun je jouw zoektocht optimaal van start gaan!

Premium lid

De website biedt de mogelijkheid aan om Second Love gratis te gebruiken. Dit is handig om in het begin even te oriënteren, maar wanneer je actief gebruik wilt maken van jouw account kun je Premium lid worden. Als Premium lid heb je namelijk toegang tot alle profielen en kun je berichten lezen en versturen. Daarnaast kun je ook de foto's bekijken en privé chatten. Een Premium lidmaatschap zorgt ervoor dat jij echt in contact komt met jouw Second Love. Je kunt kiezen voor een abonnement per maand, kwartaal of halfjaar om volledige toegang te krijgen tot alle functionaliteiten.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

gratis Second Love actie: maak tijdens Singles day een gratis account aan KORTING AL VERREKEND 2024

Veelgestelde vragen

Die vind je op de website of op Solden.be.
Momenteel zijn er 5 kortingen op solden.be die je nu kan gebruiken.
Let bij het inwisselen van een kortingscode altijd op het geldigheidsgebied en voorkom typefouten, anders wordt de korting niet verrekend.
Bel het nummer 010 7142266 tijdens de werkuren.
Je kan zelf initiatieven nemen en berichten sturen en live chat. Je profiel zal ook bovenaan staan in zoekacties.
Een lidmaatschap is 3 jaar lang en kan je gratis aanmaken.
Je kan betalen met creditkaart, iDeal of PayPal
Herbert

Herbert

Editor

4.8 ster / 73 stemmen

Second Love

Second Love dating site is speciaal opgezet voor de mannen en vrouwen onder ons die af en toe vinden dat monogaam toch wel erg monotoon is. Af en toe ben je wel toe aan iets anders en trek je graag je stoute schoenen aan. Je kunt hier een profiel aanmaken en jouw Second Love ontmoeten. Zo kun je de passie en aandacht opzoeken die je wellicht mist in je huidige relatie. Flirten is niet alleen voor singles en of jij nu op zoek bent naar een affaire in Brussel of Antwerpen, het aanbod is reuze!

Psst! Room Service

Second Love biedt een platform aan voor mensen om te flirten en hopelijk wat af te spreken. Wil je graag met iemand afspreken die je hebt leren kennen? Dan biedt Second Love tips aan voor locaties waar je elkaar rustig kunt ontmoeten. Je kunt bijvoorbeeld anoniem een leuk appartement of kamer boeken. Mocht je zelf een fijne locatie hebben, dan kun je een e-mail sturen naar Second Love en zullen ze deze tip toevoegen.

Blog

Op Second Love worden regelmatig blogs gepubliceerd. Dit zijn veelal ervaringen of tips van de leden. Je bent namelijk niet alleen en er zijn meer mensen die op zoek zijn naar een Second Love. Brengt dat dan eventuele problemen met zich mee? En wat voor consequentie heeft het op mijn huidige relatie? Lees de verhalen en ervaringen van medegebruikers in de blogs. Je kunt de blog zien als een Second Love review.

Solden.be en Second Love

Second Love heeft ook regelmatig promoties op hun website, zoals bijvoorbeeld een korting op hun lidmaatschap. Solden.be zorgt ervoor dat jij altijd op de hoogte blijft van de meest recente kortingen en promoties. Houd dus goed deze pagina in de gaten en kies voor voordelig daten.