Comfort Energy kortingscode en kortingen

Korting bij Comfort Energy België in december 2019

Start 2019 goed en bespaar via Comfort Energy

Toon aanbieding

In december mazout voor bodemprijzen bij Comfort Energy

Toon aanbieding

€ 15 extra korting bij Comfort Energy

Toon aanbieding

Promoties

De overgang naar gas is een enorme stap. Als je mazout in een keer moet betalen, is dat vaak een flinke klap op je portemonnee. Wees dus alert op de verschillende acties en promoties via hun nieuwsbrief en website. Bij Solden.be profiteer je van de beste aanbiedingen en kortingscodes die je overstap voordeliger maakt. Stap over en bespaar op je stookkosten.

Bestelwijze

Bij Comfort Energy zit je nooit in de kou en kun je Mazout bestellen via het online-formulier. Je gaat van start met een minimum bestelhoeveelheid van 500 liter. Heb je meer dan het minimum nodig, geen probleem je kunt telkens 100 liter toevoegen. Teveel besteld, geen probleem. De prijs word herberekend. Na het bestellen word je gecontacteerd voor het leveren. Alle tankwagens zijn uitgerust met een Bancontact-toestel en kun je ook met cash betalen.

Automatische levering

Als je een vijf jarige klant bent, kun je vervolgens voor automatische levering kiezen. Comfort Energy volgt dan je mazoutvoorraad op en levert je nieuwe voorraad altijd op tijd. Je hoeft ook niet meer aanwezig te zijn bij de volgende leveringen. Voor deze optie moet je wel minsten beschikken over een 2500 liter tank en jaarlijks 2000 liter verbruiken.

Beste Comfort Energy kortingscodes en promoties

Comfort Energy kortingen Korting Geldig tot
Start 2019 goed en bespaar via Comfort Energy Bespaar 21/08/2020
In december mazout voor bodemprijzen bij Comfort Energy Bodemprijzen 01/02/2020
€ 15 extra korting bij Comfort Energy -€ 15 01/02/2020
Start 2019 goed en bespaar via Comfort Energy op jouw energierekening Bespaar verlopen
€ 10 extra korting op elke 1000 liter mazout bij Comfort Energy -€ 10 verlopen

Start 2019 goed en bespaar via Comfort Energy op jouw energierekening

Lees meer

Heb jij al naar jouw energierekening van 2018 gekeken? Wellicht dat je voor het aankomende jaar flink kunt besparen. Ga snel naar Comfort Energy en zie hoe jij dit jaar flink bespaart op jouw rekening. Begin je jaar met een financiële meevaller!

Sluiten

Toon aanbieding

€ 10 extra korting op elke 1000 liter mazout bij Comfort Energy

Lees meer

Wil je voordelig mazout aankopen? Neem dan gauw een kijkje op de website van Comfort Energy, want daar profiteer je momenteel van € 10 extra korting op elke 1000 liter mazout en je profiteert zelfs van € 25 korting op je tankkeuring.

Sluiten

Toon aanbieding

€ 500 korting te winnen op je mazoutbestelling bij Comfort Energy

Lees meer

We zijn voorlopig nog niet klaar met het koude winterweer. Sta jij op het punt om een mazoutbestelling te doen? Energie besparen kun je gemakkelijk doen door aan de wedstrijd deel te nemen bij Comfort Energy. Je kunt daar € 500 korting winnen op je mazoutbestelling!

Sluiten

Toon aanbieding

€ 10 extra korting op elke 1000 liter mazout bij Comfort Energy

Lees meer

De zomer zit er helaas weer op en een nieuw kouder, en natter seizoen staat op ons te wachten. Wil jij ook comfortabel in je huis de herfst en winter door komen? Dat kan nu op een erg voordelige manier, want op de website van Comfort Energy profiteer je nu van € 10 extra korting op elke 1000 liter mazout.

Sluiten

Toon aanbieding

Snelle levering mazout bij Comfort Energy

Lees meer

Vandaag besteld en al geleverd, dat noemen we goede service! Bij Comfort Energy haal je nu je voordeel. Na je online al je gegevens hebt ingevuld wacht je af tot dat ze je telefonisch contacteren voor de levering. Hak vandaag de knoop door en stap over!

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops