Ibis kortingscode en kortingen

Korting & Solden bij ibis België in april 2021

Een hotelovernachting vanaf € 37 bij ibis

Toon aanbieding

Tot 30% korting bij ibis in de maand april

Toon aanbieding

Als lid van ibis ontvang iedere dinsdag exclusieve SALE

Toon aanbieding
Promoties

Houd deze website dus goed in de gaten, want je profiteert altijd van de scherpste kortingscodes en aanbiedingen. Bij ibis geniet je zo optimaal van je overnachting en vakantie.

Geen reserveringskosten

Bij ibis kun je lekker vakantie vieren door in de mooiste hotels te overnachten. Je heb meer tijd voor elkaar en je kan genieten van de grote kamers, lounges en accommodaties. Pak nu je rust en ruimte en reserveer je overnachting al gelijk online bij ibis. Je betaalt bij ibis € 27,50 reserveringskosten. Boek nu al je kamer en verblijf en weet waar je aan toe bent.

Free internet

In hotels van ibis vind je altijd de snelste internet connectie. Zo kan je altijd in de lobby meetings houden of voorbereidingen treffen voor je naar werk gaat. Als je op vakantie bent, kan je jouw online wereld altijd op de hoogte houden tijdens je vakantie.

Black Friday

Zoek je nog naar een dag waar je de hoogste kortingen en de beste aanbiedingen kan scoren? Dit jaar valt die dag op, vrijdag 26 november 2021. Dit kortings- fenomeen dat elk jaar terugkeert, is bekend onder de mens als Black Friday. In de webshop van ibis vind je de beste deals op al hun hotels. Hou dus goed de website in de gaten en voorkom dat je achter het net vist.

Beste ibis kortingscodes en promoties

ibis kortingen Korting Geldig tot
Een hotelovernachting vanaf € 37 bij ibis € 37 01/06/2021
Tot 30% korting bij ibis in de maand april -30% 01/06/2021
Als lid van ibis ontvang iedere dinsdag exclusieve SALE SALE 01/06/2021
Parijs Dinner Cruise: Vanaf € 42 bij ibis € 42 verlopen
Tot 25% korting bij ibis -25% verlopen

Parijs Dinner Cruise: Vanaf € 42 bij ibis

Bij ibis hebben ze niet alleen hotels waar je kan overnachten maar ook hele leuke activiteiten. Zo Zit je zomaar in Parijs op een Dinner Cruise te eten met een romantische uitzicht van de stad. Je profiteert nu op een drijvende etentje in Parijs al vanaf € 42 per persoon.

Sluiten

Toon aanbieding

Tot 25% korting bij ibis

Zoek je nog naar een leuk hotel waar je kan overnachten tijdens je vakantie? Op de website van ibis ben je op het juiste adres, want je profiteert nu van 25% korting op meer dan 2000 hotels. Neem dus snel een kijkje of jouw ideale hotel er bij staat.

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops