Boek alvast je zomervakantie en geniet van heel veel vroegboekkorting

Geplaatst 04-01-2017
Geschreven door Amber Middendorp

Het klinkt vrij vroeg om al na te denken over je zomervakantie in 2017, maar het is absoluut een aanrader om nu alvast te boeken. Er zijn namelijk veel aanbieders die hoge vroegboekkortingen weggeven. Ook voor de reisaanbieders is het fijn om al zo vroeg mogelijk veel reizen verkocht te hebben. Zo zijn ze er zeker van dat de meeste hotels en vluchten worden volgeboekt. Je hoort vaker van last minutes. Deze reizen zijn ook een stuk goedkoper dan een normale boeking, maar je keuze is duidelijk beperkter als je op het laatste moment boekt. Veel bestemmingen zijn al vol en zo kun je net jouw ideale vakantie mislopen. Daarom kun je net zo goed een vroegboekvakantie boeken. Zo bespaar je waarschijnlijk even veel geld en heb je nog keuze uit alle mogelijkheden. Kan jij ook niet wachten tot je aankomende zomer met een goed boek op het strand ligt? Via deze aanbieders boek jij nu al extra voordelig je zomervakantie. 
sea-sky-beach-holiday.jpg

Neckermann

Bij Neckermann is het mogelijk om vliegvakanties, verre reizen, rondreizen en cruises te boeken. Neckermann heeft voor veel vakanties vroegboekkortingen tot wel € 500. Zo kan je met het hele gezin voordelig een heerlijke zomervakantie boeken. Deze vroegboekkortingen zijn geldig voor locaties over bijna de hele wereld. Op deze manier kun je veel geld besparen en dit bijvoorbeeld investeren in leuke activiteiten op vakantie. Bij Neckermann kun je profiteren van deze enorme korting tot 8 januari 2017. 
pexels-photo-26183.jpg

Profiteer van de vroegboekkorting bij Neckermann

TUI

Ook bij TUI genieten snelle beslissers van een goedkopere zomervakantie. De kortingen zijn bij deze reisorganisatie extreem hoog. Bij TUI kan je niet alleen vakanties boeken, maar het is ook nog een vliegmaatschappij. TUI FLY vliegt naar meer dan honderd verschillende luchthavens, het aanbod is dus erg groot. Je kan er ook voor kiezen om niet een volledige vakantie te boeken, maar alleen je vlucht vast te leggen. Je vliegt nu extra voordelig naar heel veel bestemmingen. Daarbij heeft TUI ook nog een extra prijsgarantie voor je, want als de reis die jij van te voren hebt geboekt vier weken voor afreis nog goedkoper beschikbaar is, dan krijg je het verschil terug. Dit is geldig op alle vliegvakanties. De vroegboekkortingen zijn geldig tot en met 10 januari 2017. Voor het boeken van je hotel kan je genieten van vroegboekprijzen tot 1 maart 2017. Daarbij reizen kids ook nog eens vaak gratis mee. 
aircraft-landing-reach-injection-47044.jpeg

Profiteer van de vroegboekkorting bij TUI

Center Parcs

Hoe vroeger je bij Center Parcs boekt, hoe groter het voordeel is. Center Parcs is de perfecte bestemming voor een vakantie met het hele gezin. Vaak zijn er veel extra activiteiten voor kids en zit je midden in de natuur. De activiteiten voor kids, maar ook voor volwassenen zijn gratis. Boek je meer dan zes maanden van te voren, dan profiteer je tot 20% korting. Boek je tot vier maanden van te voren, dan ontvang je tot 15% korting. En zelfs tot twee maanden van te voren, ontvang je nog tot 10% korting. Center Parcs is ook erg voordelig met de hele familie. Je ontvangt hier namelijk ook 55+ en kinderkorting.
pexels-photo-225017.jpeg

Profiteer van de vroegboekkorting bij Center Parcs

Voyages-sncf 

Ben je van plan om een weekendje weg te gaan naar een gorte stad? Boek dan een treinticket via Voyages-sncf. Je kan erg voordelige treinreizen boeken met Thalys, Eurostar en TGV. Reizen met de trein is erg comfortabel en snel. Hoe eerder je een reis boekt, hoe voordeliger de tickets zijn. Er zijn altijd exclusieve acties en aanbiedingen, waarbij je kan profiteren van hoge kortingen. Boek een ticket naar meer dan honderd bestemmingen in Europa. 
cologne-central-station-railway-station-train-163580.jpeg

Profiteer van de vroegboekkorting bij Voyages-sncf

Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is een magische ervaring voor de kids. Ze kunnen hun dromen waarmaken door op stap te gaan met al hun Disney helden. Je kan overnachten in het Disney hotel en hoe langer je blijft, hoe minder je per dag betaalt. Als je vroeg boekt geniet je van fijne vroegboekkortingen. Je kan namelijk al twee dagen en twee overnachtingen helemaal gratis ontvangen. 
pexels-photo-42415.jpeg

Profiteer van de vroegboekkkorting bij Disneyland Parijs

reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Plaats een reactie

Posting comments after three months has been disabled.