Menu

Menu

Feestartikelen.be coupon code en kortingen

Korting bij Feestartikelen.be België in april 2019

Gratis verzending van je bestelling bij Feestartikelen.be

Toon aanbieding

De laatste deals in de gratis nieuwsbrief van Feestartikelen.be

Toon aanbieding

Versiering vanaf € 0,99 bij Feestartikelen.be

Toon aanbieding
Nieuwste aanbieding Gratis
Geldig tot Tijdelijk
Deals 3
Kortingen 3

Feestartikelen

De webwinkel van feestartikelen is niet een bedrijf dat pas net om de hoek komt kijken, want ze bestaan al sinds 1993. Ze hebben dus al jarenlange ervaring en weten wat er tegenwoordig speelt en waar mensen behoefte aan hebben. Het is ooit begonnen als speciaalzaak is feestartikelen en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands bekendste feestwinkel. Al sinds 2002 verkopen zij ook hun producten online en zijn daarmee de eerste winkel die feestartikelen online aanbiedt. Dit betekent dat ze inmiddels jarenlange ervaring hebben en precies weten van de hoed en de rand. Ze zijn continu bezig om zichzelf te verbeteren op gebied van service maar natuurlijk ook producten om te zorgen dat jij de leukste feestartikelen in huis kan halen! En niet te vergeten dat je bij Solden altijd kan genieten van alle promoties en aanbiedingen dus zorg dat je deze pagina in de gaten houdt om niets mis te lopen.

Beste webwinkel

Deze website is diverse malen genomineerd voor beste webwinkel van Nederland en daarmee ook een beetje van België natuurlijk. Toen ze net begonnen waren met online verkoop hadden ze ook al de gouden Starters Award in de wacht gesleept aangezien ze op een innovatieve, succesvolle en creatieve manier producten wisten aan te bieden. Het is een website die op een eenvoudige maar toch uitnodigende manier mensen op hun website weet te trekken maar ook te overtuigen van het aankopen van de meest originele en leuke producten.

Voor elke gelegenheid

Wie denkt dat je hier alleen maar terecht kan voor artikelen omtrent carnaval heeft het mis. Voor een heleboel gelegenheden kun je bij Feestartikelen.be terecht. Wordt iemand 50 of 60 jaar of heb je een geboorte of huwelijk? Feestartikelen helpt je op weg! Om je een kort overzicht te geven van momenten waarop je zeker deze webshop moet raadplegen zijn:

  • Balonnen

  • Slingers

  • Versiering decoraties

  • Leeftijd & verjaardagen

  • Kinderfeestje

  • Themafeest versiering

  • Feest & Fun

  • Trouwartikelen

  • Hoeden & pruiken

Dus is je kind geslaagd, je man jarig of word je oma 80 dan is Feestwinkel.be de plek om eens lekker rond te neuzen. Het assortiment van de feestwinkel is altijd even uniek. Dit komt omdat ze de producten zelf importeren.

Ervaar het gemak van een online feestwinkel

Het organiseren van een feest of verjaardag kan een hoop tijd in beslag nemen. Het lukt daarom niet altijd om zelf naar een winkel te gaan. Gelukkig kun je bij Feestartikelen alles online bestellen. De artikelen zijn makkelijk verdeeld in categorieën waardoor je alles makkelijk kunt vinden. Daarnaast worden vrijwel alle artikelen binnen 24-uur thuisbezorgd. Bovendien betaal je voor bestellingen boven de € 40 geen verzendkosten!

Inspiratie door de blog

De winkel biedt ook de mogelijkheid aan om blogs te lezen. Hierin vind je bijvoorbeeld tips om een gelegenheid echt om te toveren tot een waar feest. Zo weet je zeker wat je allemaal kunt doen om een dag of avond onvergetelijk te maken. Daarnaast kun je vaak aanvullende informatie vinden over bepaalde producten.

Gratis Verzending

Bij Feestartikelen.be geniet jij van gratis verzending bij bestellingen boven € 40. Daarom is het handig wanneer je in één keer al jouw feestartikelen bestelt. Wanneer je voor minder dan € 40 bestelt betaal je € 4,95 aan verzendkosten.

Solden feest met je mee

Solden helpt je graag de goede richting op en wil ervoor zorgen dat jij niet alleen topartikelen vindt, maar er ook niet teveel voor betaald. Als je op de hoogte wil blijven van de meest recente promoties en kortingscodes dan moet je zeker deze pagina in de gaten houden. Shoppen bij Feestartikelen.be is dus altijd een feest!