50five kortingscodes België

50five.be

Bij 50five.be kun je terecht voor een breed scala aan smart home-producten. Ontdek slimme thermostaten, beveiligingscamera's, verlichting en nog veel meer om je huis comfortabeler en efficiënter te maken.

Korting bij 50five online & solden - juli 2024

50five van 20% tot 80% op onze Solden Kortingscodes Extensie - Download Gratis

Code Download Nu

50five kortingscode: Tot 80% korting op gadgets bij 50five's zomersolden!

Code Korting al afgetrokken

Tot 8% korting op energiezuinige producten bij 50five

Toon aanbieding

Gratis verzending van je bestelling bij 50five in juli

Toon aanbieding

55 dagen uitproberen en gratis retour bij 50five

Toon aanbieding

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% 50five kortingscode: Tot 40% korting op Valentijnsdagcadeaus Korting al afgetrokken
80% 50five kortingscode: Tot 80% korting op wintersolden Korting al afgetrokken
80% 50five kortingscode: Tot 80% korting op Cyber Monday bij 50five Mis het niet Korting al afgetrokken
Thijs

Hallo! Thijs hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.0 ster / 139 stemmen

Een energiezuinig huis met 50five

Wil je niet langer te veel betalen voor je energierekening? Dan ben je bij 50five aan het juiste adres. Bij 50five willen ze je huis zo comfortabel mogelijk maken zonder dat je een torenhoge energierekening ontvangt. De kernwaarden zijn gebruiksvriendelijkheid, gemak, eenvoud en betrouwbaarheid. Na uitvoerige testen kun je daar dan ook vanuit gaan.

Smart Home

Een comfortabel huis, hoe kom je eigenlijk zover en wat moet je daarvoor doen?

  • Energie en klimaat monitoring: De eerste stap is om te kiezen voor energie en klimaat monitoring. Hierdoor krijg je inzicht in het gebruik van jouw huishouden en kun je daar ook weer op inspelen en op den duur besparen.

  • Slimme thermostaat: Heb jij al een slimme thermostaat in huis hangen? Het is zonde als de kachel staat te loeien terwijl jij helemaal niet thuis bent en vergeten bent de thermostaat omlaag te zetten. Een slimme thermostaat registreert of er iemand in de ruimte aanwezig is. Zo niet, dan slaat hij uit na een door jou in te stellen tijd. Zo voorkom je dat je te veel betaalt voor je energie in huis.

  • Draadloze verlichting: Je kunt ook de keuze maken voor slimme verlichting. Dit kunnen lampen zijn die je bedient met je smartphone of tablet en zijn veelal LED lampen die weinig energie gebruiken.

Smart Lifestyle

Niet alleen voor verlichting zit je goed bij 50five. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt er energiezuinige producten. Wij sommen er een aantal op: slimme waterkoker, draadloze bloeddrukmeter, zuinige robotstofzuiger, slimme douchekop en we kunnen zo nog wel even doorgaan. Neem vooral een kijkje op de website om te kijken op welke dingen jij in jouw huishouden kunt besparen!

Installatie

Heb jij twee linkerhanden en kun je, ondanks de gebruiksvriendelijkheid van de producten, deze niet zelf installeren? Dan helpen medewerkers van 50five je graag verder, zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van een comfortabel huis. Ook wanneer je zelf geen tijd hebt, helpen zij je graag op weg.

Klantenservice

Kom je er zelf niet uit en kun je wel wat hulp gebruiken? Of wil je een oriënterend gesprek met één van de medewerkers? Er staat een heel team enthousiaste en toegewijde klantenservicemedewerkers voor je klaar om je te woord te staan. Deze kun je per mail of telefonisch zeven dagen per week bereiken om samen tot een oplossing te komen.